Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila si din parte mea LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si mari si mici si multumim fetelor care ne-au urat. si noi am fost la baby expo si ne-am luat pompa de san si un set de biberoane si tampoane pentru sani. Iar sotz mi-a cumparat scaun d-ala de alaptat ca i-am zis ca daca nu imi ia, eu nu mai nasc - a tinut.. . si desi mi-am promis ca nu imi mai iau haine, nu m-am abtinut si m-am mai ales cu niste pantaloni si niste bluzite. total: 20 mili Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti |
simpatica amenintarea
fetelor, vreau un sfat: pompa de san sa-mi cumpar preventiv si daca eu sper sa pot la san? Nu pot oare sa vad intai cum sta treaba si sa-mi trimit rapid sotul sa cumpere? Imi trebuie in maternitate? Ca daca da, atunci poate ca ar fi bine sa o iau de acum.
Am vazut deja de la philips avent si manuala si electrica, mamaaaaa, ce diferenta de pret! Chiar asa rea o fi cea manuala?
19+
Danuta1979 spune:
Buna dimineata fetelor
Nu am prea mai intrat, am stat sa ma odihnesc mai mult. De azi sunt oficial in medical. Multumesc tuturor fetelor care au incercat sa ma lamureasca cu medicalul.
De dat, am dat 50 Ron asa cum am aflat de la Monica si cred ca a fost bine. I-am mai dus si un buchet de flori. De dat nu o sa-i dau de fiecare data, ci din 2 in 2 vizite...asa m-am gandit eu.
Mie a zis ca imi da acum 5 zile sa termin luna mai, apoi in iunie 12 zile, pauza pe 13 si 14 iunie si apoi din nou 2 sapt. Ea stie ce reguli sunt. mie nu mi-a zis nimic cum ca nu mi-ar putea da sau ca trebuie sa merg la ginecolog sau altele. A zis doar ca dupa 14 zile trebuie sa faca 1-2 zile pauza (si poate sa faca sambata si duminica) si atat. E posibil sa considere ecografia de morfo 2 ca motivatie (ca scria de presiune pe artera uterina si zicea ea ca e motiv suficient). Mi-a dat cu 75% - boala obisnuita, a zis ca altfel nu-mi poate da.
Sper ca totul sa fie ok. Oricum, daca ma trezesc ca nu-mi mai poate da, merg la dr. ginecolog care nu vad de ce nu mi-ar da.
Gata, va las. Merg sa ma inhtind ca altfel iar ma iau durerile pe jos. Plus ca toata lumea se mira ce burta lasata am...deh,...probabil de aici si durerile pe jos la stat in fund.
Va pup si o sapt. usoara pt fetele care inca mai merg la munca!
Dana
23+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
biaz29 spune:
vik-cj, tare mai ai dreptate. Cand am mers la Municipal la medicul de care va povesteam mai devreme, nu m-am dus asa, de capul meu. Mi-a facut cunostinta un vechi prieten de familie, care e tot medic la acelasi spital, la o sectie de chirurgie. Si prietenul asta imi zice asa, de la obraz, sa-i dau bani respectivului, ca medicii nu traiesc cu flori. 

Cred si eu ca nu traiesc cu flori in conditiile in care respectivul asa zis prieten are casa la mica distanta de Municipal. ![]()
Majoritatea medicilor, mai ales ginecologii si chirurgii, nu sunt de plans.
Felicitari, Miha, pentru atitudine!
Din nefericire, exista si situatii in care nu poti alege.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
23+
santorini spune:
Biaz, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si destept!
Adimercedes, Mimika, felicitari pt ca v-ati vazut bebei si sunt sanatosi!
A si vream sa va mai intreb referitor la carucioare. La targ am vazut un carucior marca Tako. Avea landou, scaun de masina si se facea si sport. Mie mi s-a parut ok ca pret (1098) si cum arata. Ati auzit de el, e bun oare?
23+ cu 
nazdravanul meu
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Si eu tot de la Ikea as vrea sa-mi iau ceva. Dar sa stii ca si acolo salteluta nu intra in pretul patutului. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 23+ |
Dar pretul e mult mai mic. Si arata asa frumusel! Si am vazut ca fiecare mai are ceva mobile asortate daca ne-ar mai incapea in casa
19+
miha74 spune:
monica-
mda nu m-am gandit la varianta cu congelatul lapticului daca pleci...asa ca reformulez, este necesar un sterilizator
cat despre patut, eu la babyexpo am vazut modelul cu sertare si comoda, care poate fi si masuta de schimbat..si aveau saltea in el, si parca a zis ca costa 150 sau 200 ron Tu dintr-asta ai?
http://www.bebe-strumf .ro/produse/mobilier-lemn-bertoni-trend/
ce am mai observat la patutul de mai sus este ca nu este foarte inalt...in sensul ca de la 9-10 luni, bb incepe sa se ridice in picioare, si de acolo s-ar putea sa vrea sa sara peste... si cred ca va si reusi. Asa ca atentie sa luati patuturi cu mai multe "trepte"
cristina- pe unde esti? hai cand deschizi sampania pentru apartament?
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
23+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui monikus Fetelor, eu o dau in disperare. Nu mai stiu ce sa mai fac. Tocmai cand m-au mai lasat greturile putin, m-au apucat arsurile de la stomac. Dar imi e atat de rau ca dau afara tot din stomac pana vad si sange. Nu stiu ce sa mai fac. Mi-e sa nu dau in alte boli de stomac. Ce dr ma poate ajuta oare? ![]() Monica 17+ cu ![]() |
Si eu ma chinui intre greata, dureri de stomac si arsuri. Rareori ma simt bine dupa ce am mancat ceva. Stiu ca gastrita pe fond de sarcina e destul de frecventa, mai ales la mamicile cu sensibilitate anterioara. Totusi, daca vomiti cu sange, mergi la medic. Nu cred ca e bine sa stai asa.
23+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monikus Raluk, Selen multumesc pt avertizarea referitoare la pastilele de tantari. O sa incerc sa ii omor pe toti cu ele cumva si dupa aia sa aerisesc. Sper sa nu mai am nevoie de ele. Fetelor, eu o dau in disperare. Nu mai stiu ce sa mai fac. Tocmai cand m-au mai lasat greturile putin, m-au apucat arsurile de la stomac. Dar imi e atat de rau ca dau afara tot din stomac pana vad si sange. Nu stiu ce sa mai fac. Mi-e sa nu dau in alte boli de stomac. Ce dr ma poate ajuta oare? ![]() Monica 17+ cu ![]() |
Vaaaiii, saracuta de tine, nu cred ca e bine. Pana la sange? Am mai auzit care in sarcina din cauza ca se apasa stomacul in sus, se face acid si se da afara destul de mult. Dar nu cred ca e bine chiar asa. Intreaba doctorul de familie, poate te trimite la un gastro-enterolog, sau la un internist. Multa sanatate

19+
monica_dicut spune:
Din pacate la nici un patut nu intra salteluta in pret. Intr-adevar, patul meu de la Bertoni are 2 saltele, una pt patul mic si alta cand il faci pentru copil mare daaaar sunt dintr-un burete amarat deci... n-am ce sa fac momentan cu ele. I-am intreabt la targ de saltea de alt fel si mi-au spus ca nu au, nu vand...
miha, felicitari pentru atitudine, as vrea sa fiu si eu ca tine (ma descurc cu greu sa dau plicul dar nevoia din pacate te invata) Si eu am o problema cu doctora mea gine care nu vrea sa imi ia si ma alearga prin spital cu plicul iar eu ma fac ca ploua. Mereu imi spune ca nu ma mai primeste daca ii mai dau ceva dar eu ii las pe ici pe colo (nu i-am dat mereu). Nu stiu cum o sa ma inteleg cu ea la nastere. Despre tarife habar nu am cat si cum se da dar cumnata mea in ianuarie la Municipal la Badiu a dat maxim 1500 de RON cu totul, iar la primul bebe maxim 1200 (in sept 2007) iar Badiu (care e unul din dcotorii cu muuuulte paciente) a fost multumit si s-a purtat ok.
Despre Ikea, eu nu sunt deloc incantata de calitatea produselor lor si mi se pare ca raportul calitate pret este in defavoarea noastra. Preturi mari si calitate inferioara. Dar este parerea mea. PE de alta parte colegele de la vechea odisee si-au achizitionat in proportie foarte mare paturi de bebe de la ei. Nu am auzit pe niciuna plangandu-se.
Baby-Expo pentru mine per ansamblu a fost ok. Totul la uun loc, produse si calitative dar si slabe. Poti cumpara lucruri marunte la preturi bune gen tampoane sani, biberoane, chilotei de unica folosinta si altele asemenea la preturi mai mici decat in magazine. Am fost incantata de standul Nuk si Chicco. S-au prezentat foarte bine. Mai putei lua zdranganele si jucarioare, carusele la preturi bune. Body-uri si imbracaminte zero pentru ca erau numai cu maneca scurta iar noi nastem toamna deci nu prea se preteaza. Daca va duceti dimineata aveti sansa sa evitati aglomeratia care mie totusi nu mi s-a parut de nesuportat fata de anul trecut si eu am fost sambata de la 10 jumate pana pe la 4. Cum am mai spus, daca aveti banuti pusi de o parte pt carut, patut si alte cele eu zic totusi ca merita. Saltelele de ex erau cam cu 50 de ron mai ieftine decat in toate magazinele reale sau virtuale. Pe de alta parte cei de la Primii Pasi mi s-au parut cam nesimtiti. De ex leaganul; vazut in Cora cu 200 de ron ei (reprezentanta) il vindeau la targ cu 237 sau ceva in genul... Concluzia: din punctul meu de vedere chiar merita.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui miha74 monica- mda nu m-am gandit la varianta cu congelatul lapticului daca pleci...asa ca reformulez, este necesar un sterilizator![]() Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 23+ ![]() "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Eu as adauga ca depinde daca vei avea ce congela. La sarcina trecuta al meu grasun papa tot! Nu am avut nimic in plus de pastrat, desi as fi vrut. Asa ca nu am avut nevoie decat sa fierb din cand in cand cate un biberon din care ma mai chinuiam sa-i dau apa (nu voia si probabil nici nu avea nevoie)si suzetele. Asa ca eu as zice sa va gasiti unul care va place si sa-l stiti care e si de unde se procura dar sa nu-l cumparati decat daca aveti nevoie dupa ce nasteti.
23+

. si desi mi-am promis ca nu imi mai iau haine, nu m-am abtinut si m-am mai ales cu niste pantaloni si niste bluzite. total: 20 mili