Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 anadomnica felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatoase! ![]() Ioanna pe ce carucior ai pus ochii? 19+ ![]() |
asta mi-a placut teribil.. arata foarte bine si aveau si alte variante de culori. copiaza tu linkul ca nu stiu cum sa fac direct de aici.

http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1626-sistem-7-in-1---carucior-tako-city-voyager---dark-green.html
Ioana
23+ cu 
bebe Carol Ioan
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Eu am avut sticlutele din nu stiu ce fel de plastic mai rezistent, tetinele de silicon si suzetele din latex. Pe eticheta la toate scria ca se pot fierbe. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 23+ |
multumesc mult! Uite cate chestii mi-am lamurit deja si e doar luni dimineata!
19+
biaz29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 multumesc mult! Uite cate chestii mi-am lamurit deja si e doar luni dimineata! 19+ ![]() |
Da, e luni dimineata, nici iarba nu creste, in schimb noi

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
23+
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui ralu0308 Superb caruciorul tako! Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
avea un material foarte placut la atingere. si foarte usor de manevrat. e cam scump, ce-i drept, darr daca il construiesti pe bucati cred ca iese mult mai scump!
Ioana
23+ cu 
bebe Carol Ioan
ralu80 spune:
[quote
fetelor, vreau un sfat: pompa de san sa-mi cumpar preventiv si daca eu sper sa pot la san? Nu pot oare sa vad intai cum sta treaba si sa-mi trimit rapid sotul sa cumpere? Imi trebuie in maternitate? Ca daca da, atunci poate ca ar fi bine sa o iau de acum.
Am vazut deja de la philips avent si manuala si electrica, mamaaaaa, ce diferenta de pret! Chiar asa rea o fi cea manuala?
19+ 
[/quote]
Eu mi-am luat avent isis manuala cu cateva luni inainte de nastere, am fost foarte multumita de ea si am folosit-o inca din spital.
In legatura cu spaga, incercati sa nu dati cu bani in stanga si-n dreapta cand veti naste...vedeti cum merge treaba...o sa fiti surprinse sa vedeti ca preturile astea aberante sunt facute de noi, nu neaparat cerute de ei...mie una mi se pare o prostie sa-i dau medicului atatea milioane la o nastere normala in conditiile in care mai toata treaba o fac eu...bine, mai sunt si cazuri cand te ajuta foarte mult...iar cezariana nu e chiar operatie pe creier, incat sa necesite atata efort financiar.
Raluca 
mama Rianei(2 iulie 2006)
raluk16 spune:
Ioanna merge linkul si caruciorul arata foarte bine. Astept si eu sa vad ce spun mamicile cu experienta. Dar scaunul de masina se poate pune si el in locul landoului pe roti? Ma gandesc ca de la o varsta nu mai vor sa stea intinsi. Si ce bine suna cu spitele, rulmentii, suspensii... cred ca daca citeste sotul sigur pe asta il vrea ![]()
Aici intre cunostintele mele e foarte la moda Graco, mai tare decat Chicco. Ce stiti de Graco?
anamaria ce prostuti is si reprezentantii aia ca nu se muleaza pe clienti ca sa mai faca o vanzare... ![]()
Bia eu si cand mergeam la analize hormonale, mergeam mancata, ca mi s-a spus ca numai pentru glicemie trebuie sa fii nemancata. Dar o sa-ti dea detalii fetele care cunosc situatia.
19+ 
Ellenuta spune:
arata tare bine caruciorul dar are frate 20 kg ....
mi se pare extrem de greu .. al meu are 11 kg si tot mi se pare enorm .. in plus trebuie sa calculati foarte bine daca incape in lift .. si asta e o problema majora!! daca stati la curte sau puteti sa=l lasati undeva la boxa e ok .. eu il caram sus de fiecare data caci o mai puneam pe eva acolo cand o apucau pandaliile ..
nu vreau sa va supar dar, spre binele vostru, alegeti un carut usor, practic care sa intre cu usurinta in lift .. ![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Danuta1979 spune:
Intreba cineva de carucior Tako la Baby Expo.
Le-am vazut si eu si mi s-au parut o afacere buna pret-calitate. Eu am si cumparat de la targ caruciorul acesta Tako (am luat varianta de 1190 lei- mai scumpa cu un milion ca avea rotile vulcanizabile ...chestii). Sotul era hotarat sa luam chicho sau cum se scrie...dar unul cum vroiam noi: cu roti mari, cu scoica, landou,geanta, pretabil pt diferite varste si pozitii...era la chicho 25 mil...si mi s-a parut exagerat.
Zicea sotul meu ca deh...vrem un carucior bun pt bebe...dar nici sa nu ajungem sa luam mercedesul caruciorelor....ca e totusi un carucior.
Deci despre caruciorul Tako, noua ne-a placut si am si luat. Stiu ca ne-au zis ca au magazin in Giulesti si probabil cand ne-om redresa cu banii (luna asta ne-am schimbat masina..si am mai si intrat in medical cu 75%.deci mai-iunie sunt cam luni de criza...)vom merge acolo sa vedem patuturile (ziceau ca au vreo 20 de modele expuse si preturi ok)
Dana
23+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui ralu80 Eu mi-am luat avent isis manuala cu cateva luni inainte de nastere, am fost foarte multumita de ea si am folosit-o inca din spital. Raluca ![]() mama Rianei(2 iulie 2006) |
Cred ca esti prima pe care o aud ca i-a placut pompa manuala. Si mie din poza de pe cutie imi parea foarte usor de folosit.
19+