alunita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Xio, multumesc frumos pentru raspuns!
Mariaa,, ce sa mai spun, s-a dus morcovul 90%, nu mi-e frica de excizie. Multumesc de sustinere!
Eunice, eu o sa-mi scot alunitele dar nu m-am hotarat inca unde, cu cine si cand. Nu stiu daca sa ma duc totusi la tipul dragut, o fi el dragut dar nu stiu cat e de priceput. Inclin sa cred c-o sa ma duc la cineva recunoscut din cate ma cunosc cu toate ca poate nu se justifica, in fond e o excizie, nu operatie pe cord. O sa scriu aici ce-am facut. Bafta!
Nikole, sunt sigura ca esti ok, jos cu stresul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Miflore, iti tin pumnii . Glumeam cu chestia cu tipul dragutz, pentru excizie nici eu nu as avea acest criteriu in alegerea dr .
O sa te mai intreb ce si cum dupa ce ma intorc de la mare, pe la mijlocul lui iulie.
Numai bine!

Baietzii mei

Mergi la inceput

La mijlocul lui iulie ne intoarcem si noi de la mare. Dar pana atunci ma gandesc ca rezolv problema.
Am avut noroc si mi-am facut programare luni la dr. Ioan Nedelcu de la Militar. Daca-mi zice sa le scot, le scot cu el.

Mergi la inceput

Buna dimineatza, am revenit.
Am fost la doctor Nedelcu la consultatie, s-a uitat okio si m-a trimis la Bioderma la cineva sa se uite cu dermatoscopul si sa-mi faca "harta corpului". Nu s-a exprimat daca as avea ceva cu toate c-am incercat sa-l descos...adevarul este ca aparatul "vede" mai bine. Mi-a spus de un coeficient si anume daca trece de 0,5, alunita respectiva trebuie scoasa si data la biopsie.
Am fost la Bioderma si n-am nici o alunita care sa treaca de 0,5, am un maxim de 0,35. Mi-au facut acolo "harta" adica m-au pozat fata-spate si apoi alunitele care s-ar putea transforma, mi-au spus ca nu e cazul sa scot nimic si sa revin la control peste 3 luni ca sa vada evolutia lor. Sfaturi: fara soare si cu creme de protectie. Alunita de pe picior de care mi-era mie frica s-a confirmat din nou c-ar fi de fapt un hemangiom. Daca era cazul de excizie aceasta mi-ar fi facut-o Dr. Nedelcu. Chestia e ca mi-au mai gasit vreo 2-3 alunite la care ceilalti la care am fost nici nu s-au uitat si pe care le-au pozat special ca sa le vada evolutia. Alunite pe care le am de cand ma stiu si n-au suferit modificari.
Cam atat, m-am linistit acum.
Scuzati ca scriu cam dezlanat dar m-am apucat de zugravit casa si am in cap o mie de chestii.
Bafta!

Mergi la inceput