Tae bo

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am venit de la masa unde am papat legume mexicane fierte cu gratar. si o inghetata, ca imi permit acum.

briza marii - spor la munca pt. bebe .
te asteptam diseara cu raportul, negresit.
eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de prestat pt. bebe (adica renuntat la protectie). la inceput ma intristam ca nu ramaneam o data, insa acum ma bucur ca s-a intamplat asa, si am ramas dupa ce am slabit 8 kg. pentru ca daca plecat cu sarcina de la 65 kg si un stil de viata nesanatos, cred ca ajungeam la 80-85 kg si cred ca ma aruncam de la balcon...

marami - felicitari pt. vointa. nu te lasa descurajata de tratamentul pt. tiroida, tu da-i inainte si o sa vezi rezultatele, nu se poate altfel.
si eu am facut tratament hormonal (sufeream de hiperprolactinemie) din decembrie pana in martie inclusiv, deci 4 luni si cu toate astea am reusit sa slabesc.

Ele - felicitari pt. cele 20 de minute. treptat o sa prelungesti durata. si e posibil sa faci febra la grupurile de muschi nelucrate pana acum, insa stii ce se spune: febra tot cu sport trece, asa ca nu e un motiv sa te opresti... bafta.

monicel - ma bucur ca-ti place. sa stii ca prezenta musafirilor n-ar trebui sa constituie o scuza, de fapt nimic n-ar trebui sa constituie o scuza (in afara de boli etc). insa avand in vedere ca de-abia ai inceput, e bine si peste 2 sapt. numai sa nu ne uiti...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

De acord cu faptul ca alergatul dupa copiii si datul cu aspiratorul nu slabeste!Pai fetelor,la cita alergatura am io zilnic daca ar fi sa slabesc doar din datul cu aspiratorul,casa,masa,cupii,munca ...ar trebui sa fiu batz.
aiurea!
Si cu mincatul la fel.Altfel nu stiu cum s-ar explica faptul ca maninc o data`n zi,rar de 2 ori si m-am ingrasat ca naiba!

N-am avut timp sa citesc despre dieta,conchita.Sper sa reusesc in seara asta si sa ma lamuresc ce e si cu apa aia,cum se face.
MA duc sa va mai citesc din urma.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Off, Ramonika, ai perfecta dreptate cu musafirii, dar daca erau mai tineri, de varsta noastra, poate ca n-as fi tinut cont, dar vine tata si cu o alta pers. mult mai in varsta ca el, si cu care o sa stau toata ziua.Si cand ma apuc de asa ceva vreau sa le fac cat mai bine posibil, sa fiu in largul meu...Oricum mai fac si maine o tura, ca musafirii imi vin seara, iar despre gandul ca v-as uita....in nici un caz.De cand ma stiu am tras tare sa arat cat de cat bine fizic( diete, gimnastica) si acum de abia astept sa incerc ceva nou, care sa imi si placa.De vreo 2 ani tot pe youtube l-am descoperit pe baiatul ala cu 8 min pt un abdomen perfect, si cand le fac mai multe zile la rand se si cunoaste ceva.Dar m-am cam plictisit de aceleasi exercitii si nu prea mai am tragere de inima sa le fac. Iar exercitiile lui Billy sunt altceva, chiar te revigoreaza, iti dau o stare de bine dupa(cel putin asa am simtit eu azi cat am facut).Asa ca nici o grija, n-o sa scapati de mine cu una cu doua.Ramonika, iti doresc si eu o sarcina cat mai usoara si un bebe frumos si sanatos! toate fetele.

Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com

Mergi la inceput

monicel - multumesc pt. urari!

in leg. cu exercitiile, mie imi ies cam toate, insa nu pot cu nici un chip sa fac flotari nici macar cand se fac rezemate pe genunchi nu prea imi ies... nu am destula forta in brate.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Mai,ce ati mai scris in doar cateva ore.Ce bine,cred ca asa ne facem chef.
Ramonika,felicitari pt sarcina,si felicitari pt ca stai contra curentului.Mama imi povestea ca,in sarcina cu mine a lucrat pana la capat.Nu a facut sport,dar mergea pe jos in jur de 4 ore pe zi,pana la munca si inapoi,insotita de o sacosa cu mere acre.A nascut in 3 ore.Deci,go for it.
Conchita,drept in inima m-ai lovit cu alimentele pt inlaturarea grasimii de pe organele interne.Miercuri am aflat ca mi ficatul plin,in curand tre sa merg la cardiolog,si presimt ca tot asta voi auzi.Uleuiul de masline nu imi lipseste,o lingura in fiecare dimineata,dar de celelalte nu stiam.Deci sar-mana,imi faci bine fara sa stii.
Eu am putina febra musculara la maini,si parca ceva pe la coaste,dar nu e mult.La picioare nu simt nimic,dar mersul pe bicicleta zilnic isi spune cuvantul.
Eu am multe kile,vreo 82 ,destul cat sa fiu considerata obeza,ca is si mica de inaltime.Is adunate de-a lungul anilor,in fiecare an cateva,si intr-un an 12,de la anticonceptionale(care imi faceau o pofta nebuna de ciocolata alba aerata).Am avut 90,dar am reusit sa dar jos 8.Intai a fost weight wathcers(bine,inainte au fost tentative de mii de diete idioate,dar nu suport sa mi se impuna cat si ce sa mananc).Dupa ce m-am saturat de numarat puncte si de cautat liste cu punctele lor,mi-am dat seama ca weight wathcers-ul e de fapt dieta hipocalorica,frumos si comercial facuta.Asa ca acuma numar calorii,ca e mai usor.Bineinteles ca incerc sa mananac multe legume,miere in loc de zaharul din cafea,cat mai bio,si nerafinat.Deasemenea incerc sa fac totul in casa,de la pachetul pt scoala pana la inghetata.
Si,sa va mai zic una,asa,poate va ambitioneaza si mai tare.Eu am astm,cred ca am de mai mult de un an,dar doar de vreo 2 saptamani stiu,si sunt extrem de dependenta de spray.In sfarsit pot si eu sa respir..Il folosesc doar la nevoie,adica minim de 3 ori pe zi,cand simt ca incepe sa se ingroase gluma,sa tusesc si sa nu mai pot respira.Ei,ieri,la pranz,am dat un puf mic,inainte de a pleca cu bicileta.Am mers prin padure,unde e mult puf,la care mai sunt si alergica,dar a fost ok.Am venit acasa,mai o tura de tae-bo.Cand sa ma culc,imi dau seama ca respir bine,si seara nu ma pot culca fara sa ma pufaiesc putin.Am dormit bine,de obicei ma mai trezesc pt ca tusesc,si mai dau un puf.Azi dimineata iar am tras o tura de bicicleta.si abia azi la 12 am simtit din nou nevoia de un puf mic,eram la scoala,si era plin de praf de pe strada(geamurile deschise).Deci,am rezistat 24 de ore fara sa folosesc spray-ul.Mi se pare incredibil.In ultimele 2 saptamani intr-adevar nu mai facusem miscare,pt ca am luat pastile de alergie care ma terminau fizic si psihic(acum am decis de la mine putere ca nu am nevoie de ele).Deci eu de acuma fac sport numai sa nu mai folosesc atata medicament.E clar ca de la sport mi-a fost mai bine sa respir,pt ca a fost singura modificare ce am adus-o in programul meu ieri.
Vai,cat am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor ,gata si pe ziua de azi.am executat vreo 27-30 min dar simt ca maine o sa am febra din nou.Am facut de pe DVD-ul meu,cum am zis l-am pus pe al 2-lea pt. ca primul e prin sat ,si am crezut ca asta-i ordinea de la basic in sus.
Ei bine mi s-a parut ca-l aud pe Billy zicind "are you ready for the Ultimate...."n-am inteles ce-a zis dupa ultimate ca-i cam "balbait" asa,parca are prune`n gura iar la mine`n casa seara e harmalaie mare.
Acu m-am spariet,oare am intrat direct in Ultimate?
Dar azi cred ca am executat exercitiile corect ca am simtit dureri in alti muschi,alte zone.Si-am ajuns si la "bands",valei maica ce arde!Muschii bratelor is in flacari,cred ca maine nu-mi pot ridica mainile!
Da`i fain!sunt asa happy

Mai ramane sa ma clarific cu MUFA,deja am executat Sassy Water,conchita!Am vrut sa fac 4 l (si pt. sot)dar n-am avut pitcher asa de mare si n-am avut nici macar doua!!Si oricum nu mai aveam loc in frigider!E full!

conchita,nu e rea la gust??Si ce se "intimpla" cind o bei?Ce intrebari la mine.
Am facut si listuta de cumparaturi,nu vor lipsi almonds,semintele,nucile...cind ma gindesc ca numai al meu saracul cumpara mereu inainte,dar eu ii tot ziceam sa nu mai cumpere pt. ca`s scumpe a naibii!haha,sa vedeti ce-o sa le caut eu prin magazine.
Acum n-am nimic in casa in afara de olive oil.Dar uleiul de canepa nu cred ca`l gasesc,nu stiu cum ii zice in japoneza.Dar o sa intreb!

Mishuta,spor si tie!Sa ne vedem peste o luna mai frumoase si mai sanatoase.
doamne,imi ard si talpile!

Edit:ca scrisesem ceva aiurea(e posibil sa mai am "aiureli" da` n-am chef si timp sa le caut

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

fetelor, am uitat ceva foarte important... asta din ciclul "lauda-ma gura..."

pe langa tot ce v-am povestit anterior, am uitat sa mentionez ca merg pe jos o ora de luni pana vineri.
dimineata 30 minute spre servici si dupa-amiaza spre casa inca 30 de minute.
deci miscarea nu e numai o ora de tae bo/aerobic, ci si o ora de mers pe jos.

Mergi la inceput

feteleeeeeee .... tot eu.....
cred ca si daca raman singura pe aici, eu tot scriu...

raportez ca tocmai am incheiat 45 minute de tae bo. combinat basic cu advanced, cu mici pauze.
problema e ca e foarte cald in casa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Facut 25 de minute de tae-bo.Iesit limba de un cot si hilizit ca toanta,eu de mine,barbatul tot de mine.La urma s-a cam lasat cu intepaturi de inima,deci tae-bo e cardio clar,asa ca m-am oprit.Acum prestez o pizza din faini negre si ciudate,legume si bacon,ca sa am pachet la scoala,sa nu mai intru in patiserie.Am de recuperat si doua ore de somn de ieri noapte,asa ca voi face nani in curand,sper.
Wow Ramonika,45 de minute,super.La noi ploua in curand,sper sa ne racorim ca au fost 30 de grade azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mishuta, exact, grasimea aia de pe organe e cea mai periculoasa, iar scopul principal pentru slabit trebuie sa fie sanatatea, ca uite, chiar si cu aspect fizic ok tot nu stii cata grasime viscerala ai. spor la tae bo! cu dulciurile, incearca ciocolata neagra, e buna pentru inima.

Hannen, apa aia e pentru dezintoxicare si slabire. si eu tot doza dubla fac, ca-s lenesa. :-)) daca lasi coaja la lamaie, o sa fie putin amaruie, mie imi place enorm. avantajul e ca daca nu esti obisnuita sa bei apa, o bei pe-asta, ca e gustoasa. daca te duci la Abdomen extra-plat, celalalt subiect de la Femina intim, am dat acolo o multime de info despre dieta MUFA, mananci un tip de grasime ca sa topesti alt tip de grasime.

mah, nu traiesc in melrose place, nu aveti de ce sa ma invidiati :-)) sunt o persoana modesta si traiesc modest, numa ca in california piscinele astea-s peste tot...

Mergi la inceput