Tae bo

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Hei, ce e linistea asta aici?? Scoatem biciul??
Eu joi si vineri nu am facut nimic din categoria sport dar am lucrat cat pentru sapte joi iar ieri am fost la un eveniment, dar nu am mancat decat putin.
Acum raportez un Fat burn accelerator executat integral. Azi atat , ca astept musafiri.Ramonika, ai grija de tine si de bb. Senzatiie de la ecograf..de nedescris...
Ele, si mie mi se mai intampla sa ma cantaresc zilnic.Incerc sa ma abtin.
Lumi, tu pe unde esti? Nu te lasa cei de la serv?

Va si va trag de maneca: va asteapta Billy, nu e frumos sa il lasati sa astepte.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Coucou tot eu
Nu raportez inca sport ca abia venii dupa drumuri dar vreau sa va spun ca, faptul de a nu manca seara (pedepsire pentru mancat prea mult la pranz si nefacut Billy) dadu roade ca azi avean cu 1k mai putin...
Va pup si revin la ceas de seara.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am reusit sa fac ceva si nu prea. Adica m-am apucat cu avant de cardio cu BIlly si a inceput d-le cu niste pasi si niste miscari de stateam si ma uitam la ei. Deci cardio max 20 min dupa care m-am apucat de ab boot camp si am mai facut vreo 15 min. In total...35 min.Sun constienta ca nici miscarile nu le fac cum trebuie dar nici asa proaste cum le-oi executa eu nu rezist??
Eunice fut burn e tot cu billy?
Lumi, Ramonika....voi in perioada cand ati slabit faceati zilnic? sau merge de 3-4 ori/sapt? Ca nu cred ca ma tin balamalele sa fac si tae bo si eliptica in aceeasi zi.

E o vreme fetele!!!! Pe mine ma deprima ingrozitor ploaia, imi aminteste numai de nefericirile din viata mea si ma simt

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele cum trecui nitel pe la subiect iti trimit o raza de soare ca, aici e asa de cald..nu te mai gandi la nefericiri ca si eu abia am reusit sa-mi mai revin un pic.te pup

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Ele cum trecui nitel pe la subiect iti trimit o raza de soare ca, aici e asa de cald..nu te mai gandii la nefericiri ca si eu abia am reusit sa-mi mai revin un pic.te pup

Cait

Pai eu de ce zic ca te inteleg....

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Lumi, Ramonika....voi in perioada cand ati slabit faceati zilnic? sau merge de 3-4 ori/sapt? Ca nu cred ca ma tin balamalele sa fac si tae bo si eliptica in aceeasi zi.

ZILNIC !!!!! cate o ora.
in w-e chiar si o ora jumate.

ma bag la si revin.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez 45 min. de tae bo
ma duc sa ma pregatesc pt. nunta.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ramonika, petrecere frumoasa la nunta!
Ele, da, Fat burn accelerator e tot cu Billy. L-am descarcat de de la linkurile date de Luminita.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Raportez si eu ca o fata cuminte 15 minute cu Billyca si acum ies din casa si un pic din depresie
Petrecere frumoasa Ramonika si Ele sper sa te simti mai bine
Va pup

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hellooo..am aparut si eu pe aici...sunt obosita moarta cu lucrul asta continuu..dar totusi raportez: aseara 30 de min de focus on abs and glutes si azi 55 min de fat burn accelerator..si mai raportez ca zilele astea am dat un kg de la stres..luni tre sa merg la radiolog, ptr ca a mea colega a fost internata de urgenta, ca au gasit-o cu TBC..sper sa imi iasa bine radiografia si sa nu fi luat si eu boala ca altfel nu stiu ce ma fac

Ramona asteptam poze de la nunta

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput