Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mda... am dat o fuga prin bucatarie, am halit toate resturile gasite prin oale precum si oul Kinder al lui Victor ( mama denaturata ce sunt! ), in incercarea de a deschide frigiderul cu mainile ocupate am scapat pe gresie un borcan Hipp cu piersici care s-a facut tandari, am adunat mizeria si cioburile, deci pot sa ma duc acum linistita la culcare... Mai aveam in plan pt. noaptea asta sa-mi spal si parul, dar... ramane pe alta data... acum nu mai am chef.

Deci, noapte buna tuturor!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

si daca tot imi pazesc copilul si e trecut de miezul noptii....

La multe lunite:

Daria de Nocom cu pupici asezonati!!
Matei de Alexa
David de Nushulica
Ioana de Julax
Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

vad ca ati dat bir cu fugitii, asa ca merg si eu la orizontala.
noapte buna!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Daria de Nocom , Matei de Alexa , David de Nushulica , Ioana de Julax , Ruxandra de ralubv , Anna de Brigitte !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Maya conduce detasat !!!!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ne am adunat si noi de pe drumuri.Dim am fost la capsat la urechiuse pe Bianca dupa aia pozat Inisu si ne a mancat undeva sa mergem la Baby Expo(tot timpul zic ca nu ma duc)
Ieeee, m am vazut cu Felicic si Falcone. Piticu e un dulce un scump si un falcos. Apapat in 3 miscari toata haleala, noi frecam menta, copii veneau papau plecau noi tot acolo.M am indragostit definitiv de Falcone si fatzuca lui Bianca i mai zambea smechereste sa il cucereasa, erau asa dulci cum se uitau ei unul la celalat, sa i mananci
Feli ma bucur mult ca te am vazutPozele poti pe mail sau sa le pui la albumul tau si le iau io, cum vrei tu.
Imi pare rau pt tel :(

Legat de tatici, nu va lasati fetelor sa i implicati chit ca se descurca nasol, vor invata ei o data si o dat, ehaaaa , pi am facut copiii singure?

In leg cu IOR pliz o ora acceptabila mai dimineata acuma cand e cald. Io tb sa stiu inainte daca iesim ,caruciorul ramane in masina la tati si io mai ies cu marsupiul dar scurt pina la gradi so iau Inisa, in parc nu ma bag cu marsupiul ca mor pe acolo de spate

La problema putzulici nu ma bag ca nush

Lumi io tot casc ochi in parc dupa voi, cum vad un carutz dublu hop ma uit atenta cu binoacle cu tot

nicolici ce fain de tineeee, Breaza

Ada aoleu ce patzanie, mama lui de pudel

babytza, Herestraul era gol ca toata lumea s a mutat la IOR, asa ca vino si tu pe la noi

Eva te asteptam sa ne vedem in parc

Nocom azi mi am luat inima in dinti si am inscriso pe Inisa la agentia de modele. I au facut poze. Sti ceva de Twist Media?

300 super sfaturile pt reglarea ciclului, ma gandeam io la progesterin am si Utrogestan. Tu cum esti cu durerea?

alina pt dureri in gat e bun Tantum verde, dar n ai ce sa i faci cu papica din pacate, imp e sa il hidratezi, multa sanatate

Lidia frumoase poze

CD puiul mic, oof

irina [/b]multa sanatate

acum sa halesc si io ceva ca toata lumea doarmepiine cu Finetti a lui Inisa

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Laureta vrem poze cu urechiuse capsate

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

babytza daaa o sa fac, primele poze cu urechiuse capsate le a facut Feli :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

si daca tot imi pazesc copilul si e trecut de miezul noptii....

La multe lunite:

Daria de Nocom cu pupici asezonati!!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Auzi...ia explica-ti putin gestul. Ce e avantul asta? De unde si pana unde o pupi tu "asezonat" pe nor'mea?!?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Aoleu Giulianna mie mi se face deja frica, daca cineva ne bate si pe noi ca azi Bianca a cam tentat la Falcone ( nu mai stiu cu cine este cuplat). Pe noi ne a cam parasit piticu de Freshanana asa ca fatuca a inceput sa flirteze in alta parte vaz

Mergi la inceput