Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 8
felicic76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_![]() ![]() ![]() Feli si Ada, de drag va citeste omu'. Aveti un talent la povestit...mai rar asa. Si culmea, parca mereu vi se intampla cate ceva. Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |
sa innebunesc daca azi nu a fost o zi perfecta, bebe bun, zambitor, haios si plimbaret, tatic perfect, cheltuieli fara bazaieli de criza, hlizeala si voie buna cu prietenii, dar a trebuit sa dea ma-sa copilului cu mucii in fasole[bang
de aceea ma oftic, da-l dreaq de telefon
300 spune:
ada of, parca te vad! sa stii ca sotul e foarte fit pt dus gunoiul. Ce-i ala token?
giuli, cu mare placere, si-asa n-am mai semnat condica de mult prin tineretului.
sot- a invatat sa faca liněste cand alaptez si sunt in al 9-lea cer. De vreo 3-4 luni ma suparam pe el ca are miscurici exact cand papa A. eu ma gandesc uneori ca grijile noastre de mamici pot parea absurde sau ilogice cuiva care nu are un bebe aproape ca si noi. In mare, observ
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
va spuneam la un moment dat, acu' vreo 3 saptamani ca Edi doarme pe o parte, pe stanga, ca un om mare. de azi noapte, doarme pe burta. sau, ma rog, azi noapte l-am gasit dormind pe burta. azi insa, in drumul lui spre a ajunge pe burta s-a trezit, s-a speriat, a urlat, l-a speriat pe fratica, acesta a urlat si el... asta ptr ca sunt singura in noaptea asta. si pentru ca m-am chinuit vreo 45min sa ii adorm, morti de oboseala fiind, si eu si ei. si pentru ca am avut o zi maraton, cu doua iesiri luungi, de la 11.00 la 15.00 si de la 17.30 la 18.30... nu au dormit mai mult de 1.5h toata ziua, pe bucatele adunate.
colac peste pupaza, azi dimineata l-am gasit pe Edi cu picioarele peste pat, in sus. dormea. dar isi ridicase picioarele la verticala, ca sa nu faca varice cel mai probabil. motiv ptr care am coborat salteluta jos de tot. acu' nu se mai leagana patul. cum iau hunii in brate, pe amandoi, sa ii linistesc, daca ii mai apuca vreo criza???
eu abia acum am inghitit fortat 2 snitele, in fata laptopului, desigur. inca n-am intins rufele, le-am scos insa din masina de spalat, e un progres fata de ce fac de obicei la ora asta...
revin... sper sa mai gasesc pe cineva.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babymom75 spune:
Lumi sa stii ca m-am gandit si io ca vorbim de acelasi lucru, dar exprimat diferit, si ca o poza ne-ar edifica pe amandoua
. Ca sa ma explic: cand vorbeam de simetrie ma refeream la simetria fata de o linie imaginara trasata prin mijlocul "obectului" cu pricina, de-a lungul; astfel, imaginea dezvelita trebuie sa fie simetrica si pe o parte si pe cealalta fata de acea linie imaginara. Are sens ce spun?
Hai ca suntem chiar dragute dezbatand la ore tarzii cat de simetric sau nu e ![]()
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
_giulianna_ spune:
Stau si ma gandesc pe unde vine IOR-ul. Dati-mi un hint.
Sigur e super departe de mine dar macar sa-mi fac o idee.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
In mare, observ ca lucrurile se simplifica pe masura ce creste bebe, probabil tatal simte ca interactioneaza mai usor cu copilul si de-aia.
oricum cred ca voi avea cam aceleasi frustrari la bb2, asa ca eu m-am gandit ca fac al doilea copil cand voi fi suficient de odihnita sa le inghit.
asta spus asa in mare ca desigur totul e mai complicat.
lumi s-ar putea sa fie un sambure de asemanare. De fapt barbatii cam fac toti la fel nu?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Lumi, o mamica de gemeni de la albinutzele lui Teo ne-a povestit ca l-a gasit pe un geaman dormind in pat la si cu celalalt
...
asta asa, ca sa stii la ce minuni sa te mai astepti, in curand.
babymom
, esti foarte tare cu simetria...
oricum eu cred ca am ceva nelamuri pe tema asta, dar nu stiu cum sa mi le exprim. evident ca daca nu le exprim, n-o sa aflu nici raspunsul...
mai bine ma duc sa ma uit...
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
Ada, cum in patul lui fratica, Doamne iarta-ma?? ei dorm in 2 paturi diferite, iti dai seama ce-ar insemna asta? ce soc cand as vedea un pat gol...?? si asa, acu' 5 min l-am gasit cu nasu' in plasa....
... undeva intre plasa de la pat si salteluta, pe burta ce-i drept.... am reusit sa-l mut fara sa urle, evident ca l-am trezit. l-am adormit repejor si acu' e iar pe o parte, dar nu cred ca am somn in noaptea asta, dupa ce tocmai am vazut.... mama lui de pat, asta pliant de-l laudati toate!!! cel putin al meu, n-are decat 2 nivele, ori sus de tot sa cada cupilu' ori jos de tot, s anu se legene patul... si da, ai mei dorm leganati, nu e bine, dar daca si pan ala scoala tot leganati or dormi, tot nu-mi pasa....
Babymom, eu nush ce mai are sens si logica acuma, pe bune... is varza rau... cred totusi ca vorbim de acelasi lucru. da' io-s varza, iarta-ma...
Ramo, sigur se aseamana.... al meu a invatat sa faca liniste cand dorm copiii ziua. vreo 4 luni m-am chinuit si eu....
nikolici, merci, bagat la cap! poate am timp si eu de-o plaja, ca s-a invitat si socrosenia cu noi si am de gand s-o exploatez la maximum. NU, NU va sta cu noi in apartament, sunt prea putini mp ca sa nu fac poc.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Stau si ma gandesc pe unde vine IOR-ul. Dati-mi un hint. Sigur e super departe de mine dar macar sa-mi fac o idee. Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |
policlinica Titan, magazin Titan, cinema GLORIA... suna cunoscut?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
_giulianna_ spune:
Da Lumi, suna cunoscut, mi-a explicat si barbata-miu. E al naibii de departe, ma abonez la Tineretului cand mai mergeti pe acolo.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi