Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Ada 

Nikolici si al meu are uneori doua viteze : incet sau foarte incet 

Sa-l vezi dimineata cand se mai ofera el sa faca laptele si sa hraneasca puiul...imi vine sa zbor din pat in gatul lui cum doarme pe el si abea prepara lapticul...
Ala micu e in patru labe cu ochii pe biberon
Tati, doarme in picioare si daca ma bag in seama sa ii spun ceva in clipa aia il vezi cum ramane cu o fatza luuuunga si apoi il umfla rasul. Ce faci tati, il intreb ????? ...am uitat cate masuri de praf am pus
Si tre sa o ia de la capat....of of mai mai ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
felicic76 spune:
gaia: farmec?

mama lui de farmec
nokia 5130 care mai suna jalnic acum doua ore
si n-am chef sa-i zic sotului

maine o scald, ca sunt acasa cu el, da' luni tb sa rezolv pb la prima ora
, ala-i telef de serviciu,foarte important, acum am un cosmote unde ma suna tot familionul[:D
Zau ca nu-l mai suport zicandu-mi: aduna-te!!!! nu vezi ca esti...... dusa? chiar nu mai vreau sa aiba dreptate si de la telefon, mi-ajunge restul (i-am aruncat la ghena o pereche (superjegoasa) de nike si i-am spalat/pastrat o pereche de no name/varza) etc.![]()
![]()
gaia.nevia spune:
vitezele alea se cheama inset, insetisor, si taras.
le are si al nostru.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Lidia sa hotarati voi ziua si ora de intalneala in IOR, ca mai venim si noi. Vreau sa o mai vad si pe Nadina si tare mult as vrea sa o revad pe burtoasa Moni 

Nikolici esti la munte ???? 

Si te simti bine ???? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
_giulianna_ spune:

Feli si Ada, de drag va citeste omu'. Aveti un talent la povestit...mai rar asa. Si culmea, parca mereu vi se intampla cate ceva.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
babymom, pot eu sa ma contrazic cu tine?? nici n-o fac, desi tot nu-ti dau dreptate
. as pune o poza, ca poate vorbim de acelasi lucru, dar comunicarea asta virtuala, bat-o vina... n-as vrea sa-mi stearga astia contul si nici avertisment nu vreau la ora asta. ptr poza, adica
.
nikolici, fusesi la soacra, ai? bravos...
ada, ca de obicei, esti bestiala...
si daca se face intalneala, sa nu carecumva sa mai lipsesti de la apel.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nikolici spune:
babytza de data asta DAAA.De obicei eu fug sa nu ma opreasca aici socrii...dar pana acum m-au lasat sa respir.Sa vedem maine cand ne-om face bagajul, cum o sa incerce sa ne chitzaie la cap!!!
Aici este superb de stat...dar nu singura.. eu cu ei...NO WAY.Eu vreau soatza cu mine sau o gasca ceva...ca nu prea gasesc o cale de comunicare intodeauna cu ei...plus ca ma plictisesc daca stau prea mult.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
la noi eroarea cu aruncatul am rezolvat-o. nu mai arunc nimic de-al lui de cand am aruncat tuciul.
tuciul lui portocaliu de fonta. era atat de vechi incat era negru. stia el ca e portocaliu, ca io l-am vazut doar negru.
in plus, curgea ulei din el, avea o fisura.
(nu-i adeverat, era foarte bun!!!)
si isi aduce si in ziua de azi aminte de el, si imi reproseaza de cate ori arunc ceva (d-ale mele, ca altceva nu mai arunc, clar) si imi zice amar "mi-ai aruncat bunatate de tuci, nu vezi ca n-avem in ce gati?! Nu exista tuci ca ala de cumparat acuma"
l-am aruncat in 97 cand m-am maritat si m-am mutat oficial in chicineta lui.
daca e tel de la firma, poti sa iti iei orice model, zici si tu ca te-au upgradat ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nausica spune:
Ada, esti mortala!
Dar sa stii ca, din experienta iti spun, exista si ciini nashpa. Bine, au circumstante atenuante fata de firtatii crestini, dar unii merita sa fie degajati. Al lui taica-miu, de exemplu, care inhatza oamenii care intind mina s-o mingiie. Asta dupa ce se uita galesh la ei si da din coada, panarama!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
nikolici spune:
lumiInca suntem la ei.
Apropo de mare..anul trecut am fost si la noi la mare dupa mult timp.Am stat in Neptun iar ca plaja ti-o recomand pe cea de la vilele de scriitori, nu toata lumea stie de ea, este foarte curata asta si pentru ca este langa casa de vacantza a presedintelui.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)