Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolici spune:
Seara buna si de la noi,
Noi am figit la Breaza la aer curat de munte si deal
si bine am facut ca tare bine a fost la aer.I-am intins patul mobil afara in foisor Karinei si spre surprinderea mea i-a cam placut.
Singura mea pb la munte sunt cainii de aici, socrii au 3 plus al meu bishinel 4..si cand incep sa latre e o mare problema...inca ma gandesc daca sa-l iau pe Sasha acasa...daca ii fac rau ducandu-l in Bucuresti la apartament sau e mai bine sa-l las la curte unde "zburda" cu ceilalti 3 fratzici de-ai lui. Sunt tare ingandurata cu el...este primul meu copil cu coada doar si simt ca l-am indepartat pentru linistea celui de-al doilea copil fara coada
.
Si colac peste pupaza unul dintre caini a furat punga de pampersi murdari si a papat la propriu vreo 2, dintre care unul cu motz.
3 ore a mancat iarba si a dat la boboci pampersi cu verdeatza in ei...nu mai zic cum este casa facuta...2 etaje numai cu pampersi bucatzi bucatzele.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Am fost si eu la Baby Expo, Feli, cam de la 16 pana la 18 am tot umblat pe la standuri. Nu te-am vazut, pacat, mi-ar fi placut. Am mancat si noi dar nu la Nestle, la Humana, gris cu biscuite. Super bun, am balotat si eu un borcanel. Sau...poate ne-ai vazut tu. Un bebe care canta cu voce tare tare de se uita lumea la la urs, iti suna cunoscut? Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |
nu, din pacate

ca si noi am avut un moment de glorie pe acolo, l-am lasat un pic si l-am gasit acoperit cu flyere si continut de mostre de iaurt
el se hlizea cu vanzatoarea (care l-ar fi strans de gat un pic
mama ma-si, ca i-au placut iaurturile de la humana, a halit doua
asa, ptr prima data
nikolici spune:
lumi mai bine ca nu ti-a luat nimeni izopren cu litere de fitze...eu nu am stiut ca e facut din bucatzi si mai ales din bucatzele mici mici.Nu o sa o pun nici eu pe K pe el, deocamdata, cred ca o sa-i scot literele intr un viitor apropiat si o sa le lipesc pe pereti de 40 de ron
.
gaia.nevia spune:
vroiam sa va povestesc si eu ce-am patit in seara asta... dar dupa Feli, nu mai am frate niciun farmec...
eee, hai ca va zic... am iesit sa duc gunoiul... o mare cutie intr-o mana, pungoiul prea-plin de se tara pe jos si cheile in cealalta.... am nevoie de chei ca avem interfon si se inchide usa, poc, cum iesi... si intri cu cartela.
aleg una din cele trei pubele, cea care avea capacul deja deschis.... oricum trebuie sa ridic mana cu pungoiul pana peste cap ca sa reusesc sa-l arunc (parca ziceam ca sunt inalta, mdah, mdah.... ma cam face pubela aia) ma decid deci, arunc cutia, si hop ridic mana cu pungoiul, balansez, si...
ham-hammmmaaaammmhaaammmham-ham un pudel se repede de niciunde in cracii de la pantalonii mei.
(in paranteza va zic ca io si cainii, love, orice caine, oriunde, oricum, n-am patit in viata mea sa se dea un caine la mine, am umblat intr-o iarna cu o haita intreaga dupa mine, de la metrou pana acasa, parca eram de-a lor...
)
asa... deci balansul era activ si io de soc am dat drumul la pungoi. Si da, ati ghicit. Poooc! s-au dus si cheile mele direct in fundul blestematei de pubele.
Din spate apare persoana ingrata care avea bestia in stapanire. Era precis o isterica. Numai o isterica poate plimba un caine isteric. Pubelo-senzitiv. Hodoronco-zronco senzitiv.
Si rade isteric si ma intreaba "alea erau cheile?"
Io vad rosu cu stelute si ma balbai de furie, nereusind sa ma hotarasc daca sutez pudelu (love, love, love, nu pot, nu pot, nu e vina lui sarmanul ca e isteric, si negru pe deasupra, nu-l nimeream nici daca vroiam) sau cap-gura la cucoana care umbla cu bestii incontrolabile fara lesa.
Pana sa ma hotarasc la ce cale violenta sa apuc, dusi au fost, si ea si pudelutzul ei.
Asa ca m-am vazut nevoita sa intru in alta lupta, si anume lupta cu pubela. Am rugat-o frumos, neah... am incercat sa ma uit in ea, ha-ha, era bezna pe toata strada.
Pana la urma mi-am facut curaj si am apucat de-o margine, balans, si harsti cu pubela de pamant.
Punga mea de gunoi fas-fas a alunecat afara, apoi cutia, si la urma cheile. Biiine... pot sa renunt la ele?
Ah, nu, nici macar nu erau ale mele, ci ale sotzului. Mai erau pe inel un token special pe USB (ati mai pomenit fratilor, token pe usb?!?!) o cheie kensington, o cheie de valiza, cartela de interfon, alaturi de vreo 10 chei. Toate bine acoperite cu o mazga urat mirositoare care probabil salasuieste prin pubele de obicei.
Ooo, ce noroc ca nu a trebuit sa strang de pe trotuar si gunoiul altor vecini... pubela goala, curat noroc, ce mai!
Am insfacat rapid (deja simteam vecina de la 1 tinandu-se de nas din balconul ei ca sa nu bubuie de ras) mazga de jos, am ales cartela, am infipt-o in interfon asa jegoasa, si asta a fost. Urmatoarea jumatate de ora mi-am petrecut-o spaland cheile, stergandu-le, examinandu-le, dandu-le cu spirt (am incercat sa nu ud tokenul
) apoi spalandu-ma pe mine pe maini, pana la coate, antibacterian, spirt, dati un chibritzel... yuk....
inca ma mananca pielea.
Feli, imi pare rau de tel tau! ti-ai blocat cartela?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Legat de tatici...
Lu' al meu i-as baga o programare la soft sa se miste mai cu talent, parca e pierdut in spatiu cand il rog ceva.Poate faptul ca am un copil m a facut sa-mi creez eu un stil mai cu repeziciune....si nu-l suport pe stilul lent sa-l vad.I NEED ACTION BABY!!!
babymom75 spune:
Lumi, cand glandul si santul balano-preputial se vad complet, privelistea trebuie sa fie simetrica, anatomic vorbind.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
300 spune:
feli multumesc din suflet, insa nu am ceva clar in minte. eu daca ajung intr-un loc de cumparaturi aleg pe loc, insa acasa mi-e greu sa spun ce-am nevoie. nici nu m-am uitat prea atent in jur, stiind ca nu ma pot desfasura.
mi-a placut tare ce-a luat ada, dar noi nu plecam asa repede in vacanturi. Of, ce sa mai zic, multumesc din suflet pt oferta, m-a impresionat, pana la urma eu sunt o straina. te pup mult
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
OF COURSE CA VREAU IN IOR DACA NE STRANGEM IARA GASCA MARESi clar trebuie sa schimbam ora de intalneala pt ca eu in trafic nu ma mai bag cu un copil marait..mai bine zis urlator.Anda stie!!!
Ne discutam saptamana asta sa vedem ce si cum...dar eu nu cred ca luni voi putea...si da o luam si pe matracuuca sefa fortat cu noi
_giulianna_ spune:
Cand va mai intalnitit in Tineretului sa strigati tare ca vin si eu. Doar ce am invatat drumul, nu e chiar asa departe cum credeam. Da' sa nu cumva sa ma uitati!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
ADA![]()
![]()
deci m-am tavalit de ras aici in surdina sa nu-mi trezesc copii.BESTIAL POVESTIT.MAICA SCENARISTA TE FACEAM!!!