Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira 1.Toti baietei ajung la decalotare mecanica?? 2. Cum imi dau seama ca s-a decalotat complet? 3.La Andrei cand tragem o parte ramane lipita si doar o parte e dezlipita se vede orificiul pe unde face pipi.Asta inseamna ca e decalotat doar partial nu?Partea lipita parca e lipita cu aracet nu se misca din loc 4. La el nu se aduna niciodata mizerie acolo.Voi ii decalotati in apa de la baita?Sau nu e bine sa ajunga apa cu gel de dus pe acolo? |
eu nu-s asa experimentata, dar:
1. Doamne fereste! NU.
2. Se vede orificiul prin care face pipi...
3. Nu, asta inseamna ca e decalotat complet sigur. Partea lipita e lipita de la mama natura... asa zice sotul, l-am intrebat ca sa fiu sigura, a verificat si zice ca asa e si la el... ma gandesc ca el s-a decalotat complet pana la varsta asta...
4. E bine ca nu se aduna mizerie. Eu decalotez in apa de la baie, care contine si gel de dus, dar clatesc bine bine.

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
300 spune:
de cand cu concediul ii cunoaste mai bine semnalele, desi of mi-a luat o sapt sa-l invat rudimente gen bebe are ora lui de somn. stiu ca asa sunt ei, in plus e greu sa cunosti o entitate care se schimba de la zi la zi, tu fiind departe majoritatea timpului dar macar daca ar fi mai empatici ne-ar fi mai simplu.
m-as topi toata daca as auzi: imi pare rau ca esti obosita, cred ca juma de draci s-ar duce dracului ca sa zic asa.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 lumi: ai Pm si daca ramane valabila doleanta ta, spune-mi: sunt aproape de baby Expo si nu platesc bilet, numai ca ...am uitat complet ce vroiai hunii |
ii pare rau ca nu mai ai tel... of.
izopren nu mai vreau, ca mi-au promis niste fete scumpe ca-mi iau din metro izopren de izopren, maaare, ca ptr doi huni, nu asa, de fitze, ca pentru karinutza pisicutza.

sar'na oricum!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
_giulianna_ spune:
Am fost si eu la Baby Expo, Feli, cam de la 16 pana la 18 am tot umblat pe la standuri. Nu te-am vazut, pacat, mi-ar fi placut. Am mancat si noi dar nu la Nestle, la Humana, gris cu biscuite. Super bun, am balotat si eu un borcanel. Sau...poate ne-ai vazut tu.
Un bebe care canta cu voce tare tare de se uita lumea la la urs, iti suna cunoscut? ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babytza spune:
| citat din mesajul lui Nocom babytza cum spuneam, daca crezi ca nu este destul decalotat mai bine sa-l vada un dr acum cat e mai micutz, ca singur eu nu prea cred ca se rezolva.... asa zic eu... |
NU cred, sunt sigura ca nu e decalotat asa cum trebuie. Se vede foarte putin din gland, este la fel ca la Andrei de Dya din descrierea ei. Marti mergem la dr si sper sa rezolvam fara interventie...Sa reuseasca ea mecanic.Imi este frica si ma gandesc cu groaza cum va fi pentru el, dar stiu ca asa este mai bine tpt el.
Dr a zis la tel ca trebuie mai intai sa vada, ca poate suntem pe drumul cel bun si il lasa in pace sa ii facem noi ca pana acum cate putin la baita. Dar eu sunt convinsa ca nu suntem deloc pe drumul cel bun, ca e foarte putin decalotat, desi eu trag de pielicica la fiecare baie. Eu sau tati. Si nu prea se vad rezultate...om vedea ce zice dr.
Am sa incerc cum spune Babymom : "sa desfaci preputul de gland incepand din zona in care se decaloteaza deja mai usor si avanseaza circular...." Poate reusim
Dar siguranta nu il las asa...ziceam si eu de frica
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
felicic76 spune:
300: dau si in rate
adik am niste bani pusi "deoparte", neatinsi de criza, daca vrei ceva de la targ si nu vrei sa alergi mai tarziu, spune-mi,nu-i problema, zau 
babytza, bitza: 
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 2. iti dai seama ca s-a decalotat complet can se vede intreg gladul, simetric, precum si santul balano-preputial. Poti incerca sa decalotezi la baie ( nu se intampla nimic daca vine in contact cu apa sau produsele cosmetice de curatare ), dar probabil ca nu vei reusi, deoarece iti aluneca mainile. |
sorry ca ma bag, dar ma mananca
si nu, nu aluneca nimic la baie, nici sub apa, nici cand putzica e uda... poate doar daca e dat cu sapun/gel de dus pe acolo, pe putzica adica, nu in apa.
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Nocom Noi abia pe 29 mergem la controlul lunar si abia atunci vad daca intr-adevar pitica mea e subdezvoltta asa cum cred eu... de fapt mi-a mai trect un pic paranoia, ca au inceput sa-i ramana hainutele de 6 luni mici..... ![]() ![]() ) Asta este, vedem... |
tu crezi cumva ca e subdezvoltata din cauza hainutelor care, unele, nu se potrivesc ca nr?? pai ori esti paranoia, mami, ori eu am niste obezi la usa... serios acum, modelele difera, iar la cum fac astia hainutele.... nu mai vorbesc. unele sunt pur si simplu disproportionate, sau hunii mei sunt anapoda, chiar daca sunt haine de firma, unele... prea lungi, dar cu manecute prea scrute, maneci lungi, dar prea scurte in lungime, nu intra pe cap si nu s-au gandit sa ii puna un nasturel sau o capsa...
sper sa fie totusi doar paranoia ta si astept cu interes raportul pediatrului. va
cu drag!!Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui 300 de cand cu concediul ii cunoaste mai bine semnalele, desi of mi-a luat o sapt sa-l invat rudimente gen bebe are ora lui de somn. stiu ca asa sunt ei, in plus e greu sa cunosti o entitate care se schimba de la zi la zi, tu fiind departe majoritatea timpului dar macar daca ar fi mai empatici ne-ar fi mai simplu. m-as topi toata daca as auzi: imi pare rau ca esti obosita, cred ca juma de draci s-ar duce dracului ca sa zic asa. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
oh, Doamne, cat te inteleg! cam seamana lucian cu dan al meu. sau invers.
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
babytza spune:
Nocom tu din cauza hainutelor iti faci griji ???? Pai sa iti spun si eu in cazul asta : avem body de 9 luni care ne vine perfect dar avem si body cumparat saptamana trecuta pe care scrie 3 luni si ne vine foarte bine. Mai avem un body cu pantalon scurt pe care scrie ca e pana la 4,5 kg ( noi aveam 7700 aseara ) deci lasa masura de pe hainute, ca la unele e pusa aiurea
Difera masurile de la firma la firma ...nu iti face griji din cauza asta . Te pup si abea astept sa ne dai vesti bune cand te intorci de la dr 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya