Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 10
_giulianna_ spune:

Dariutzaaaaaaa!!!

Sa cresti mare, frumoasa si desteapta!

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_irina_ spune:

Eu sunt pe post de cucuvea de serviciu, ma pun sa studiez un pic cum sta treaba cu aparatele de aerosoli ca ne-a fost recomandat unul.
Am deja o ciuda pe Nestle si pe Sensiblu de imi vine sa ma apuc de antireclama. Nestle pentru ca umbla pe la medicii pediatri mai slabi de inger ca sa isi faca reclama.
Deea doarmea de la 8-9 pana la 7 dimineata, cu o trezire de control, eu consider ca e foarte bine. Azi mi s-au recomandat cereale Nestle ca sa nu se mai trezeasca puiul de foame noaptea... 

de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
luminita2008 spune:
Neatza!
Nu vreti sa stiti ce noapte horror am avut, pana pe la 01.30 nu am inchis un ochi sa-l pazesc pe Edi, la 02.00 a venit tati... apoi au inceput trezirile din 10 in 10 min. am ridicat din nou nivelul patuturilor mai sus, nu se putea altfel... si azi sper sa faca tati o smecherie sa gaseasca un nivel intermediar altfel jur ca ma bate gandul sa le schimb paturile!!! 

Am dormit undeva intre 04.00 si 06.00.....
Laureta, serios? Si io char bantui parcul ala in lung si-n lat, de cate 2 ori pe zi... am carut rosu cu ceva bej, zice lumea ca am fete si io le zic ceva printre dinti
... hai ca ne vedem la intalneala asta, si io zic mai dimineata, ca e cald si nu e trafic, 11-12 ar fi bine, fetele??
Giuli

, mi-e draga Daria de mooor, ca si Nocom de altfel! Nimic dubios in asta, serios, flacaii mei sunt fideli, Sorina si Maia le-au furat inimioarele! Hai ca ai fost chiar dulce... hehehe
Irina, da' cu Sensiblu ce ai? Ti-au recomandat cei de la Sensiblu cerealele?
Cum se mai simte pitica?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
bitza2008 spune:
Neatza!
BAbytza
multu pt cafea!
Lumi
ia niste
sa-ti revii!Si eu vreau sa iau pat pt Lucas, ca asta de bebe nu-l mai foloseste de muuult, dar nu sunt finante acum!
Nocom
sar'na de raspuns!
bobocei de 24 
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
luminita2008 spune:
CD, cum e Mikul azi??? Sper ca mai bine...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
felicic76 spune:
multu de
! 
si pentru Lumi

fara numar, fara numar....

Daca tot ma trezeste Vladut la 7, azi a fost cu folos, am facut mancare: supa de pui cu rosii si conopida cu pui. Asta ca sa mancam toti acelasi fel de papa
Lui vladut ii adaug si un dovlecel, ii plac mult

cd: cum este mikul?
laureta:
Falkone este promis Mirunei Anisia de mommymagda![]()
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 multu de ! ![]() si pentru Lumi ![]() ![]() fara numar, fara numar....![]() ![]() ![]() |
iau, iau, sar'na
, ca s-au inmuiat scobitorile de le-am pus in ochi, nu mai tine, nene....Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
gaia.nevia spune:
neatza si
de la noi, proaspata!
mi-au dormit baietii bine in sfarsit, Radu pana la 9 si Teo pana la 9.45
, fara tuse si plansete peste noapte! 

Mai sunt mucisori, continuam cu Eurespal, dar e mai bine.
Am gasit ieri si Vibrocil, i-am pus lui Teo in nas la culcare. La Radu nu m-am incumetat a zice "peste 1 an"
o zi faina va doresc. mooooa ce-as mai da si eu iama odata prin baby expo.
de la oferta lui Feli de-aseara m-am tot gandit, m-am tot gandit si mi-am dat seama ca nu m-a impresionat nimic...
haine chiar nu am gasit (toate aiurea croite, parol) jucarii daca mai cumpar una deja nu mai pot sa tin minte cum le cheama pe toate cand mi le cere Teo... de plaja gasisem o piscinuta dar mi-am dat seama ca nu am de gand s-o umflu, umplu si dezumflu de doua ori pe zi... cort de plaja am luat... si caruciorul de la brevi care m-a impresionat pe mine... ma rog, am deja carucior asa ca ma multumesc sa-i fac ochi dulci...
vai, ce greu![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Mimihoo spune:
neatza,
ce scriitoare sunteti! ultima data eram pe la cap. 126 ![]()
hai ca vad cum fac si venim si noi la intalneala de IOR. Eva ce bine ar fi sa reuseti sa vii, dc nu cand venim in Franta dam un semn de viata :-). Am mai fost vineri dupa 6:30, am dat o tura de parc, m-am uitat la toate mamicile si cupii poate-poate vad pe cineva cunoscut (de prin poze) si ne-am dus apoi in Titanii unde ne-am intalnit cu printzeasa Izabela si frumosul Stefan si am mai stat pana pe la 9 de nu mai vedeam pe unde calcam.
Astazi as vrea sa ajungem in Herastrau, poate pe la 5-6 suntem pe-acolo ... dac-o vrea tati.
Imi pare rau de micutii care sufera cu decalotarea :-(
La multe lunite sarbatoritilor de 24!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr