Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

neatza,

Laureta, Mimihoo, daaaa clar vreau sa va vad si eu

Citat:

[quote]citat din mesajul lui Mimihoo

neatza,

hai ca vad cum fac si venim si noi la intalneala de IOR. Eva ce bine ar fi sa reuseti sa vii, dc nu cand venim in Franta dam un semn de viata :-).

eu voi incerca sa vin in IOR, da, insa nu pot dimineata, o sa vin dupa 15h00, noi asa iesim pe afara dupa masa de pranz si dupa ce soarele incepe sa arda mai putin. Oricum, daca e rost de intalneala poate nu o fi numai o singura data, vedem cum facem.

Mimihoo, azi si noi venim in Herastrau, undeva pe la 15h00 si cred ca stam pana pe la 18h00, cam asa ne gandim. Poate ne vedem sau cu cine o mai fi pe acolo.
Nu stiu unde mergeti voi, in care parte, noi venim dinspre Gr Gafencu si intram prin Nordului, pe unde era Trattoria Il Calcio candva. Poate si voi tot pe acolo, oricum, ne plimbam mai mult pe partea asta de parc cand mergem, partea cu Ambasada Chinei, ca sa zic asa.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ma tot gandesc la cortul de care spuneti. am gasit pe net la babymoov. voi de care ati luat de la bbexpo? oare cu o umbrela de plaja nu e bine?

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Noi nu am fost la Babyexpo, niciodata, mereu ne-am ferit de aglomeratie si nebunie, poate ca e respirabil si habar n-am ce vorbesc dar asa imi imaginez, standuri peste standuri, copilime multa, si noi am zis mereu pas.

In schimb am fost sa ii cautam lui fi-miu sandalute. Nu am gasit nimic sa ii vina, am luat doar o palariuta de la Mothercare si 2 body-uri fara manaeci de la Z.
Am cautat sandale in mall Vitan langa noi. Hm, problema este ca daca ii pun in piciorut ii vin sandalute nr 20, dar ii vin doar in lungime pt ca il strang fiind prea inguste. Nu stiu cum sa explic dar cand le-a probat si am inchis sadalutele piciorusul nu era lejer deloc, ramasesera si urme pe "pernita" piciorului de la barete.
Daca incercam numar mai mare ii sunt f mari in lungime si la fel il strang. Nu am gasit modele care sa il avantajeze. Si nici nu prea am vazut peste tot Z si Mothercare nu aveau deloc sandaute. A probat la un magazin de langa Z din Mall, nu mai stiu cum ii zice.
Unde sa mai merg dupa sandale dragute din piele, pls!!!

Vroiam sa va intreb: despre ce izopren tot vorbiti voi aici de o luna? Ca eu nu folosesc asa ceva si nu stiu ce este...

Ada, e f bun site-ul dat de tine despre decalotare.
La noi se trage preputul aproape pana la maxim, ar mai fi vreo 3 mm pana sa fie « complet », si doctorita a zis ca e f bine, se vede aproape tot glandul si intr-o luna doua va iesi complet. Tot ea spune ca, intr-adevar, cam 2% din baieitei fac fimoza, procentul e mic, f mic, cu rabdare se decaloteaza complet pana la varsta de 1 an. Am mers pe mana ei si asa este.
La noi tati se ocupa cu decalotarea, in fiecare seara la baitza, si s-a vazut de la luna cum "iese" tot mai mult.Si nu folosim vit A, ulei de masline, cum am citit pe aici, banuiesc ca astea ajuta dar tati nostru a zis sa nu ma bag ca se descurca singur, il decaloteaza direct in apa de la baitza.

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)

Mergi la inceput

Eva, am vazut la Miniblu incaltari frumoase de piele. Eu am fost la cel din Auchan si mai era un magazin langa el ... dar am uitat numele. Poate fetele cu memorie mai buna ar putea sa-ti spuna. Ti-am trimis PM cu nr. meu d etel. in caz ca ajungem in herastrau

Ada, imi pare rau ca ai scotocit prin pubela dar povestirea e super! :-)

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Eva, am vazut la Miniblu incaltari frumoase de piele. Eu am fost la cel din Auchan si mai era un magazin langa el ... dar am uitat numele. Poate fetele cu memorie mai buna ar putea sa-ti spuna. Ti-am trimis PM cu nr. meu d etel. in caz ca ajungem in herastrau

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

mai intru si eu in miniblu, am unul lg mine pe mihai bravu, o sa ma uit mai atent.

Am vrut sa iti raspund la PM dar nu ai optiunea activata, asa ca, in caz ca te intrabai, eu sunt Picasso cu sms.

Mergi la inceput

cu PM-ul, noroc c-ai spus ... ca eram senina si cretina Mi l-am activat :-)

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

www.babymoov.com/english/hippo-tent-285.html" target="_blank">Acesta este cortul, de la babymoov indeed, scrie ca are si protectie UV si pare destul de mare. inca nu l-am desfacut...

mai erau doua modele, dar am zis mai bine unul si mare, poate il folosim mai multi ani.

Izopren (2-metil, 1, 3-butadien#259;) hidrocarbur#259; nesaturat#259; (terpen) prin a c#259;rei polimerizare se ob#355;ine cauciucul.
Eva, "izopren", cum este folosit mai des, se refera la un material, un fel de spongios, burete, nici nu stiu cum sa-i zic, care se foloseste pentru saltele de dormit in cort. Este flexibil si foarte usor, si daca are si folie de aluminiu pe el tine mai cald decat o saltea gonflabila (asta era echipamentul pe vremuri) si este infinit mai mic si mai usor.
Am gasit in Metro un tip de izopren taiat in patrate care se imbina, poti acoperi o podea intreaga daca vrei, am luat un pachet (2mp) si se joaca copiii pe el ca sa nu stea direct pe parchet, stam la parter si am o obsesie cu statul pe jos.
Poze aici: http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/05/la-joaca.html Chiar tine cald, si e si moale (anti shock)

Sandalute/pantofiori/ghetute bebe bune gasesti si la: debenhams (fisher price), otter (scump rau dar modele super), geox (la fel) si in Unirea pe la diversi, brandul Melanie, turcesti, mai ieftini, noi am fost foarte multumiti pentru Teo. A, si sa nu uit, nou deschisul Deichmann, cu brandul ELEFANTEN, super de super, 120lei orice model. Magazin au in Carrefour Grand Arena.

Pe Radu nu am reusit inca sa-l incalt. Ori nu e momentul, ori are ceva la picioare, inca nu m-am edificat si incerc sa nu ma stresez...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

www.babymoov.com/english/hippo-tent-285.html" target="_blank">Acesta este cortul, de la babymoov indeed, scrie ca are si protectie UV si pare destul de mare. inca nu l-am desfacut...

mai erau doua modele, dar am zis mai bine unul si mare, poate il folosim mai multi ani.

Izopren (2-metil, 1, 3-butadien#259;) hidrocarbur#259; nesaturat#259; (terpen) prin a c#259;rei polimerizare se ob#355;ine cauciucul.
Eva, "izopren", cum este folosit mai des, se refera la un material, un fel de spongios, burete, nici nu stiu cum sa-i zic, care se foloseste pentru saltele de dormit in cort. Este flexibil si foarte usor, si daca are si folie de aluminiu pe el tine mai cald decat o saltea gonflabila (asta era echipamentul pe vremuri) si este infinit mai mic si mai usor.
Am gasit in Metro un tip de izopren taiat in patrate care se imbina, poti acoperi o podea intreaga daca vrei, am luat un pachet (2mp) si se joaca copiii pe el ca sa nu stea direct pe parchet, stam la parter si am o obsesie cu statul pe jos.
Poze aici: http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/05/la-joaca.html Chiar tine cald, si e si moale (anti shock)

Sandalute/pantofiori/ghetute bebe bune gasesti si la: debenhams (fisher price), otter (scump rau dar modele super), geox (la fel) si in Unirea pe la diversi, brandul Melanie, turcesti, mai ieftini, noi am fost foarte multumiti pentru Teo. A, si sa nu uit, nou deschisul Deichmann, cu brandul ELEFANTEN, super de super, 120lei orice model. Magazin au in Carrefour Grand Arena.

Pe Radu nu am reusit inca sa-l incalt. Ori nu e momentul, ori are ceva la picioare, inca nu m-am edificat si incerc sa nu ma stresez...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mai Ada, tu ma termini cu nervii cate chestii le iei copiilor.
Eu, mama denaturata, impreuna cu tatal denaturat, plecam la mare fara colac, cort, piscinuta, plecam asa, "hai la mare". Are jucarioare si atat. Daaaar avem slip si palariuta noua hehe, tot e ceva.
Caut si eu un soi de bluza lunga, un soi de "ie" pana la genunchi i-as spune, in care sa-l tin cand ne plimbam pe plaja.
(idei de unde? parca Alexa zicea ceva?)
In rest umbreluta sa traiasca.
Noi nici nu stam mult la mare, doar o saptamana...Intra in apa putin cu noi si apoi il lasam sa se joace sub umbreluta. Poate la anul cand om avea si noi un concediu mai lung si fi-miu va fi mai marisor, sa ne luam arsenal de mare. Poate gasim la fata locului un colac mic si haios acum, daca nu, nu.

Sar'na pt explicatiile cu izoprenul, acu' m-am luminatsi eu [ding]
Eu l-am lasat pe fi-miu sa misune pe oriunde, camere, bai, bucatarie, pe parchet/gresie, pt ca are o viteza si e greu de tinut doar intr-o camera.
E fain ce ai tu acolo.
In noua casa ne bate gandul sa ne punem totusi mocheta, desi e problema cu acarienii aspiram des si aia e, parca parca e mai practic cand ai copii decat direct parchet. Sa vedem, daca nu macar covorase, noi nu avem covoare si nik nik.

M-ai bagat la idei cu incaltatul...

Mergi la inceput

Eva, eu i-am luat ie Sofiei de la Ania (era la bbexpo), are site www.ania.ro. ii ajunge pana peste calcai si asa si vroiam.
A, fetelor s-a deschis Zara la Unirii - cred ca v-am mai spus

acum am vazut site-ul ... este in constructie, ufff

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

La multe lunite SCUMPULUI NOSTRU SORTIT DAVID!!!!!!

Sa cresti mare si sanatos. Abia astept sa te pup mai mult decat virtual.
Semnat: Elena

Mergi la inceput