Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Bineinteles Multe lunite cu sanatate si celorlalti sarbatoriti:

Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte
Daria de Nocom
Matei de Alexa
Ioana de Julax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Bineinteles Multe lunite cu sanatate si celorlalti sarbatoriti:

Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte
Daria de Nocom
Matei de Alexa
Ioana de Julax

Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

IEPURILA ma mai tii minte??Nu stiam ca ai facut o fetita!!Felicitari!!!Sanatate multa!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

paaai, pana la urma pentru plaja nu avem de fapt mai nimic

am luat cortul acela, in care sper ca pot tine oarecum copiii la umbra, amandoi... daca ne punem cearceafuri tati de-o parte eu de-o parte sper sa nu poata fugi si cine sta pe partea buna are umbra de la cort (adica eu, clar, da?!)
altceva nu mai am, decat slipi pe care i-am cumparat anul trecut pt Teo, sa vedem daca ii mai vin.
Colac nu am gasit, piscinuta am vrut dar ne-am dat seama ca n-o sa avem rabdare cu ea... o sa intram cu copiii in brate in mare direct si gata.
ah, avem o galetusa, cu sita si doua forme, that's it. si crema de soare sper sa reusesc s-o si aplic...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babymom multumesc mult pt explicatii.Am inteles din ce ai spus tu exact de credeam si eu ca nu e decalotat complet ci doar partial mai incercamsper sa nu ajungem la interventie, eu m-am gandit ca pana la 1 an sa incercam acasa si apoi sa il ducem la dr daca vedem ca nu merge.
Tot pt Babymom am citit ca ai astm.E din copilarie.Eu intreb pt ca noua ni s-a spus ca Andrei ar putea dezvolta un astm si m-ar interesa care sunt simptomele sau cum as putea preveni acest lucru.
Si inca ceva vroiam sa mai spun noua dr orl ne-a zis ca Andrei e prea mic pt salina si anul asta sa il ducem la mare.
Ada povestesti mortal.Super fain cortul ma teneteaza si pe mine.Poti sa imi spui cam cat costa???
CD Mikului sa treaca durerea!
Irina si noua ne-a fost recomandat aparat de aerosoli.Noi ne-am oprit la un model Omron il vom achizitiona sapt vitoare cred.
Cum e Deea?
Lumi deci nu a mers cu patutul lasat jos.Si eu am un patut exact ca al tau are 2 nivele ori prea sus vreo 20 cm pana la margine ori jos jos de tot si am tot amanat momentul in care sa il lasam jos dar cred ca nu mai putem mult.Noi ne-am gandit sa facem un etaj intermediar cu o salteluta de burete de vreo 15 cm grosime.Daca voi gasiti alta solutie please spuneti-ne si noua..
Feli faza cu telefonul a fost tare de tot.
LA MULTI ANI tuturor boboceilor nascuti intr-o zi de 24!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Super fain cortul ma teneteaza si pe mine.Poti sa imi spui cam cat costa???

La targ a fost 200ron. Nu stiu on-line cat ar fi...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutations, gagici!

Am pus-o si eu in living pe izopren pe fie-mea, acum ca suntem "singuri". Insa nu va tine prea mult singuratatea asta. Mi-am petrecut dimineata reorganizand und dulap, apoi am dat cu aspiratorul... as mai avea o gramasda de treaba dar am inceput sa ma satur de weekendurile si zilele pe care treb sa le petrec smotruind din pricina ca ne-am adunat cam multi in casa si unii nu pastreaza ordinea.

incerc sa am rabdare dar in loc sa gasesc o solutie ajung sa ma cert cu sotul ca e mizerie si el cu mine pe aceeasi tema, si pana la urma nu e din vina nici unuia din noi. Se necesita una sedintza cu fratele si sora mea...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ada merci!!!Si inca o rugaminte mai pui odata linkul cu decalotarea ca nu il mai gasesc!!!!
300 da-o incolo de curatenie adu-ti aminte de poezia superba pusa pe site de Andy_garlo parca.
Babymom nu stii la unguri este Aqua magic si in partea asta spre noi (Arad)???

Mai am intrebari:
1.Ai vostri copii mai dorm acoperiti ca Andrei nu mai vrea nicicum daca il acopar dupa ce adoarme se trezeste si pana nu se descopera nu se lasa.
2. Cat lapte ar trebui sa bea la varsta asta un bebe pe zi?
3. Treceti pe Nan 3 sau lasati nan 2 pana la 1 an?
4. Bebei vostri musca ca Andrei ne face ferfeniteCum pot sa il dezvat apropo de nu e voie, suntem vineti pe maini si fata amandoi si eu si tati dar mai ales eu.
5. Iesiti afara si daca e soare puternic??

Ce fain de voi ca puteti sa ii puneti pe bebei pe jos eu nu pot sa il pun pe Andrei deoarece se arunca in fata din fundulet ca sa se puna in 4 labe si pt ca nu poate sa se tina prea bine mai da cate un cap de mochetaVrea in 4 labe dar inca nu poate bine sta pe loc si cand incepe sa miste mainile si picioarele cade in cap.E haios rau.In schimb se ridica in picioare imediat daca se trage de ceva si paseste super bine tinut de subrat.
Abia astept sa si zica ceva de genu mama, tata, Babymom ar trebui sa-mi fac griji ca nu zice la aproape 9 luni????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana am dat-o naibii, mai ales ca e micut apartamentul si se curata repede .

legat de intrbeari:

1. Nu mai vrea descoperita. Cred ca sacul de dormit de finet i-a ramas mic, cred ca imi cumpar material si-i fac unul nou mai lung. Oricum , la 25 de grade si eu ma descopar. Daca vrei ii fac o poza sacului meu sa ai model pentru ANdrei, e foarte bine facut sdi in acelasi timp simplu de tot.

2. Nu stiu, cred ca depinde si de cantitatea de solide ingerata peste zi.

3. nu sunt in masura sa raspund.

4. Pe mine m-a compostat de san iar pe tacsu il musca de nas. Insa la mine s-a oprit, i-am zis: auuuu, mamiii, ma doare! O doare pe mami, sa nu mai musti! Si tot asa, am senzatia ca a inteles ca nu-mi place si nu mai face.

Felicitari pentru Andei cel miscaret! Eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca nu "spune" ceva, la varsta asta nu prea se exprima, cel mult lalizeaza si asta nu iti spune cat de devreme va incepe sa vorbeasca. Oricum, copiii inteleg deja multe lucruri la 9 luni si gasesc un mod de a comunica non-verbal, chiar daca destul de redus.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ada merci!!!Si inca o rugaminte mai pui odata linkul cu decalotarea ca nu il mai gasesc!!!!

Mai am intrebari:
1.Ai vostri copii mai dorm acoperiti ca Andrei nu mai vrea nicicum daca il acopar dupa ce adoarme se trezeste si pana nu se descopera nu se lasa.
2. Cat lapte ar trebui sa bea la varsta asta un bebe pe zi?
3. Treceti pe Nan 3 sau lasati nan 2 pana la 1 an?
4. Bebei vostri musca ca Andrei ne face ferfeniteCum pot sa il dezvat apropo de nu e voie, suntem vineti pe maini si fata amandoi si eu si tati dar mai ales eu.
5. Iesiti afara si daca e soare puternic??

Dya, uite: http://www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html

si:

1) acoperiti doar daca ii bag in sac. altfel, la cat se foiesc, nicio sansa. La Teo e deja un an de cand il imbracam bine si gata, ca sac nu suporta.

3) raman pe nan2 pana la 1 an.

4) nu musca decat daca le bag mainile prin gura. Pe la 3 luni Teo sugea de invinetea, dar s-a potolit singur.

5) nu, in general evit, si as cam sta la umbra si daca nu e soare f. puternic. E destul de dogoritor si asa...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La multe lunite picilor
Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte
Daria de Nocom
Matei de Alexa
Ioana de Julax

Mikul se simte mai bine, a dormit bine parca nu-mi vine sa mai merg marti sa-l chinuie iar

Am fost la baby expo in graba, n-am reusit sa vad nimic, mai mult m-am enervat, parca toti comerciantii erau pe duca, carucior n-am gasit/n-am avut timp sa studiez ce era p-acolo asa ca am amanat achizitia, pentru nasic am luat o tricicleta scumpa 300 ron dar n-am gasit altceva potrivit

Nocom am un bodyutz de 0-3 luni care inca ii vine Mikului e din ala cu craci mai lungi sau era inca il poarta deci...lasa fata in pace

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput