Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Apropo de etichete, si Matei e fan...
Are 2 jucarii, un tren si o masina care au o bucatica de material la fund de care daca tragi incepe sa vibreze si sa scoata sunete, ca trenul respectiv ca masina...
Tot muscand el la eticheta a mai nimerit si bucata aia de material si s-a prins cum sta treaba...acum cand are chef sa le auda...trage cu dintii (are 2 jos doar) de bucata aia de material si incepe oratania sa faca precum trenul de ma si sperii...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

vad ca asta cu etichetele e universal valabila, eu am zis ca-i fac numai etichete Elsei, ca jucariile nu o intereseaza. Si chiar ma gindeam acum ce jucarii sa-i iau cind vin in Ro. Pai ei ii plac sticlele de plastic, telefonul meu mobil, etichetele si numai nebunii de genul asta. M-am scos! Nu e nevoie sa ma car cu o sumedenie de jucarii si jucarioare.

Ramo, putem sa ne vedem si in alt parc, unde va este voua mai usor si unde putem aduna mai multi bobocei. Cred ca mai greu va fi pentru Lumi sa vina cu hunii in alt parc decit IOR, in cazul in care vrea si ea sa ne vedem. Eu o sa vin cu Elsa unde spuneti voi. Si pt noi e devreme ora 10, insa ne sacrificam ca noi nu putem sa venim alta data, decit la anul poate.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Lida, sau fetele care si-au salvat...imi puteti da si me linkul cu Superdieta?

Eu sunt la munca si n-am nimic salvat aici si vrea o prietena sa incerce ca e disperata ca nu poate slabi...

Mersi mult!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

vad ca asta cu etichetele e universal valabila, eu am zis ca-i fac numai etichete Elsei, ca jucariile nu o intereseaza. Si chiar ma gindeam acum ce jucarii sa-i iau cind vin in Ro. Pai ei ii plac sticlele de plastic, telefonul meu mobil, etichetele si numai nebunii de genul asta. M-am scos! Nu e nevoie sa ma car cu o sumedenie de jucarii si jucarioare.

Imi spunea Kid ca in Anglia undeva se gaseste o jucarie plina de etichete. Dar probabil efectul e ca se plictisesc de etichete.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput