Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Noi am venit de afara ca s-a facut prea cald deja...si acum puiul doarme...sa vedem cat il tine
in alta ordine de idei....crema solara eu am ales-o pe asta http://www.iwostin.ro/products.php?id=19
anca imi pare rau ca ai racit iar, iti doresc sanatate multa si poate iti da doctorul ceva vitamine pentru imunitate...ai dat tu mai demult un site cu un carucior care vrei sa-l comanzi pt Carla...il mai pui o data te rog frumos ca nu l-am salvat si as vrea sa ma uit si eu un pic dupa un carucir usor..pupici
eva ce nazdravan ai tu acolo
klemmi multa sanatate fetitei
joy sunteti 2 frumoase

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatzu girls,

anca apropo de ce ziceai cu copii care tremura de nervi si tzipa cand vor ceva.KARINA TO BE INCLUDED TOO!!!
Faza cea mai urata acum este...pt. mine este horror cand o vad, isi da ochii peste cap...am incercat sa observ cand face asta si o face in special cand este obosita sau nervoasa of course.
Ma ingrijoreaza tare.Soatza zice ca face de fitzoasa ce e...stiti voi oamenii care isi dau ochii peste cap cand nu-si mai incap in piele

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Legat de intalneala din IOR maine la 10, va trebui sa zic PAS.
Imi este imposibil sa ajung la aceasta ora.O data programul Karinei nu-mi permite iar doi la mana traficul este infernal la aceea ora.Deci o sa citesc de pe FORUM cum v-ati distrat si o sa me delectez cu pozele facute de voi

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am venit si noi de la plimbarea de dimineata, am papat si ne pregatim sa facem nanic

Anca eu stiu de picaturi Echinaceea si o vitamina C pe zi ca sunt bune pt imunitate. Multa sanatate.
Cunosc nervisorii aia de care povestesti Avem si noi uneori

Lidia pentru mine e ok si ziua si ora

Piolica nu stiu fetele daca pot in joia aia , dar eu o sa vin. Doar sa imi mai aduci aminte, sa nu uit Este foarte cald si aici. Acum e cald si pe timpul noptii.

Klemi multa sanatate puiului, sper sa va scada febra si sa nu fie niciun fel de viroza

Joy o scumpa si o dulce Sofia Ce tare sa pleci de aici de la 18 grade (cam atat erau atunci in bucuresti) si sa te duci la zapada

Lumi eu am deja patutul la nivelul de jos si tot era sa cada... acum voi scoate una dintre saltelute. Ca sa elimin pericolul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

In legatura cu intalneala de maine si eu la fel ca si NIKOLICI, zic pas si nu ptr, ca stau departe (stau la o statie de parc) ci ptr ca bb al meu la ora aia doarme sau dabea se trezeste ......oooofffff sper sa mai fie si altele, ca mi-as dori din suflet sa va intalnesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Alexa roscovanul

Laura Si noi suntem disperati cu etichetele , le cauta peste tot. Si nu stiu daca ai observat cum aproape toti mutzuneii au etichetele la fund... Sunt haiosi cum musca jucariile de fund

Anca si eu tot asa atarnata stau cand ii dau lapte in patut...dar eu nu sunt cu ursuletul, eu sunt cu magarusul

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pupi si de la moldova

daa si noua ne plac mult etichetele. jucariile sunt total neinteresante. dar etichetele.....
tot la acest capitol, roadem cureaua de la blugii lu' mami, snuruletele de la pantalonii lu' mami, nsturii

nu am luat ziarul

crema protectie solara am luat Ivatherm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

In legatura cu intalneala de maine si eu la fel ca si NIKOLICI, zic pas si nu ptr, ca stau departe (stau la o statie de parc) ci ptr ca bb al meu la ora aia doarme sau dabea se trezeste ......oooofffff sper sa mai fie si altele, ca mi-as dori din suflet sa va intalnesc

Lasa supararea,nu doar maine e intalneala. Uite anunt : incepand de saptamana asta , martea la ora 10 este intalnire in IOR. Pentru cele care pot ajunge. Poate se trezeste si el si veniti. De obicei se sta pana in jur de 12-13 in functie si de caldura evident

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Piolica nu stiu fetele daca pot in joia aia , dar eu o sa vin. Doar sa imi mai aduci aminte, sa nu uit Este foarte cald si aici. Acum e cald si pe timpul noptii.

super, pai atunci o sa ne auzim pe miercuri seara cind ma intorc eu la bucuresti. si putem sa ne vedem si pe seara, daca este mai usor asa.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Kllemi, multa sanatate printesei, iar voua rabdare. va trece! Offff...

Si pentru mine 10 e devreme, noi pe la 9 ne trezim si la 10 adormim la loc de obicei, mai putin ieri si azi si cat au fost bormasini. Eu sunt adormita si la doua fara un sfert cat e acum, deci nu stiu ce sa zic.

Echinacea am luat pastile, nu stiam ca sunt si picaturi.

Khristin ma bucur ca mai scrii, deunzi ma gandeam ca n-ai mai dat de ceva vreme pe-aici.

Piolica as veni si eu sa te vad, poat se milostiveste vreo gagica sa ma culeaga si pe mine, daca nu tramvaiul 19 pleaca destul de aproape de casa mea... Dar are trepte asa ca vom calatori in wrap cu carutul strans, altfel nu ma vad.

Legat de iesirile pe soare, nici eu n-am riscat decat atunci in IOR cand chiar m-am ars; noroc cu gargaritza ca mi-a dat crema de protectie (avea eucerin, e scumpa si buuuna) si bubulina nu s-a ars. In rest daca iesim la ore neortodoxe stam sub copaci, ne aparam cu umbreluta...

Eva, a propos de brevi grillo, poate tu ai copertina aceea care se lasa mult in fata (fericito ), mie snameniile mi-au vandut un carucior model 2007-2208 si are copertina scurta si ii lipseste parghia de siguranta cu care se inghide carutul (asta nu ma deranjeaza). Oricum, bine ca am gasit umbrela, m-am aranjat super.

Crema de soare cred ca voi lua sau babylove sau bubchen, functie de ce gasesc mai intai.

Nu ma mai dor maselele... am avut asa o bafta incat mereu nimeream prea tarziu la doctor. M-as duce azi asta in caz ca nu ma cheama la vaccin. Of!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput