Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Fetelor, voi folositi crema de protectie solara cu ecran total?Eu ma gandeam sa iau cu FPS 35 dar doar la mare, aici nu ii dau deloc.

Bitza, eu inca nu m-am hotarat cu ce crema sa il dau si cata vreme nu sunt edificata nu il dau cu nimic, il acopar de soare, il feresc cat pot de UV atunci in orele periculoase. Il scot afara mai tarziu si cand bate soarele spre el trag copertina complet.

Anamona, tu facusei un "studiu", parca, cu cremele cu risc scazut de nenorociri. Cu ce o dai pe Thea, Mustela sau Welleda si ce ce SPF?

de la tine am site-ul acesta http://www.cosmeticdatabase.com/index.php?nothanks=1 si ma uit sa ma edific ce si cum si tot nu m-am hotarat care nu e periculoasa.

Sfaturi fetelor?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Asa... si inca o intrebare... Mai nou Carla are niste nervi ceva de speriat, se incoarda toata daca vreau sa o asez in patut sau pe masa de infasat sa o schimb, isi strange pumnii si tremura daca vrea o jucarie si nu ajunge la ea, cand vede lingurita sau oricand nu-i convine ceva. Nu sunt cam mici pentru asemenea manifestari??????

nu, nu

asa face fi-m iu, dar cand nu-i convine ceva e jale, vrea in brate ACUM, vrea jucaria ACUM, sa ii scot mingea de sub canapea ACUM, sa stea in picioare ACUM, Indiferent ca nu suntem de acord. Ideea e ca noi, eu si sotzul, suntem solidari, nu cedeaza niciunul ca altfel s-a terminat. Deja e ca un fel de enfant-roi, nu vreau sa il fac imparat. E fff incapatanat!!!

Parca te si vad aplecata peste patut cu un biberon, haioasa faza

Poze de la munte? sau nu am fost pe faza?

Joy, cum mai e frumoasa Sophia?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Matei face parte din categoria de oameni cu sensibilitatea cea mai mare la soare (roscat cu ochii albastri) asa ca, pana acum nu prea a stat la soare decat f putin si niciodata la ore de varf. Intotdeauna (cand nu si-o da jos) are pe cap o palariuta sau sepcutza sau ceva cu cozoroc ca altfel incepe sa planga de soare... ( La soare sta cu palariuta...la umbra si-o da jos...de cele mai multe ori si jos din carutz ).

Crema folosim pt moment cu protectie 50 special pt copii de la Ivatherm. E ok. In rarele ocazii cand l-a vazut soarele ...nu l-a ars...asa ca e ok. Pt mare nu stiu daca o vom pastra pe aceasta sau cautam altceva. Dr noastra pediatra nu recomanda Mustela...vom vedea si va anunt daca gasim crema minune...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dupa un we de cosmar.....sa incepem cu inceputul.....joi seara febra 38, hai sa zicem ca mai merge.(am dat eferalgan)....vineri seara 39.1 fuga repede la spital ca nu mai merge....fara sa isi dea seama cei de acolo ce are,(cica viroza) ni sau dat la fel....nurofen si panadol trebuiesc date din 4 in 4 ore sambata dat toata ziua duminica dim, le-am intrerupt, scazuse febra la 36.2 super tare......la ora doua again, 38.2 NU MAI POT....am luat-o de la capat cu antitermicele .....nu va mai spun ce maraiala ca nu ne mai intelegem cu ea deloc, de unde era o super-ranjita acum...

VA ROG care a-ti trecut prin asa ceva...aaaaa si facut moale...chiar apa de vre-o 2 ori....sa imi spune-ti si mie ce este???? si cand trece

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Intalnire IOR va aranjeaza marti la ora 10? Lumi pe Serban nu-l pot lua dimineata ca e la gradi. Noi mai iesim o tura pe la 7 seara dupa ce-l recuperez. Poate ne intalnim odata seara daca vrei sa vezi si teroristul angelic al familiei

Eu sunt OK ...cu ziua si ora ...adica
MARTEA ORA 10 INTILNIRE SAPTAMINALA IN IOR ...
sper sa ne adunam cit mai multe ..
aaa..si locul ..cred ca poate fi acelasi..jos linga apa..la fintina "tisnitoare" care se vede de pe pod...
sau la rulota BETTY ICE -(desi la betty ice e un pic mai complicat pentru cine nu cunoaste parcul)

Lumi
...merci mult

gata ..fugim afara

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

se poate o mica exceptie, peste vreo doua saptamini, adica nu marti 9 iunie, ci joi 11 iunie?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

kllemi , trebuie sa mentii antitermicul mai multe zile, cca 3 (la copiii mei a fost intotdeauna nevoie de mai mult de 3 zile )

se da cum ti-a zis dr, Nurofen, peste 4 ore Panadol, peste inca 4 Nurofen, peste inca 4 Panadol, si tot asa.
Daca trece de 39.5 rectal sub antitermice, noua ne-a recomandat Novocalmin supozitor, jumatate la 12 ore (la mine n-a fost nevoie sa repet, i-am dat odata si i-a scazut, am continuat cu antitermicele obisnuite).

Poate fi viroza, viroza combinata cu dinti... nu imi dau seama daca poate fi roseola, la noi nu a scazut febra nici cu mama novocalminului sub 38.5 in cele trei zile care au precedat eruptia, deci nici poveste de scazut la 36.5 asa ca votez cu viroza...
Daca cumva are diaree care nu se opreste, te mai duci deseara la spital si ceri analize sa nu fie ceva la stomac (si acolo se fac viroze, mama lor...)
Daca e f agitata, poti sa-i dai calma-baby. Daca are muci, poate fi agitata de la muci, aspir-o bine...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

kllemi , trebuie sa mentii antitermicul mai multe zile, cca 3 (la copiii mei a fost intotdeauna nevoie de mai mult de 3 zile )

se da cum ti-a zis dr, Nurofen, peste 4 ore Panadol, peste inca 4 Nurofen, peste inca 4 Panadol, si tot asa.
Daca trece de 39.5 rectal sub antitermice, noua ne-a recomandat Novocalmin supozitor, jumatate la 12 ore (la mine n-a fost nevoie sa repet, i-am dat odata si i-a scazut, am continuat cu antitermicele obisnuite).

Poate fi viroza, viroza combinata cu dinti... nu imi dau seama daca poate fi roseola, la noi nu a scazut febra nici cu mama novocalminului sub 38.5 in cele trei zile care au precedat eruptia, deci nici poveste de scazut la 36.5 asa ca votez cu viroza...
Daca cumva are diaree care nu se opreste, te mai duci deseara la spital si ceri analize sa nu fie ceva la stomac (si acolo se fac viroze, mama lor...)
Daca e f agitata, poti sa-i dai calma-baby. Daca are muci, poate fi agitata de la muci, aspir-o bine...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

.

nu are absolut nimic in afara de febra si diaree....in rest nimic, pediatra ne-a zis ca nici dintii nu dau acum .... nu stiu ce sa mai zic, la aceeasi chestia mam gandit si eu ca ceva la stomac....mai astept azi sa vad cum face kk... daca face

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Cum este vremea la Bucuresti? aici e jale, este super cald. Pe Elsa o tin aproape dezbracata, storurile trase la geam ca sa nu bata soarele in geamuri, iar de iesit afara cred ca o sa iesim pe inserat. Ieri am fost la iarba verde, am facut un picnic intr-un sat medieval si dupa aceea am vizitat zatul. Nu stiam cum sa o mai ascundem de soare.... oricum am reusit sa o ascundem pe ea, insa noi ne-am ars... mie mi-a fost teama sa nu fi facut insolatie, aveam stari de voma cind ne-am intors.
o zi buna!

Mergi la inceput

wow, Klemi, multa sanatate puiului!
Kristin, hai ca ai fost simpatica. La cum cadea Elsa de zdravan, chiar ca nu m-am gindit sa o filmez!
Vroiam sa te intreb ceva, parintii tau l-au vazut pe Chris? Voi mergeti anul asta in Ro?
Joy, am vazut si eu pozele voastre. Fetita ta chiar ca e o printesa.
Feli, hai ca esti mortala! Si eu imi amintesc cum povesteai de Fox, plus de o minacre lasata in cuptor care s-a carbonizat, insa patania cu telefonul e absolut geniala. Pacat ca tb sa cumperi altul...

mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Oare ce as putea sa iau pentru imunitate?

Asa... si inca o intrebare... Mai nou Carla are niste nervi ceva de speriat, se incoarda toata daca vreau sa o asez in patut sau pe masa de infasat sa o schimb, isi strange pumnii si tremura daca vrea o jucarie si nu ajunge la ea, cand vede lingurita sau oricand nu-i convine ceva. Nu sunt cam mici pentru asemenea manifestari??????

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Merge ft bine Echinacea (parerea mea) pentru intarirea imunitatii. Si o Vitamina C pe zi. Eu in lunile 2-4 de sarcina am luat acerola C de la amway: cica vitamina C extrasa din fructe, si mi-a mers fff bine. Mai ales ca exact inainte de a ma apuca de ingurgitat racisem zdravan, eu cred ca mi-a ajutat mult. Despre echinacea am aflat tarziu, la sfarsitul sarcinii dar iarasi mi-a facut bine chiar cand prindeam cate un pui de raceala. Desi nu se foloseste asa eu am luat-o pe post de paracetamol.

poate te ajuta povestea mea.

Despre tine, cred ca esti cumva si obosita/ tracasata si de asta ai imunitate scazuta in general.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput