Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
Oana,4 dintisori??Bravooo
..noi tot 2
...ati fost la mare??Sunt ff invidioasa
...ma bucur ca v-ati simtit bine si ca DAvid a fost un cumintel,as usually

laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Corrina spune:
Iuhuuuuuuuu, ce bine ca am muci!!
si imi si lacrimeaza un ochi cand imi suflu nasu`...deh, aeru` conditionat! (cred)
Felicia am ras cu lacrimi, acum am citit patania ta cu telul. Desi e de plans, acum tre` sa cumperi alt mobil, vrand nevrand..rau necesar si astea
Anamona parca tu ma intrebai cum e la serviciu. E bine (chiar nesperat) multumim de intrebare. (adica mama se descurca f bine cu M si nu mai sunt stresata, am si prg de 6 ore si incerc sa ma tin de el!! adica sa nu depasesc. nu imi reuseste in fiecare zi, dar...)
Nocom sa stii ca M are 9.300kg si 73 cm la 9 luni si putin si chiar ieri i-am pus un body cu maneca scurta de 3-6 luni (asa scrie pe el) de la Primii Pasi care ii vine f bine. Deci nu te stresa, sigur si astia cu marimile lor nu sunt in tandem, asa ca...relax!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
luminita2008 spune:
Neatza!
Dya, n-am gasit solutia cu patul, incerc sa leg/cos niste cordeline, a.i. sa las patul la nivelul intermediar care ar fi trebuit sa existe in mod normal din fabrica
.
Ref. la intrebarile tale:
1. Hunii mei dorm in body cu maneca scurta sau body gen maiou si atat. de o luna nu le mai dau paturica, e f cald si oricum nu stau inveliti, ci si-o pun in cap.
2. La 6 luni, pediatra zicea ca in jur de 500ml/zi. nu e regula... la 8-9 luni nu stiu daca e vorba de aceeasi cantitate.
3. am mai spus, nan2 pana la 1 an.
4. ai mei n-au cu ce sa muste...
5. evit sa ies pe soare puternic/caldura mare. daca ma prinde, ma ascund la umbra, langa lac, sub umbrele si palarii.
Laura
, ieri m-am odihnit, am renuntat la plimbarea de seara ca nu mai puteam si am dormit la pranz o data cu hunii. azi noapte au fost mai linistiti, asa ca azi sunt ok. cum a fost la nunta?
Oana, merci mult, dar nu merge... ca n-am patut de lemn si la nivel intermediar e plasa, unde sa dea gauri nu stiu... practic salteaua e lasata pe niste franghii/bucati de material care sunt prea scurte ptr hunii plimbareti, iar daca o las jos de tot, ca alta solutie n-am, e f aiurea, e ca un tarc... asa ca voi prelungi bucatile respective de material cu altele, chiar daca o sa arate ca un c*r. sau iau alte paturi, ca n-aveam nimic mai bun de facut cu banii acum
. asta e.
Laureta, ieri n-am iesit decat de pe la 11.00 la 14.00.... am renuntam la plimbarea de seara, n-am mai avut baterii si ptr asta....
Am luat cartea, la 06.10. penultima bucata, doar in fata mea s-au luat 7 buc! Era coada la chiosc cand am coborat din acest motiv. Noroc cu hunii care au tren devreme si cu chioscul din fata blocului, altfel o pierdeam. Romanu' ca romanu'... daca e gratis... tara de kko.
Babytza, pai tocmai asta trambitez aici de zor! Ca daca-l las asa, se ridica si cade cupilu'! 'nivel intermediar' NU o sa insemne totusi jos de tot, sunt sigura ca gasesc calea de mijloc a.i. sa nu zboare hunii din pat.
Nadina, eu nu ajung la 10.00. Dar pe la 11.00 as putea. Ne tinem la curent!! Nu stiu daca ies seara, dar te anunt, si daca esti si tu, atunci ar fi super, caci da, vreau sa-l vad si pe Serban. 
khristin, multumesc frumos!
Votat Maya!
Cosmy, ce ai facut la examen?
Muuh
Bitza, noi avem crema cu SPF40 si ptr mare tot pe asta o folosim, ca-i buna. de la avene.
Iesim afara, va
, pe mai tarziu!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Hai noroc dau o bere in ultimele 5 minute de celebrare de la 1 an de la nunta noastra. Ce mireasa mandra cu burtica mai eram!!!Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
LA MUUUUULTI ANIIII!!!!!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
EvaF spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Cred ca am vazut bebe frumos Noah si parinti atasati |
Alexa,noi eram
uite aici poze de la iarba verde de ieri, noi eram pe paturica langa lac, cu Noah care mergea prin iarba, incerca sa mai si manance iarba, a fost minunat. Ati trecut pe alee pe langa noi? va plimbati in jurul lacului, cred ca voi erati ca am vazut eu ceva dupa ce ati trecut, nu pe Matei l-am recunoscut ca era in carucior si nu il vedeam, mi s-a parut ca l-am recunoscut pe sotul taule: ne-ai recunoscut acum?
Imi plac foarte mult pozele acestea pe care le-am facut ieri, amintiri frumoase...
Pana la urma ne-am inatalnit si cu o prietena p'acolo...
Am pus dupa pozele din parc cateva haioase cu fi-miu mancand o felie de grapefruit sau jucand v-ati ascunselea...
Ii pregatesc masa si revin sa citesc si eu.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )
gaia.nevia spune:
Lumi, nu prea am inteles eu de ce nu vrei sa pui saltelele direct jos?
la Teo am avut multa vreme doar patutul pliant, uite cum arata, pe fund e salteaua patutului (2cm) si inca doua saltele de la ikea, cam 7 cm grosime fiecare...
Teo in poza avea opt luni. Nu a sarit din pat, dar sa stii ca mi se parea mereu ca poate...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anca81 spune:
Eva, e atat de scump Noah in poza aceasta 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
AlexaM spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Babytza, acu zici ca nu s-a obisnuit cu jumper-ul si mai tarziu nu-l vei mai putea opri....![]()

Laureta, mersi mult...creste pipota
Muuh, Kristin, Bitza, Anca, Joy, Andy-p, Sabinel, Mamidestefan, Ada, Tzitziri, Corrina,
Fetelor as veni si noi in IOR la intalnire, daca ne primiti, dar nu am cum sa ajung la 10 ca in jur de 9-10 abia se trezeste Matei (si eu
) si pana ajung din Militari... pana pe la cat stati?
Lumi eu am lasat salteaua patutului jos de tot si e ok. Am lasat-o acu cred ca o luna. In afara de faptul ca ma doare spatele si imi tot sangele in cap cand stau cu mana pe el sa il adorm e ok
Noi avem de lemn patutul insa nu are nivel intermediar si nici nu am vrut sa ii facem pt ca Matei se ridica imediat in picioare si mi-e frica. L-am gasit de cateva ori in picioare fara sa faca nici un zgomot dupa ce s-a trezit (altfel nu il las singur in patut)...rodea la marginea de sus a patutului si radea la mine cand am intrat in camera...asa ca..
AlexaM spune:
Eva, dap...voi erati...data viitoare![]()
L-am vazut pe Noah cand mergea in 4 labute fuga spre iarba...
La fel face si Matei...si ii place sa rupa iarba, insa nu o baga in gurita...lucru tare surprinzator pt ca orice altceva pe care pune mana ajunge, inevitabil, in ...guritza...
anca81 spune:
Lumi eu am lasat salteaua patutului jos de tot si e ok. Am lasat-o acu cred ca o luna. In afara de faptul ca ma doare spatele si imi tot sangele in cap cand stau cu mana pe el sa il adorm e ok ![]() Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Uffff, atunci eu ce sa mai zic...Carla e tot la nivelul de jos si nu bea lapte decat daca stau aplecata peste margine si cu ursuletul ei preferat in gura, astfel incat sa dea cu manutele dupa el
. Daca m-ati vedea cu ursul intre dinti si atarnata de margine
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare

Ce mireasa mandra cu burtica mai eram!!!