Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza In jumper ii place, dar inca nu topaie....Joy Sofia a inceputa sa sara de prima oara ??? Sau a mai durat pana s-a prins care e treaba ? ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |
Hello. Nuuu, cateva zile a durat pana s-a acomodat. Spor la tzopaiala
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
babytza spune:
Sar'na Joy
Asteptam cu interes momentul tzopaitor ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
bitza2008 spune:
Fetelor, voi folositi crema de protectie solara cu ecran total?Eu ma gandeam sa iau cu FPS 35 dar doar la mare, aici nu ii dau deloc.
Muuh 
Joy cum e Sofia?
Eu ies la plimbari ca nu mai pot sta in sunet de bormasini, rotopercutoare,etc.
O zi buna sa aveti!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
anca81 spune:
'neata 
Am reusit si am racit din nou
, nu stiu ce e cu mine, de la o raceala pe an am ajuns la cate una la fiecare 2-3 saptamani
.
Oare ce as putea sa iau pentru imunitate?
CD27, imi pare rau pentru Mikul
, bine ca a trecut.
Joy, pozele de la ski sunt superbe, sunteti o familie tare frumoasa. Sophia te urmeaza la frumusete si gratie si are niste mutrite dulci foc 
Asa... si inca o intrebare... Mai nou Carla are niste nervi ceva de speriat, se incoarda toata daca vreau sa o asez in patut sau pe masa de infasat sa o schimb, isi strange pumnii si tremura daca vrea o jucarie si nu ajunge la ea, cand vede lingurita sau oricand nu-i convine ceva. Nu sunt cam mici pentru asemenea manifestari??????
Noi am facut ieri o iesire la munte, Carla a fost super cuminte, s-a jucat cu orice - iarba, prosoape, paturica, cutia de crema etc. Cred ca ma incumet sa mergem la mare, numai sa rezolvam problema mancarii.
Muuh, te rog spune-mi si mie de unde ai luat costumul UV.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
laureta spune:
A reusit cineva sa ia cartea de la Adevarul ca noi nuuuu

, Inisa ma va manca de vie azi cand o voi lua de la gradi
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy.p spune:
Buna dimineata.
Bitza plimbari placute...mai aveti?
Muuh imi place tare mult cum gandesti
,as vrea sa am jumate din calmul tau
Joy,Khristin

Andy_g,Simodina felicitari ptr dintizori
Babytza
..la noi e lasat nivelul patutzului pana jos demuult.
Cuscra incercati voi sa decalotati asa finutz la baitza...eu zic sa nu-l mai chinuiti
Nikolici felicitari ptr aniversare
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sabinel spune:
| citat din mesajul lui laureta A reusit cineva sa ia cartea de la Adevarul ca noi nuuuu ![]() ![]() , Inisa ma va manca de vie azi cand o voi lua de la gradi![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
neata! noi am vorbit cu cineva de la chioscul de ziare sa ne puna deoparte un ziar, diseara cand vine soata sa vedem ce aduce.
babytza, amalia sare fara jumper
_
nasterea strumfitei mele; piticania creste
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui simodina Intalnire IOR va aranjeaza marti la ora 10? Lumi pe Serban nu-l pot lua dimineata ca e la gradi. Noi mai iesim o tura pe la 7 seara dupa ce-l recuperez. Poate ne intalnim odata seara daca vrei sa vezi si teroristul angelic al familiei |
Eu sunt OK ...cu ziua si ora ...adica
MARTEA ORA 10 INTILNIRE SAPTAMINALA IN IOR ...

sper sa ne adunam cit mai multe ..
aaa..si locul ..cred ca poate fi acelasi..jos linga apa..la fintina "tisnitoare" care se vede de pe pod...
sau la rulota BETTY ICE -(desi la betty ice e un pic mai complicat pentru cine nu cunoaste parcul
Lumi
...merci mult 

gata ..fugim afara

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
tzitziri spune:
Pai am zis de mare si am plecat
.
Deci la mare ca impresii generale: David a fost fascinat de mare.A stat si se uita mirat la valuri si cum vin ele la tarm si pleaca...cred ca ar fi stat cu orele sa se uite.
Nu a fost foarte cald, a batut vantul cat sa fie mai racoare. Deci am rezistat cu palariuta si cu crema de soare.A si dormit pe plaja, dar la ore rezonabile
.
A fost frumos...mai putin drumul de intoarcere cand am oprit de 4 ori pe autostrada in parcari ca a fost cam marait.
Dar una peste alta a fost superb, noi nu suntem oricum genul sa ne placa sa facem plaja sau sa stam la soare, deci vremea de acum a fost foarte buna si pentru noi si pentru el, ne-am plimbat, am dormit si am mancat
.
andy_galro, pai atunci il asteptam cu interes si pe al 4lea dintisor
.Ca inseamna ca e aproape si la voi!
Feli, sa stii ca si eu imi aduc aminte ca si AlexaM cum l-ai uitat tu pe Fox si altele asemenea.Asa ca nu m-a mai mirat telefonul pierdut
.Oricum nici eu nu mai sunt ce eram odata la 'nivel de concentrare', asa ca sper sa nu am incidente....
Acum am dat sa incarce cateva poze pe Webshots in albumul de bobocei si sper sa termine in curand.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
buna dimineata!
,
anyone?
Muuh, mai zi-ne si noua ce ai citit si te-a impresionat / ti-a folosit (adica fa-ne mama si noua bibliografie
)...
Multumim!
Imi amintesc ca citeam sarguincios Doltot pe vremea cand sotul meu era student la psihologie...
doar ca pe vremea aceea doar eu visam la copil, iar acum nu-mi mai aduc mare lucru aminte.
Oricum ai spus o mare vorba. Copiii trebuie sa creasca fericiti si impacati si inconjurati de iubire si sa aiba ocazia sa judece si singuri.
Nici banii nici casa nici locul nu pot face asta, doar interactiunea intre oameni...
Lumi, cum esti? cum ai supravietuit hunilor in we?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri