Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nikolici tot cu dr house ???? Fugi in pat cu sotul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

La multe lunite Ana de teomaria , Eva de rain_lover !!!!!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Lumi ca vorbeai de pat. Sa iti spun la noi cum este. Am scos primul nivel dar mi se parea prea jos doar cu o salteluta. Si am mai cumparat una. Deci am pus doua . Asa, bun...azi la pranz pun puiul la nani. Si eu ma asez la mine in pat, sa dorm si eu. Nu stiu ce mi-a venit, eram obosita. Si cum stateam eu cu ochii in tv...ca asa dorm eu, il vad pe pici cum se ridica in picioare singurel, se tinea cu mana de marginea patului....si radeaaaa , era veselie mare pe el. Toate bune si frumoase. M-as fi dus sa aduc camera video sa il filmez....dar mi-am dat seama uitandu-ma la el, ca e cam sus si ca ar fi putut lejer sa cada daca se apleca putin...
Deci mare grija la ce pui ca sa faci nivel intermediar , ca daca se ridica zboara peste margine ...maine dimineata scot o salteluta , ca asta e argint viu, acum daca a reusit odata , va mai incerca
Poooop hunii

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

In sfarsit, AVEM SI NOI DINTZISOOOOR! Ieri a spart, azi dimineata se simtea si se vedea. Maraiala a avut loc marti-miercuri dupa-amiaza si atat.

Intalnire IOR va aranjeaza marti la ora 10? Lumi pe Serban nu-l pot lua dimineata ca e la gradi. Noi mai iesim o tura pe la 7 seara dupa ce-l recuperez. Poate ne intalnim odata seara daca vrei sa vezi si teroristul angelic al familiei

Noi am fost iar plecati in we, fugim de Bucuresti de cand cu caldurile astea. Am planuit un we la munte/luna si in rest la tara. In iunie chiar vreau sa trag o fuga si la mare la noi cu o prietena, sa plecam singure cu cei mici in timpul saptamanii si in we sa vina barbatii. Sper sa ne iasa.

Nausica, Eva acum 2 ani am cumparat ie asa micuta de la artizanatul de jos de la magazinul Eva dar n-am mai trecut demult pe acolo. Oricum ar trebui sa gasiti la un artizanat, habar n-am pe unde mai sunt...

Eva aceleasi probleme cu incaltamintea le-am avut si eu cu Serban pana pe la 3 ani cand i-au disparut pernutele. Pana atunci am folosit exclusiv sandale cu scai/scartz/ catarama la toate baretele. Modele in genul acesta am gasit la Primigi ( am cumparat de la Prenatal si de la un Mall din Constanta marca asta ) si la Ecco ( asta e in Carrefour Baneasa si exista inca). Sunt scumpe dar asta este, n-am gasit ceva mai ieftin care sa-i vina ok pe picior. Oricum pana m-am prins eu cum trebuie sa fie incaltarile ca sa nu am surprize am cumparat 3 perechi pe care nu le-a putut incalta deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Piolica, trebuie sa fie o dulce Elsa cand nu mai stie cum sa se aseze in fundulet. Nu ai filmat-o sa o vedem si noi?

Joy, bine ati revenit si sanatate multa Sofiei. Ce-mi place poza asta. Sinteti intr-adevar o familie tare frumoasa.

CosmyB, am votat-o pe Maya de cate ori am intrat.

Giuliana, Eva, Laureta, Boo, Musette, felicitari pt. ridicarile micutilor vostri. Niste scumpi toti.

Nerantula, si eu si fiimea sintem fun roller-coaster, am invatat-o de pe la 3-4 anisori. Am fost intr-unul din ala care cadea de la o inaltime considerabila in gol si te-ntorcea si cu capu’n jos ….eheeee, cata minte mi-a trebuit sa ma sui in el, ca sigur am coborat cu mai putina din el . Am inteles eu bine sa te felicitam déjà ?

Eva, Chris reactioneaza similar la sor’sa daca se loveste sau tipa…o urmareste peste tot si daca se impiedica si se smiorcaie ea, brusc devine empatic si da sa planga si el dragul de el.

Ankussa, distractie placuta la spanioli, cred ca o sa va distrati pe cinste, sint convinsa. Sa faceti poze multe cu Vladutzu. Ce traseu aveti ? Si noi vrem sa mergem sigur in special cand vom veni in RO. Acum doi ani am mers in Franta si n-am regretat deloc. Vara asta vom sta mai mult in Canada, fiimea e prinsa cu summer camp, inot si patinaj si practic vom fi pe drumuri dupa ea. Al meu sot vrea getaway in doi , dar nu cred ca ne mai incadram in timp util, caci de la sfarsitul lui august incep activitatea, asa ca s-a dus libertatea . Aaaaa, mi-am amintit … ne-am luat bilete la concertul Kyliei Minogue , dar e in octombrie abia.

Luminita, felicitari mamico pt. cum te descurci cu gemeneii…nu multe mamici se pot lauda cu performantele tale. Eu una recunosc cel putin ca nu am avut curajul sa fac copiii unii dupa altul , si-am asteptat vreo 5 ani si ceva sa ne revenim.

CD, mi s-a rupt inima cand am citit prin ce suferinte a trecut puiul tau . Mi se pare o mare mare barbarie, asta cu decalotatul asta salbatic. Ma bucur din suflet ca aici nu se practica deloc metodele astea, ca ar trebui sa le spun eu de la mine putere, no thanks . Sper ca puiul tau se simte mai bine acum.

Frumoasa ultima intalnire a fetelor din parc, sa mai faceti.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
si pt toata lumea!
Eu am ramas fara sot pt vreo 3 sapt!Eva ti-a plecat sotul?
Andy.g Simodina felicitari pt dintzi!
Babytza micul catarator!
CD bine ca i-au trecut durerile Mikului!
Nikolici pt aniversare!
Khristin

bobocei de 25

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Maya conduce cu peste 200 voturi!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Neata

Bitza multam de cafea

Khristin

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! dau si eu o tura de proaspata!
babytza, bitza

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sunteti optimiste cele care va ganditi ca veti merge cu un copil de 9-10 luni care sa stea sa se joaca sub umbrela de soare. Sau aveti copii foarte cuminti. Nu, Dimitri nu a stat sub umbrela deloc. Activitatea preferata a fost mancatul nisipului urmat de balacit in apa si mancat pietre. Eu nu le-as da doar o ie pe ei pentru soare, e prea subtire practic nu ii apara de nimic. Va spun ca soarele ardea deja dupa ora 11 si suntem in mai va dati voi singure seama cum va fi in iulie. Noi am stat cel mult pana la 11 pe plaja, de pe la 8 a fost mai mult decat destul. Lui Dimitri ii dadeam costum din ala de protectie UV dupa ora 10 pentru ca el este albul familiei, noi restul suntem mai negriciosi.
Oricum, daca va intereseaza un artizanat, ca parca in ultimul timp greu se mai gasesc, este unul in spatele Universitatii de Arhitectura, chiar in dreptul fostului Hotel Union. Eu acolo am vazut ii dar una era cam 150 RON - pentru o fetita de doi ani, pentru mine foarte scump la banii astia am preferat costumul cu protectie UV.

babytza despre subiectul acordului parintilor vorbim cand ne mai intalnim pentru ca eu cred ca noi de fapt suntem de acord dar abordam problema din alta parte fiecare.

Fetelor si eu fac greseli in educatia copiilor mei, vreau sa sper ca foarte putine sau macar unele care sa nu ii "strice" pentru totdeauna, pentru ca eu cred ca un copil se naste perfect. Informatiile le-am adunat in cei trei ani de cand stau acasa, fix trei ani. "Modelele" sau nu stiu cum sa le zic de educatie au devenit pasiunea mea si am citit foarte mult despre asta, m-am documentat si am ales din fiecare carte, revista, post pe internet, discutie pe forum (nu doar pe DC) ce mi-a placut si ce mi s-a parut ca se potriveste stilului meu si al sotului meu si evident protagonistului, Alexei. Am adaptat, am dat inapoi, am revenit din dorinta de a avea un copil fericit si atat. A da si am cheltuit destul de multi bani pe cartile astea dar eu zic ca merita si mai ales ca le amortizez imprumutandu-le.

Mergi la inceput