Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Eva, nu eu ziceam de ie. Am citit si eu, dar nu mai stiu cine a scris....chiar e tare interesanta ideea.

Apropo de izopren: eu am pt Matei un puzzle din izopren cu un desen pe el. un oras cu strazi, parcuri, spital, aeroport, gara etc...partea interesanta este ca are niste locuri pe care daca apesi scoate sunete: de ambulanta la spital, de pasarele la parc, de tren la gara etc...Lui Matei ii place tare mult. E ok sa se joace pe el, e si putin moale, nici nu sta direct pe parchet ii si place...adica perfect. Il am si eu in magazin dar il gasiti ceva mai ieftin aici daca va intereseaza http://www.magazinul piticilor.ro/produs/18/

Sanatate!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Nici o cucuvea?

Merg in pat sa citesc ceva si nani...

Noapte buna copii!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am incercat sa-l adorm pe Teo, si am adormit eu...
are o energie piticot...

inchid si eu pravalia , noapte buna!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

seara buna si de la noi

suntem bine.....
va citesc pe la cap rastrecut....

oboseala si-a spus cuvantul la sf sapt trecute iar in we am fost plecati la munte la bunica-mea.

ca noutati ....thea a inceput sa manance mai bine de vreo 4 zile numa' azi a vrut numa tzitzi......

bona e calda si iubitoare binevoitoare sa faca orice sa fie tzuki bine, vineri a fost supravegheta de mine si s-a descurcat ok....
maine va fi singura pentru prima data, sper din tot sufletul sa se descurce iar tzuki sa vrea sa pape.

va pup pe toate si va urez noape buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello
Am terminat si noi cu gratarul si am venit in casa. In seara asta piciulica nu a mai vrut sa adoarma singurel, am stat cu el pana a adormit. L-am mangaiat pe frunte si am vorbit cu el pana a adormit.
In jumper ii place, dar inca nu topaie....Joy Sofia a inceputa sa sara de prima oara ??? Sau a mai durat pana s-a prins care e treaba ?

Alexa pup roscovanul

Anamona ma bucur mult ca iti place bona Sper sa se descurce bine maine ...sa ne spui cum a fost
Si felicitari pentru papa

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mai am intrebari:
1.Ai vostri copii mai dorm acoperiti ca Andrei nu mai vrea nicicum daca il acopar dupa ce adoarme se trezeste si pana nu se descopera nu se lasa.
2. Cat lapte ar trebui sa bea la varsta asta un bebe pe zi?
3. Treceti pe Nan 3 sau lasati nan 2 pana la 1 an?
4. Bebei vostri musca ca Andrei ne face ferfeniteCum pot sa il dezvat apropo de nu e voie, suntem vineti pe maini si fata amandoi si eu si tati dar mai ales eu.
5. Iesiti afara si daca e soare puternic??

1. David inca mai adoarme invelit cu o paturica subtire, dar uneori il gasesc dezvelit...
2.Am inteles ca in jur de 500ml/zi lapte si derivate din lapte.
3.Ramanem pe Nan 2 pana la un an cred. NU m-am gandit inca...
4.Si piciul a inceput sa mai muste Eu nu il las, ma feresc si ii atrag atentia cu altceva Uneori imi iese
5. Cand e soare puternic nu ies. chiar am schimbat programul de iesit. Acum stam afara de pe la 9.30 pana la 12 si apoi mai iesim dupa 5-5.30 Il feresc de soare atat cat pot , il dau mereu cu crema cu factor de protectie 50, are mereu bascuta pe cap (mai ales la tura de dimineata) si avem si umbreluta la carucior.

Andy g felicitari de dintzoc !!!!!!!!!!!!

Lumi imi pare rau de noaptea alba Sper sa te odihnesti mai bine in seara asta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Roxi ma bucur tare ca Mikul e mai bine

Laura

Tzitziri cum a fost la mare ?? Detalii, poze ...

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io io kukuvea, cu felia de piine cu Finetti, a devenit ritual deja

Lumi io sa sti ca am facut azi turul parcului, am vazut numai o mamica cu gemenei baieti da sigur nu erai tu.

CD iarasi il chinuie pe pitic?

tzitziri cum mareee, si zici asa senin?.Cum fu? Cum s a comportat piticu? Zi tot

Alexa pupam bebe roscatel si scump focSi voi doi sunteti frumosi E faina poza cu pantofiorul pe varful iarbei

Andy_g felicitari pt dintzoc nr 3

Sting lumina?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Roxi te-ai albastrit

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hai noroc dau o bere in ultimele 5 minute de celebrare de la 1 an de la nunta noastra.Ce mireasa mandra cu burtica mai eram!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si acum ca v-am dat berea, ma bag la DESPERATE HOUSE WIVES!!!
Maine palavragim mai mult!!!MuuuaahhhNOapte buna !!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput