Gravidute&Mamici de IASI (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara noi stam la Green Park si ne cam greu sa iesim din zona dar poate facem noi cumva sa ne intalnim.Pupam printesa sa treaca bubitele

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, noua pediatra ne-a recomandat sa o tinem cu funduletul la soare, ca avea ceva probleme cu fixarea calciului si asa n-am folosit Pampers-ul.... Iar in apa de mare n-am bagat-o nici in primul an si nici anul trecut....Am plimbat-o doar cu barcuta... Am zis sa nu agate ceva.... asa ca dansa a fost fara scutec....

Teo, poate ne intalnim... Asteptam sa-l vedem pe cavaler...

Alina, nu mai zici nimic? Cum e David? Cand nu zici nimic ma gandesc ca nu-i ok si numai grija scrisului n-o ai.... Multa sanatate.

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare si de la noi
Andreea, imi pare foarte rau ca iar a recidivat.Ne rugam pt. Sebi si voua va doresc multa putere!
Moldo, bravo pt. job!
lacra, sa treaca repede bubutele!
Vreau si eu sa duc fata la mare.Astept insa banii de indemniz de la stat care cica vin pe 2 luni odata cu alocatia fetei si dupa aia mergem sa rezervam.Asta daca nu se mai intampla ceva intre timpdaca nu, plecam noi 2 si gata.
va pup

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Moldoveanca....imi pare rau asa de rau ca nu am zis mai devreme ca caut apartament.:( Of Doamne.!!!!

Am fost la spital.....medicu a fost depasit de situatie.
De azi am inceput sa cautam clinici in strainatate, sa vedem poate vom gasi o solutie, o sansa sa mergem inainte.....ma simt ingrozitor.

Aici la spital i-au dat picaturi de pus in ureche....frectie la picior de lemn!!Nu calmante, nu nimic.
Ma simt atat de obosita in aceasta lupta continua.....insa stiu ca trebuie sa merg inainte si sa am sperante pentru puiutul meu.

Va pup si imi pare rau ca sunt asa demoralizata.....
Multumesc pentru sustinerea voastra.!

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mexxa, dar medicii de la Bucuresti nu te pot ajuta cu informatii despre medici si clinici din strainatate? :(

Alina (cu piticul Darius) - mesajul ala era pentru Any (Anymony), ca ei ii zic Any. Tie iti zic Alina. Dar lasa, ca nu-i nicio problema, s-a potrivit si la tine Voi va duceti echipa super-completa. Cand plecati?

Cristina, esti tot suparici?

Lacramioara, azi cum mai e Stefy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna seara fetele;

noi am terminat baita si masajul si acum doarme bustean

any, la Teba am vazut ca sunt lucruri foarte faine; au bagat si rochite nu stii ca nu aveau

mexxa, sanatate multa

fetele, vroiam sa va intreb daca are cineva vreun pediatru de la Pedilife ca am vazut cativa pe acolo dar nu stiu nimic despre ei si vreau sa sun maine

alynta, pupici lui David sa fie bine
incet incet vreau sa va cunosc si eu

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Deci sunt tare mandra ca am cunoscut-o pe Kriss azi pe Copou si pe minunata AlessiaPur si simplu m-am indragostit de ea .Este superba cu gene lungi si buzite bine conturate dar ce va spun eu voua ca doar stiati deja
Asa ca mamici daca vine o femeie care pare mai nebuna la voi in parc si va trage de maneca,eu sunt.Fiti pregatite si nu va speriati

Mergi la inceput

Mexxa imi pare rau si mie da-mi mai multe detalii pe Pm poate reusim sa facem ceva la o clinica in Anglia ne interesam.Iarta-ma dar nu am timp sa caut in urma sa vad diagnosticul vostru.Va imbratisez cu drag si va doresc multa putere

Mergi la inceput

Lacramioara nici nu stii cand apar in zona voastra si va trag de manecutza

Mergi la inceput

Lauraa am uitat sa-ti spun ca am vazut printesa si e tare scumpa.La Pedlife am facut noi o ecografie abdominala dar nu mai tin minte numele medicului.Sfatule meu e sa o inscrii la medicul vostru de familie si sa faci controale din cand in cand la Siminiceanu la Terra Baby

Mergi la inceput