Gravidute&Mamici de IASI (93)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
Offf, Andreea, iar?
Imi pare tare rau. Credeam ca mergeti spre bine. Mai ales ca sunteti acolo.
Sper sa reusiti pana la urma. 
Unde va mutati iar? Sau... despre ce mutat zici tu?
moldoveanca spune:
Salutare dragi mamici v-am citit din umbra dar nu am mai apucat sa scriu![]()
Inutsa ai fost tare frumoasa iti urez inca o data CASA DE PIATRA SI TOT CE VA DORITI
Am vazut si o papacioasa de inghetata pe care o pupam cu drag si vrem sa o cunoastem ,cand oare???
Alynta sanatate multa lui Davidutzu dragul de el ce o fi patit?Abia astept sa-l smotocesc si pe MATEI dar asteptam acum sa vedem ce e cu fratiorul lui![]()
In seara asta am vazut o burtica tare frumoasa(Michelle)si pe Domi care e un strengar![]()
Ella ,gata bagajele?Mai e loc de noi
?Hai mai mami banii te fac pe tine?

mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Mexxa eu am pierdut sirul aventurilor voastre dar anunta-ne daca putem ajuta cu ceva ,cu cel mai mare drag
Aaaaa vroiam sa va spun ca se pare ca ati tinut bine pumnii,maine incepe tati munca yupiiiii
Vladut e un zapacit ma bucur tare mult ca se joaca si cu alti copii in parc .Incerc sa pun cateva poze si de fiecare data se intrerupe nu stiu de ce
mexxa spune:
Fetelor va multumesc mult.
Raluca ne mutam la un apartament mai ieftin sa putem face fata cheltuielilor ce le avem cu Sebicu.
Moldoveanca puteti face un singur lucru...sa va rugati pentru puiutu meu sa fie odata si pentru el bine, sa se bucure de copilarie.

, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
moldoveanca spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2841172710102537454dACyJr
Vad ca am reusit acum asa ca am sa mai incarc
Am fugit la somn va pupicesc
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
ca eu is zombi... rau....
Noi continuam cu alergia.... are niste bube... mama-mama. Aseara am vrut s-o dau cu violet de gentiana si am varsat sticla pe ea si pe mine... si ne-am facut... violet amandoua si patul.... Si fiindca nu era complet tabloul iau sticla de Calamie sa o dau pe bubite si dau sa o agit fara sa stiu ca sotul deja desfacuse dopul....
Si dai iar si sterge...
Asa ca aseara ne-am culcat pe la miezul noptii si acum sunt zombi....
Ea a re tratament cu antialergic si.... mai vedem.
Ani, multumim.
Alina, multumim. Multa sanatate lui David. Deci nu face el febra degeaba... saracutul...
Ralu, multumesc de intrebare... Am luat-o cu bubutele umflate... ceea ce inseamna alergie... Bine ca nu-i ceva contagios.
Andreea, imi pare nespus de rau pentru Sebi. Ne
sa fie bine micutul. Multe ati mai tras voi. Multa sanatate lui Sebi si voua multa putere sa treceti si peste asta.
Teo, in ce zona stati? Poate ne vedem in parc in Podu Ros... Multumim... Am admirat pozele....printre baloane....
Felicitari sotului.
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de
si sai treaca repede bubitele Stefaniei
si o
si un
ca sa iti trea supararea de asera
... dar un pic de mov nu stica.![]()
ralnied1... Any, daca nu ne mai auzim, iti zic de pe acum: vacanta placuta la mare, sa aveti vreme buna, sa va bronzati si sa va intoarceti cu bine. In aceeasi formula mergeti? Si tot acolo?... daca aici e vb de noi
... noi plecam la MAMAIA.. in formula complecta... toti 3+ nasii nostri (2+2)+ cumatri lor 3 = 3 masini![]()
Aly... sper sa ii depistati infectia de unde provine si sa ii treaca repede ...
pt curajos
anymony.. si eu vreau de o saptamana sa merg la TEBa... ori nu am chef, ori am treaba prin casa, nu stiu cand o sa ajung

mexxa.. of, of mamica... eu iti zic sa fii tare ca o sa fie totul bine...
pt incurajare
noi ieri, cand am iesit afara... mi sa spus ca are mama o fetita si nu un baietel
.... pozenu am facut ca am uitat aparatul in casa
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
mamici
... pt cele care au mers in concediu la mare cu copilasii ... se merita si sunt necesari pampersii pt apa???sau dau banii degeaba
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moldoveanca spune:
Ani se merita adica imagineaza-ti daca il bagi in piscina sau nu are piscina hotelul?Noi am folosit tot timpul acum fiecare face cum crede![]()
moldoveanca spune:
Mexxa noi ne rugam cu tot dragul pt piticot dar uite daca stiam ca vreti sa va mutati tocmai am inchiriat noi garsoniera din Bucuresti si e foarte mare ,bine aranjata ,acum am facut contract pe un an.Asa ca daca mai ai nevoie de unele altele anunta-ne