Gravidute&Mamici de IASI (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Buna!!!
Ma poate ajuta cineva cu niste informatii? A fost cineva la Dr Toma Gabriela..cum e? Ce stiti de ea??
PLSSSS

bya 11+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

byabeatrice eu nu am auzi de ea.. poate stiu celelalte mamici.. dar eu zic ca daca tie ti se pare ok... e bine.. tu trebuie sa te intelegi cu ea... nici la mine nu se stia nimic de doctorita TItianu si am avut incredere in ea si am mers cu ea pina la capat si a fost bine.... Sarcina usoara in continuare... si bebe sanatos

noi am papat carnita de vitel si cu pilaf... acum Darius mi-a dat de lucru.. a scos toate hainutele lui din dulap

o zi frumoasa incontinuare

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Poze cu Stefy din ultimele zile

Inutsa, multumesc.

byabeatrice, nu stiu nimic de medicul respectiv. Imi pare rau.

Any, un la smecheras...

Alina, cum mai e David?

Eu stau ca pe ghimpi sa vad cum o iau de la cresa....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

multumim foarte mult pentru aprecieri si urari

astazi facem prima iesire din casa la biserica si dr de familie; nu stiu sa o imbrac dar ne descurcam noi si e si cam maraita de la colici cred

pupici

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iuliadulci pt printesa dansatoare... Stefi e o scumpa
laurraa.. fii sigura ca ai sa te descurci... incetul cu incetul ai sa o cunosti numai din priviri, gesturi...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inesa mare burticica!
Lacra am vazut oi fetita frumusica! Ii plac pisicutele si florile!
David a mers de dimineata la analize cu tati si bunica! Nu a plans, doar a scancit! Rezultatele nu sunt prea bune! Arata o infectie in organism. Si sumarul de urina e modificat! Maine sa vedem ce zice pediatra!
Ralu multumesc! Ai PM!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!

Si eu am trecut azi pe la Teba..ffff multe hainute, si pentru mari si pentru mici. I-am luat pantaloni scurti si niste bluze pentru la mare, era aglomerat...au primit f multa marfa, spunea una din fetele de acolo ca au bagat si cite 2000 produse pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Any, daca nu ne mai auzim, iti zic de pe acum: vacanta placuta la mare, sa aveti vreme buna, sa va bronzati si sa va intoarceti cu bine. In aceeasi formula mergeti? Si tot acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lacramioara, cum ai luat-o pe Stefy? Cum e?

Alina, de la ce e infectia la David? curajosul!

Inesa, la ce materie ai tocit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...
Nu am mai reusit sa intru zilele acestea...va citeam da nu mai apucat sa raspund.
Boala lui Sebi a recidivat a 6 a oara...cand ziceam ca e mai bine....au inceut complicatiile...iar
Acum astept sa imi vina toate documentele traduse sa vad exact unde le trimit....oricum la cateva clinici din afara...aici medicii nu dau prea multe sanse.

Va pup si sper sa intru curand sa va citesc...mai ales ca suntem si cu mutatu.

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput