Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Gabriela, felicitarii pentru viitorul !

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

CU pestele, din pacate, niciunul nu e sigur...noi tot pangasius folosim, ca nu suntem mari mancatori de peste si e singurul care nu are gust si de-asta il preferam! Ne mai place si pastravul, dar nu am gasit fara oase!

Multumim de felicitari tuturor! Parca incep sa realizez ce se intampla si ma cuprind emotiile. Am lasat la o parte toate angoasele, grijile si framantarile si intentionez sa ma bucur si de sarcina asta. Daca Dumnezeu a avut alte planuri pt noi, asteptam cu drag un sufletel dulce si nevinovat!

Oana, nu ma duc la MUresan, cred ca ma voi programa la dr Puscas, am nascut cu ea si am fost multumita! Din pacate nu imi permit Gynia la momentul asta, desi mi-ar placea, prefer sa adun banii aia pt kitul de recoltare celule stem, la Sara nu am facut-o! Deocamdata insa astea mi se par foarte departe, nici macar nu am fost la o consultatie, cred ca pe saptamana viitoare sa se si vada ceva!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea poate e plecata din tara,mai merge la tot felul de conferinte.Mie mi-a dat asa,pentru febra.Nurofen supozitor(pentru ca de la sirop imi voma) si paracetamol supozitor.Alternativ la 4-6 ore unul de altul.Daca febra trece peste 39,ii dadeam un novocalmin supozitor,sau o jumatate.La peste 38,5,a zis sa-i fac impachetari cu prosop umed,in special la incheieturi si in zona inghinala.A zis sa-i dau ceiut indulcit,si sa pape dulciuri biscuiti,sau ce-i place,ca trebuie sa recupereze energia pierduta.A mea nu mananca deloc dulciuri si a zis sa-i dau pufuleti ca sa i se faca sete sa bea macar apa.Multa sanatate!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
OANA era tractorasul unui baietel
a pus Elena un link cu o masinuta super faina cu acumulatori ,din pacate nu l mai am :(
ANDREEA-E sun o pe Dr Campean sa vina acasa sa l vada pe puiut
din cauza maselutelor nu se face febra ,mie asa mi s a spus
GABI la urmat bebe sigur si noi vom reocolta celule stem ,tare rau imi pare ca nu m am informat suficient de bine sa fac lucrul asta si pt Tiadris :(
mai aveti un pic si in concediu cu voi
ANDREEA-Dpt mamarute
MIA succes la bebe

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA mamaruta e ok in patut ,am mai facut ceva modificari si astept sa mi fie gata sapt viitoare aparatorile
isi iubeste tare mult patutul ,i am facut doua asternuturi f dragute cu tot felul de desene si au avut mare succes
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/PATUTULMEU#
am reteta pt blat cu fructe ,f buna

Gravidutelor va rog sa ne spuneti daca avem voie sau nu sa mai scriem retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andreea-noi exact asa am patit, fara alte simptome si s-a dovedit a fi infectie urinara. si eu zic ca daca febra persista mai mult de 5 zile, sa incerci sa o consulte un medic.multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Andreea poate e plecata din tara,mai merge la tot felul de conferinte.Mie mi-a dat asa,pentru febra.Nurofen supozitor(pentru ca de la sirop imi voma) si paracetamol supozitor.Alternativ la 4-6 ore unul de altul.Daca febra trece peste 39,ii dadeam un novocalmin supozitor,sau o jumatate.La peste 38,5,a zis sa-i fac impachetari cu prosop umed,in special la incheieturi si in zona inghinala.A zis sa-i dau ceiut indulcit,si sa pape dulciuri biscuiti,sau ce-i place,ca trebuie sa recupereze energia pierduta.A mea nu mananca deloc dulciuri si a zis sa-i dau pufuleti ca sa i se faca sete sa bea macar apa.Multa sanatate!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

multumim de griji... a venit pediatrul nostru din vecini, s-a uitat in gat, e ok...n-are nimic...doar ca n-avea stetoscopul la el, asa ca diseara poate ne mai face o vizita sa-l asculte, asa, pt linsitea mea... mi-a zis sa continui cu nurofen la 8 ore si panadol...din fericire Eric n-a mai facut febra de cateva ore...asa ca sper sa fi scapat...nu se stie insa de la ce o fi facut febra...asta ma nelinisteste...sa vedem maine cum va fi...oricum voi merge la pediatrie cu el sa mi se clarifice unele lucruri care numai cu investigatii se pot clarifica...

alex,am sunat la Campean dr mi-a dat ton de ocupat...de 2 ori..n-am mai insistat...

meli... multu de sfaturi...sigur o sa-i recoltez urina...sa facem si proba asta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

OANA mamaruta e ok in patut ,am mai facut ceva modificari si astept sa mi fie gata sapt viitoare aparatorile
isi iubeste tare mult patutul ,i am facut doua asternuturi f dragute cu tot felul de desene si au avut mare succes
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/PATUTULMEU#

foarte dragut patutul..si asternuturile...sa-l foloseasca cu palcere...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Servus fetelor. Nu mai pot de somn. Abia stau in picioare. Noroc ca nu am cine stie ce de lucru, ca era jale.
Am trecut doar sa va salut. Cred ca ma bag in pat la somn
Alex mama baga retete nu te sfii. Cred ca suntem surori ca si eu is pofticioasa de felu meu. Ma asteptam sa am pofte nebunesti in sarcina dar pana acum am avut asa vreo trei, dar grave pe care normal ca mi le-am satisfacut. Am si eu o tarta cu cirese, cand o fac pun si poze si reteta

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pune-ti fetelor retetele,eu as face in weekend o praji bunaaa,dar daca il intreb pe sotde care el stie una si buna cu branza de vaci ,mie pers nu-mi place dar o fac pt el.

eladeea,e posibil sa fie ceva infectie daca persista febra la antitermice,pt linistea ta dute mai bine la dr.eu tot o tin pe a mea la pedi2-pe Horea sunt doctori buni!

cine sia facut asigurari de sanatate???cam cat costa pt 10 zile?

ati mai vb careva cu elenuta??oare ce face???

Ioana13 nu ai comandat de pe Next?

nus de ce dar nu pot pune bolduri,icoane???

Mergi la inceput