Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreea eu de cand am vazut un reportaj cu pangasius, mi s-a facut greata si-am renuntat la el, pestii aia erau tinuti in niste incaperi pe jos care aratau ca niste wc-uri publice, cu pereti decojiti si plini de muceagi si cica traiesc in niste ape foarte murdare, unde se varsa dejeuri toxice de la fabrici din apropiere. Brr, ca mi se face pielea de gaina numa cand imi amintesc.
Eu la Diana ii iau pastrav din auchan, din ala refrigerat parca tot mai proaspat e.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miapop83 spune:

Salutare,

kitzy
Am citit povestea nasterii tale si as dori sa te intreb ceva...

si eu am pierdut o sarcina exact ca si tine la 5 saptamani (avort menstrual sau asa ceva). Am consultat 2 medici.
Unul mi-a spus ca pot ramana din nou insarcinata dupa 3 luni si altul dupa primul ciclu mestrual, adica cam 1.5 luni.
Tu ai ramas insarcinata dupa primul ciclu menstrual...din ce am citit eu...ai facut si chiuretaj sau?

mersi mult de raspuns

mia

Mergi la inceput

Mia n-am facut chiuretaj, s-a curatat de la sine, mie dr mi-a zis ca pot ramane insarcina dupa urmatorul ciclu, eu am ramas imedat dupa avort insarcinata, dar totul a fost ok. Daca nu trebuie facut chiuretaj, atunci lasa un ciclu sa treaca dupa sangerearea de avort si poti incerca din nou.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miapop83 spune:

eu am facut chiuretaj....deci ce-i sigur ii sigur....mai astept un ciclu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

sunt in mare dilema..si cam intoarsa pe dos... aseara eric a avut 38.5 axial(am inteles ca asta e temperatura corecta, adica nu se ma scade/aduna nimic la gradele resepctive)...i-am dat o doza de nurofen, iar dimineata la 4.30 cand s-a trezit, era caldut bine, i-am dat panadol...apoi pe la 9 avea 37.5...ca dupa vreo 2-3 ore sa-i urce din nou la 38.5... acum iar e ok...dar ii dau alternativ panadol si nurofen...nu stiu ce sa mai cred...

si medicul nu raspunde...o sa mai incerc...alte simptome nu are...e doar putin mai molesit, mai mamos, atat...voi ati patit asa ceva?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea nu-i mare febra, posibil sa fie de la dintisori. Nu stranuta/tuseste/curs nasuc? Diaree? Are pofta de mancare?
Cred ca nu-i nimic grav, daca dupa 5 zile de antitermice febra persista, poate fi vb de ceva infectie in organsim. Sper sa se faca repede bine puiul

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea la fel a fost si Bea acum 2 saptamani,nu trecea febra,tot mare era,cand a ajuns la 39 i-am dat novocalmin....n-am avut ce face...Pana la urma s-a descoperit ca a avut puroi in gat.Si ne-a dat pediatra Ospamox,antibiotic.Dupa prima doza i-a scazut febra si nu a mai reaparut.Nu ai reusit sa vorbesti cu pediatra???
Poti sa-i dai pt gatut beladonna ch 30,cate 3 bilute de 3 ori pe zi.E buna pt raceala in general.Daca nu papa,e clar ca are ceva in gatut.Saracutul..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Andreea daca febra tot revine si medicul nu raspunde, du-te la urgenta si neaparat trebuie facute niste analize, sa nu fie vre-o infectie si sa nu stii.
Sanatate multa!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Andreea la fel a fost si Bea acum 2 saptamani,nu trecea febra,tot mare era,cand a ajuns la 39 i-am dat novocalmin....n-am avut ce face...Pana la urma s-a descoperit ca a avut puroi in gat.Si ne-a dat pediatra Ospamox,antibiotic.Dupa prima doza i-a scazut febra si nu a mai reaparut.Nu ai reusit sa vorbesti cu pediatra???
Poti sa-i dai pt gatut beladonna ch 30,cate 3 bilute de 3 ori pe zi.E buna pt raceala in general.Daca nu papa,e clar ca are ceva in gatut.Saracutul..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ramo, e inchis tel. pediatrei...am sunat de 3 ori deja...acu nu mai are febra, pun mana pe frunte si nu e caldut ca inainte...n-a crescut mai mult de 38.5, dar scadea, crestea iar scadea...tot asa... nu mananca in schimb, dar ii dau multe lichide(lapte, ceai, suc proaspat facut)...oricum o sa mai incerc si vreau musai sa ajung la ea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

KITZY draga, nici nu stii ce sa mai crezi;nimic nu-i sigur in lumea asta.Si eu cred ca pana la urma voi lua somon, chiar daca e mai scump si-l voi curata cu atentie.

IOANA - eu m-am vopsit cat am fost insarcinata si n-am avut nici un fel de probleme.Eu cred ca-i un mit toata chestia asta.Chiar am citit undeva ca aceste chimicale de la vopsea nu se transmit sub nici o forma prin piele.

Mergi la inceput