Gravidutze si mamici de Cluj - 123
Raspunsuri - Pagina 19
OanaAlina spune:
Salutare si de la noi!
Dupa mult timp venim si noi cu vesti proaspete! Suntem mai mari si plini de viata! MARIA ne incanta zi de zi cu pofta ei de viata si fiecare moment petrecut alaturide ea este o imensa bucurie!
Din partea noastra felicitari pentru toata lumea!
Gabriela – Mii de felicitari mamico! Imi place cum privesti lucrurile, cu maturitate ca sa spun asa si te felicit din plin! Probabil eu as fi intrat deja in panica!Felicitari si cu siguranta ca va fi bine iar Sara va fi cea mai fericita! Pupici multi! La ce dr vei merge, la Muresan???
Alex – felicitari pentru micuta dansatoare! M-a fermecat dintr-o privire! Iar de patut nici un mai vorbesc! O frumusete! Cum faci clatitele la cuptor???
Paula – felicitari pentru examene si mult curaj sa poti exersa si partea cu condusul…..
La multi ani pentru PATRICK! Sa va aduca numai bucurii si cat mai multe impliniri!
Adriana – cred ca dorul de Alexia te macina insa cu siguranta ca esti linistita ca o stii pe maini sigure! Cred ca este in central atentiei si un va duce pera mult dorul! Hai curaj mami! Mai e un pic si o sa o tii in brate!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
marietarat spune:
Cu intarziere dar : LA MULTI ANI LA TOTI COPII!!!
Gabi felicitari pt bb2 si multa sanatate....

Alexia bafta la examene...
LA MULTI ANI SI LA PATRICK ...MULTA SANATATE , FERICIRE SI NUMAI ZILE FRUMOASE!!!!alaturi de minunatii parinti!
Victo: felicitari pt exam...relaxare placuta!!!
Andrea: Felicitari pt sapt gratuita...sigur se va simti super Daria acolo...intre atatia copii!!!
Eu am avut cate ceva de rezolvat, am condus o gramada...si simteam ca parca s-a cuibarit bbica undeva sus si statea acolo cat timp am condus...ma gandesc ca nu o fi de rau...k am facut si pauze...nu am condus nonstop....Oricum acum se joaca dar parca nu asa cu forta ca sapt trecuta...
. Parca citisem ca asa e in sapt asta... care ati trecut prin asta ce ziceti?...
Marieta +29
ALEX29 spune:
SALUTARE
IUHUUUUUUUUUUUUUU GABI DRAGA MA BUCUR MULT PT VOI sa fie intr un ceas bun mamico 

ce a spus C de vestea asta ?
crede ca i super fericit
sincer mie nu mi vine sa cred ca inca nu m am hotarat sa raman insarcinata
,intotdeauna mi am dorit sa am doi bebei fara a fi mare diferenta de varsta intre ei ,,,inca iau anticoncept. dar sigur pe la sfar anului ma pun pe treaba
nu vreau sa fiu codasa ![]()
IOANA 
Asteptam pozele
tu ai primit ceva de ziua lui Patrik?![]()
fetelor patutul l am primit de la cumnata mea cu saltea cu tot ,voi face ceva modificari doar 
ANDREEA ai inscris o pe piticuta la cresa ?
chiar ca ar iesi o formatie super faina ![]()
![]()
ADRIANA draga cred ca nu mai ai rabdare pana duminica ,dar lasa ca o sa treaca repede 
RAMO bine ca papa piticuta ,ai scapat de o grija 
Tiadris doarme f bine in patut ,am avut emotii ca vreo doua saptam a dormit cu noi si mi a fost teama ca vom avea probleme ,dar totul a fost super ok 
OANA
faci clatitele le umpli cu branza dulce si capsuni daca vrei ,le asezi intr un vas termo uns cu unt ,separat bati doua galbenuse cu zahar si o smantana si torni compozitia peste clatite si le pui la cuptor pana se rumenesc putin
pofta buna 
Mai scrie ne de piticuta cand ai timp
ALINA hai ca odata faci clatitele ,daca nu da o fuga pana la mine si ti dau cate vrei 
iar legat de pofte daca vreti gravidutelor nu mai scriu ce mancare fac ...
sincer eu n am avut probleme de genul asta cand am fost insarcinata ,pofte am mereu ![]()
PAULA super ca ai gatat cu examenele 

fetelor ce peste le mai dati copilasilor ?astazi i am facut somon dar nici nu s a atins de el ,am incercat s o pacalesc dar n am reusit :(
MARIETA nu ti face griji ,eu am condus si in ziua in care am nascut
oricum trebuie sa ai grija si sa nu fii toata ziua in masina 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
eladea2005 spune:
uite ce de vesti bune!
uauuuuuuuuuuuu gabi felicitari!!!!!!!!!!!! ma bucur mult pt tine! e foarte frumos ceea ce vi se intampla! 
n-am mai intrat, eric e subfebril, 37.8-38-37.5, oscileaza...i-am dat panadol, n-a scazut...i-am dat nurofen...a scazut dar apoi a crescut din nou...nu stiu de la ce-o fi...paote caninii..ies acum toti 4...habar n-am...pofta de mancare ioc...
...ufff...nasol...
Ramo, zi-mi si mie la ce pediatru bun ai fost cu Bea? ma intereseaza cineva care se ocupa de nutritie in special..
Alex, e mortala Tiadris cum danseaza...n-are treaba... e in elementul ei, se vede..si cata pasiune pune ea![]()
va pusic! revin cand pot!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sara2007 spune:
Cu intarziere,dar din tot sufletul am intrat sa urez un sincer si calduros LA MULTI ANI ERIC si PATRICK sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta si mai bun....si nu in ultimul rand tuturor copilasilor nostri scumpi si dragi LA MULTI ANI

SOANSO de unde se cumpara pt copii costumase pt serbari?am admirat-o pe mamaruta noastra.ma gandesc ca ma asteapta si pe mine vremurile alea si sa stiu de unde.....sau fluturai,etc
noi azi ma fost la serbare la verisoara sarei de 3 ani,la grupa mica la gradi...asa i-a placut la SARA sa vada copilasii dansand,zicand poezii,cantand...eu cred ca n-o sa am probleme cu ea din toamna,apropo,ca ieri am inscris-o.sper sa avem loc pe toamna.
tu fetelor oare ma pot vopsi sau nu?ca numai stiu ce sa cred......daca imi cumpar vopsea cu mai putin amoniac,pot?cica nu ca ar fi superstitie....dar ar dauna ca intra in piele si e toxic...ce sa mai cred?nici numia pot sta asa nearanjata.
ioana...mami de sara
soanso spune:
gaby,felicitari din suflet,imi place nespus optimismul tau,hmmm ce schimbari majore pot sa-ti aduca doua liniute![]()
ioana,Laaaaa multi ani lui Patrick, sa fie sanatos,voios,voinic
,ce cadouri frumoase a primit??
Sara,acum gasesti in comert vopsele care nu au asa mare concentratie de amoniac,eventual poti folosi un sampon,dar mai bine mergi la un salon si intrebi acolo.
Rochita am modificat-o ,initial era lalea,am taiat ,ajustat ,lipit buline si a iesit mamaruta![]()
sunt o multine de inchiriat,e mai ieftin decat sa le cumperi din magazine .
iam cumparat Soranei trotineta(de 1 iunie),o amortizeaza la greu in casa[bang
dariandra spune:
ALEX - Nu am inscris-o, am castigat o tombola si va merge gratuit o saptamana la Teddy Bear, din 22 iunie pana in 26.
Eu ii dau Dariei pangasius dar i-am dat de cateva ori somon si i-a placut tare mult.Intr-adevar se cunoaste diferenta dar totusi prefer pangasius pentru ca nu are nici un os, iar in fileul de somon am gasit cateva.
ALEX29 spune:
Mersi Andreea D
de pangasius ne am saturat ,am vrut sa mai schimbam ceva dar fara succes ...deocamndata
bafta la gradi ,sigur o sa i placa ![]()
ANDREEA-Eric sanatate puiului 
asa e, Tiadris e mare dansatoare
IOANA S cand am fost insarcinata m am vopsit si m am si decolorat
eu zic ca e ok ,oricum te sfatuiesc sa te duci la un salon
si sincer conteaza tare mult sa fii aranjata chiar daca esti graviduta ,te simnti si tu mai bine ,asa ca bravo tie 
mie imi placea tare mult sa port haine mulate sa vada toata lumea ca s gravida ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
OanaAlina spune:
Buna dimineata!
Noi suntem bine… Cu papatul mai greu insa ne descurcam in cele din urma…
Ati cumparat seria pentru copii de la ziarul Adevarul? Maria este tare incantata de ele… Am vazut prin alte magazine carti in acelasi gen si mai scumpe…
O zi frumoasa la toata lumea!
Multumim de reteta draga Alex! Cu siguranta va fi un desert pe azi sau Maine cel mai tarziu…. Intrebare… Cum adoarme Tiadris in patutul cel nou? Ma refer la faptul ca e la fel de activaaaaaaaaa ca si Maria! Asa de la sine? Maria cred ca tota r vrea sa coboare din el….
Referitor la peste… noi papam pangasius file…. Mi se pare ok….
Eladeea – multa sanatate lui Eric! Va asteptam cu vesti bune! Si noi am avut acum o saptamana o stare de genul acesta… nici acum un stiu daca a fost raceala sau maselutele… ufff!
Ioana / Sara – eu cat am fost insarcinata un m-am vopsit pe par deloc… Superstitie sau adevar… Stiu ce inseamna chimicalele si am zis ca imi sunt siiciente cele de la locul de munca un mai vreau in plus… Pentru momento am renuntat la vopsitul pe par… cum ce sa zic… Multe mamici s-au facut frumoase in timpul sarcinii sau in timp ce alaptau si total este ok! Cum simti tu…. Cu siguranta ca va vei alege ceea ce crezi tu ca e cel mai bine pentru tine/voi!
OanaAlina spune:
alex - de unde i-ai cumparat tractorasul lui Tiadris? Are acumulatori???
Ati vazut pe undeva masinute maaari cu acumulatori?