Gravidutze si mamici de Cluj - 123
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!
Soanso, nu am comandat de pe Next; sint f faine dar mi se par scumpe. Si are P trusou pina la 2 ani jumate, asa ca ma abtin
. Aveam de gind la reduceri, dar cum nu sint...
Si P a facut ieri febra 38.5, dar i-am trecut cu antitermice, a dormit f bine azi nopate, dimineata la 6 jumate cind m-am trezit a inceput iar sa ii creasca, i-am dat nurofen sa mai doarma linistit. Or fi ceva viroze? Si eu si R suntem putin prinsi de raceala... Sper sa ne treaca azi.
P f bine se intelege cu tata-su, a mincat ieri f bine, dupa ce cu o zi inaite nu a prea vrut sa pape, dar vazind ca foamea nu e un lucru bun a bagat 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Daca vreti sa comandati haine pt voi sau copii http://www.nextdirectory.eu/ E 5 euro trasportul.
Soanso, tu vrei sa iei ceva? Te bate gindu? E vremea cumparaturilor de pe redoute, intri in sevraj?
Poti face un tort cu ceva fructe, frisca si ciocolata. La servici nu gasesc nici cum reteta dupa care am facut eu, dar ti-o pun acasa.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Daca vreti sa comandati haine pt voi sau copii http://www.nextdirectory.eu/ E 5 euro trasportul. Soanso, tu vrei sa iei ceva? Te bate gindu? E vremea cumparaturilor de pe redoute, intri in sevraj? ![]() Poti face un tort cu ceva fructe, frisca si ciocolata. La servici nu gasesc nici cum reteta dupa care am facut eu, dar ti-o pun acasa. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
hihihihi...am comadat deja...mi-au si sosit
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soanso eladeea,e posibil sa fie ceva infectie daca persista febra la antitermice,pt linistea ta dute mai bine la dr.eu tot o tin pe a mea la pedi2-pe Horea sunt doctori buni! SOSO (20 dec 2005) |
n-a mai facut febra de ieri de la ora 2...i-am dat totusi ieri dupa amsa si aseara nurofen...acum e ok...tot nu stiu d ela ce a fost si asta ma intriga...voi incerca sa dau din nou de pediatra...sa vedem..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...