Gravidutze si mamici de Cluj - 123
Raspunsuri - Pagina 13
ploscariu spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate si pentru sustinere!
Elenama bucur foarte mult de vestile bune!
Sper sa avem cat mai multe vesti bune pe forum!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR
Ioana13 spune:
GAbriela P, multa sanatate copiilasilor! Pina la virsta trebuie operat Ionut? E obligatorie operatia?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
ploscariu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 GAbriela P, multa sanatate copiilasilor! Pina la virsta trebuie operat Ionut? E obligatorie operatia? Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
kitzy spune:
Sara nu stiu ce se poate face pe Valea Ariesului, oricum stam doar o noapte acolo, asta in caz ca o sa gasim cazare.
Felicitari Tiadris pt primul tau desen de la gradi
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Are un succes plastilina!!! Numai odata a muscat, a vazut ca nu e buna si gata, se joaca frumos(cit poate el)!
Va mai recomand: masuta si scaunele de la CArrfour cu 20, respectiv 8 lei bucata! Sint ieftine si utile.
- balonase de sapun de la Disney( eu am luat de la Diverta, abia apoi am vazut ca sint si la CArrfour)
sara2007 spune:
IOANA sunt tare curioasa ce ne spui de plastelina.si SARA are dar o tin ascunsa,ii place mult sa se joace cu ea.dar inafara sa se unga pe picioare cand sta pe olita si sa-mi murdareasca covorul nu stie.in rest ii place sa se uite la mine daca-i mai fca cate o chestie.sunt prea mici cred pt asa ceva...e fain magazinul?n-am mia fost in polus din iarna.
si eu am vb cu ELENA si mi-a dat aceleasi vesti bune.este o mica problema dar se poate rezolva in timp.principalul e ca nu este mai grav.dureaza ceva pana isi rezolva cu netul acolo.
ce frig a fost azi afara.ne-am plimbat dupa masa,dar parca era toamna trazie.la munte se zice ca a nins.o fi adevarat?
ioana...mami de sara
Ioana13 spune:
Ioana, eu l-am pus la scaunul de masa sau la masuta lui sa se joace, pe un dog(tocator/ fund de lemn). A inceput la un moment sa arunce pe jos si i-am spus ca daca mai arunca i-o iau si m-a ascultat Cred ca dorea mult sa se joace. FAce din ea apa si pesti, ma pune si pe mine sa ma joc... a stat azi vreo 3 ore(cu intrerupere, de mers afara) si a framintat-o.
ploscariu spune:
Neatza! poftiti la
Apropo de plastilina: i-am cumparat si eu Ioanei si cu toate ca este destul de marisoara, nu stie sa o puna la loc dupa ce se joaca, ieri am gasit bucati de plastilina pe covor in camera ei, i-am luat-o si am zis ca nu i-o mai dau! pana la urma cred ca o sa-i ascund toate jucariile care nu le pune la loc dupa ce se joaca, ca de prea multe ori am strins dupa ea, iar ea le-a imprastiat iar.
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
Gabriela77 spune:
IN primul rand, vreau sa felicit mica artista, Tiadris!!Vai, mami ce emotii, cred si eu...apoi stai sa vezi la prima serbare....
IOana, ce bine ca ii place lui P plastilina, la noi nu prea a avut succes, dar Sara nu prea are rabdare, e repezita si superficiala, nu pare genul sa stea sa modeleze, sa faca puzzle-uri si alte cele...A fost incantata pt putin timp, dupa care a tot aruncat-o prin casa si a lipit-o de mobila! Despre ce scaune si masa vorbesti? Din Carrefour?
Gabriela, sanatate puilor!
Ramo, ati achizitionat tricileta? E tot asa incantata Bea?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
GAbriela, e buna cafeaua, mai ales ca P azi de grija plastilinei s-a trezit la 6 jumate... pe la 9 a cerut cutia sa o puna la loc. MAcar intentia conteaza, ca eu am pus-o
Gabi, scaune de plastic si masuta mica, genul celor pt oameni mari, dar la dimensiuni mici. Sint pe acolo pe unde sint mobilierele de gradina. Ochisem masa+scaun speciale pt copii(de un plastic mai elaborat, tot la CArrfour), dar de la 1 milion in sus, asa ca m-am bucurat ca am gasit mai ieftine, ca de lipit plastilina sau de mizgalit pe ele si astea sint bune.
Puzzle nici P nu face, ii e ciuda ca nu ii ies... Le facea pe cele de lemn, alea in care fiecare animal are locul lui, dar s-a saturat de ele.