Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Fetelor, aveti vre-o idee ce inseamna cand sunt reci minile copiilor, la Ionut manutele ii sunt reci reci, iar caputul este cald, i-am luat temperatura si este 36.5, ce poate fi?

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Imbraca-l mai bine, poate niste sosetute mai groase in picioare. SI P are miinile reci citeodata, nu cred ca e ceva.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

ieri am avut serbare la gradi se sfarsit de an -gupa mica...a fost foarte emotionant, copilasii au fost minunati ,costumati in animalute,Sorana a fost buburuza.
http://family.webshots.com/photo/2041205600101878452LuzLZD

IoanaP,si Soranei ii place plastelina,sotului meu NU mai ales cand vede bucatele mici pe covor.

mai vroiam sa va scriu dar expediez mandra la bunici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna si de la noi!!

Tiadris......super desenul!

Ralu: e bine si la Felix...e chiar frumos..conteaza sa va distrati ,sa aveti parte de timp frumos, si odihna daca urmeaza renovarile. Valea Ariesului ... nu am fost dar am auzit ca e frumos..peisaje frumoase...oricum asteptam cand te intorc sa ne spui si noua ce e peacolo mai pe larg

Ioana: ma bucur ca te simti mai bine...cat despre ingrasat...asta e toate punem in perioada asta,...dar conteaza sa fi tu si bb sanatosi...

Superba buburuza ruza ....Ce momente emotionante...

pe toti prichindei...

Marieta +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Gata si cu examenul Cambridge, o sa o iau razna pana astept rezultatul(20 iulie).

Ioana, eu ii luasem mai demult plastelina Alexiei si la ea a avut mare succes.

Anca, foarte frumoasa buburuza mica.

Tocmai imi povestea mama ca Alexia are un adevarat ritual de culcare seara. Se pune in pat, la locul ei, isi pune toate jucariile (un soricel, un ursulet si un ren , toate de plus) alaturi si in partea cealalta canita cu apa si punga cu cereale (fulgi de porumb). Si rontaie cat rontaie apoi daca cumva adoarme si atinge punga din greseala, se ridica si o aseaza la locSaraca, avea ritualul ei de somn cu tzitzi...acum si-a format altul...Iar am rarit convorbirile ca pare asa trista cand vorbesc eu cu ea la telefon. In schimb cand ii aude vocea lui Adi sare in sus de bucurie. Si cand aude telefonul sunand vrea ea sa il ia, ca e mama.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!

Gabi am achizitionat azi tricicleta.La Polus nu am mai gasit,cica nu se mai fabrica.Asa ca am luat din piata.Am pus-o pe bancheta din spate ca numai acolo a incaput si eu cu Bea stateam in fata.Si se tot intorcea sa se uite la ea.Si i-am zis ca ea a ei,o puneam sa zica "a mea".A zis de 2 ori,apoi tot "a ta" zicea.Am dus-o la ai mei,ca o duc acolo dupamasa si am plimbat-o prin sufragerie.Nici mac n-a zis.Era tare incantata.Si bunicii la fel,caci nu mai vazusera asa ceva.Cica pe vremea noastra se tragea cu ata....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Am mai pus niste poze in album (mai vechi)de la nunta noastra.
http://picasaweb.google.com/gabriela.ploscariu

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gabi ce mireasa frumoasa ai fost

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Gabi ce mireasa frumoasa ai fost

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Multumesc!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Eric!!!! Andreea, felicitari pentru puiultul frumos si sa fie sanatos!!!

Alex felicitari pentru primele desene:P, mai bine zis pentru TiadrisBravo pui!

Elena ma bucur ca e bine puiuta, sa meraga bine pana la sfarsit si sa aveti incredere ca pana acum!

O duminca frumoasa tuturor:)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput