Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

CE veste buna!!!! Bravo, Elena pt printesa voaastra! Ma bucur din suflet!

Marieta, nu neaparat cu 3 sau 4D vezi mai usor sexul, depinde f mult de pozitia fatului! Totusi, merita 4 D pt impresia artistic si amintiri de neuitat!

Ramo, multumim de vesti!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Multumim, Ramo! Ma bucur foarte mult, Elena! Te asteptam cu detalii!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ma bucur tare mult pentru Elenuta.Doctorita a zis ca sunt ceva probleme minore,dar care se vor rezolva in timp.Cred ca e super fericita!!!Azi s-au mutat in Floresti.Sa se bucure de noua casa,si sa le aduca numai bucurii!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

UUUUUUUOOOOOOOOOUUUUUUUUUU ce bine..ce vesti bune ne dai Ramo....
Ce mult ma bucur ca a venit si soarele printre vestile noastre. Ma bucut tare mult pt Elenuta si bbica ei...Doamne ajut-i ,,...si doamne ajuta-ne pe toate...in continuare...

Gabriela: Multumesc de raspuns...

Va pup pe toate...acum poate veni weekendul ... sa uitam de toate relele si sa ne bucuram de odihna...
Weekend placut la toata lumea!!!

Marieta +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena draga ma bucur tare mult ac sunteti bine. zau ca plang de fericire. am stat ca pe arici pana am venit acas sa intru pe forum. Va pup
Am avut si eu o zi . refuz sa mai ies din casa ca cine stie peste ce mai dau. dimineata la birou un client enervant , apoi la banca m-am trezit ca am de platit comisioanele din 2005 pana acum la un card pe care nu l-am mai folosit. era cardul pe care primeam salarul la firma la cluj. cine naiba s-a mai gandit la el. acuma poate ma trezesc cu aceeasi problema si la cardul ce l-am avut la banc post in studentie, cand aveam bursa. cine stie cat oi avea de platit si acolo
Gabriela multa putere pentru Ionut. Trebuie sa avem grija de ei. saracutii mila mi-i de ei cand is bolnaviori
E si vremea asta nasoala
Pup puiutii toti si mamicile si burticile

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabi multa sanatate lui Ionut si Ioana!!!

Adriana multumim de programul pentru 1 iunie!

Alex mi-o inchipui pe Tiadris la gradi,cu nazdravaniile ei.Ma bucur ca-i prieste si ca-i place.Cred ca esti tare linistita.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elena ce mult ma bucur pt amandoua!!!!!!! Sa dea DD sa fie bine pana la capat
Marieta mergem numa pana in Felix si cand venim catre casa o sa o prim si prin Valea Ariesului. Dupa ce ne intoarcem din concediu ne apucam de pus centrala, zugravit, ma mobilizez sa merg la stoma si o sa intre niste bani seriosi in toata renovarea asta.
Anul trecut am sarit si noi peste concediu, ca no, Diana era mult prea mica sa plecam undeva cu ea.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
ce veste bunaaaaaaaaaa ,ma bucur din toata inima Elena draga iuhuuuuuuuuu
RAMO SI felicitari pt cei 4 anisori si pt noul job al sotului
sa inteleg ca ati inchis firma ???
CO mersi mult pt recomandarea untului ,o sa l cumpar
GABRIELA sa treci cu bine peste toate ,Doamne ajuta
ADRIANA multumim ,poate am timp sa trec luni la Iulius
tare scumpa trebuie sa ti fie pitica cum vorbeste
ANCA-S cum e mamaruta ?sper ca se simnte mai bine
MARIETA eu mi am vazut fetita la 15 sapt si raspunsul a fost 100% sigur -4D
ALINA nu te necaji ,asta e ,ce sa facem
IOANA-S m mult
tu cum te simnti ?
cate sapt ai ?
GABI la Carrefour gasesti pampers nr 5 tip chilot
i ai cump bucatarie puiului ?

fetelor uitati ce a facut Tiadris la gradi ,sunt asa de mandra
mi au dat lacrimile cand i am vazut primul desen

http://picasaweb.google.ro/sanda252003/PrimeleMeleDeseneLaCresaIuhuuu#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, ce binee!!! Sa ne scrii cind dai de un net! Noroc cu Ramo! Si bine ca a avut de dat vesti minunate!!! Cu e dr-ita aia? In ce toane ai prins-o?

Azi am fost la Polus si l-am lasat pe P la spatiu ala de joaca, de pe la mijlocul malului. Nici nu i-a pasat ca am plecat, peste 45 de minute ne-a sunat tipa de acolo, ca vrea sa plece si zice mami, dar nu a plins. Asa ca l-am luat, imediat, sa nu se simta parasit si a fost atre bine si pt noi, desi cu viteza, dar relaxati ca nu sparge ceva prin magazine.

I-am luat, drept recompensa, plastilina si culori Faber-CAstel de la un magazin nou deschis(intre Zara si Debenhams), ca el le mai maninca si sa nu fie prea toxice. Atitea sint la magazinul ala pt copii de facut chestii artistice! Poate mai incolo pt noi, dar pt cei mai precoce artistic(precum Tiadris si acum.

Va pup, ma duc sa ne umplem de plastilina, va spun rezultatul

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA ce mult ma bucur pt voi......ai vazut?era totul ok.sa ne spui cum e la noua casa.

ALEX f frumoase desenele mamarutei.FELICITARI.fac si la crese serbari?

KITZY distractie placuta in concediu.pe valea ariesului ce se poate face mia exact?va cazati acolo?

GABRIELA multa sanatate copilasilor tai si sa treaca repede si cu bine toate...

ALINA si eu am facut pe la 20 de sapt un 3D si mi-a spus 100% ca e fetita.dar m-i s-a spus si la 3 luni jum ca parca e fetita,apoi la 4 luni ca e fetita.si era un eco simplu.acuma depinde de noroc cred..

eu am 11 sapt.si ma simt bine...numai am asa greturi si balonari cum aveam.incep sa ma ingras ca pap

ioana...mami de sara

Mergi la inceput