Gravidutze si mamici de Cluj - 123
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Buna dimineatza!
Sunt cu gandul la Elena, sper sa auzim astazi vesti bune.
Din spusele Alexiei:
- Alexia, cum iti zice bica? Raspuns: cita muoasa (ciufulita frumoasa)
- Alexia, ce ai mancat azi? Raspuns: leac (chisleac)
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
ABSOLVENTE!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ploscariu/ploscariu.jpg)
ploscariu spune:
Neaza, fetelor!
Noi trebuia sa mergem miercuri cu Ionut la Institutul Inimii sa-l consulte un chirurg si sa-l progamaneze pentru operatie, ne-a cerut sa avem analizele facute si sa mergem cu ele sa le vada, dar i-a iesit infectie urinara si are ronofaringita acuta, ii curg muci verzi si multi, si atunci ne-a spus sa nu mai mergem acum, doar dupa ce terminam tratamentul pentru infectie urinara si dupa ce refacem analizele, ca trebuie nu aiba nici o infectie , altfel nu-l poate opera. Asa ca acum facem tratament cu Zinat si picaturi Betabioptal. Si nici Ioana nu e mai presus, ea are gatu rosu si mi-a facut febra 40 si ii dau si ei antibiotic si picatiri in nas. Oare de ce se imbolnavesc atat copii astia, cateva zile sunt bine, apoi o dau iar pe viroze, eu m-am saturat de cate medicamente am bagat in ei
Elena succes, Doamne ajuta, sa ne dai vesti bune!
Si pentru fetele care au avut zile groaznice in ultimul timp, va doresc sa nu mai aveti parte de astfel de zile! Haideti sa gandim pozitiv si sa alungam norii negrii!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Gabriela, multa sanatate copiilor. Din pacate asa e cu cresa..gradinita..Si Alexia era la fel, tratament cu antibiotic, 2 zile bine si apoi o lua de la capat. Prefer sa imi amintesc ca a fost un vis urat, m-am saturat de viroze pana peste cap
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
ABSOLVENTE!!!!
![](images/user_woman.png)
marietarat spune:
Buna fetelor!!
Multumesc de incurajari cu privire la zilele naspa..si oameni naspa ca Doamne multi mai sunt, vb aia "multi o sarit gardu Doamne!!!"........ trebuie sa ma calmez...
Dar nu mi-ati raspuns la faza cu 3D,4D daca se vede sigur sexul copilului...
Ce vreme urata, casc intruna de-mi dau lacrimile de atata cascat.... Cu vremea asta nu ma mir ca sunt attia bolnaviori,..
Multa sanatate la toti!!! Sa vina si vremuri mai bune.
Elenuta te asteptam cu vesti bune...tinem pumni si
Marieta + 28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ploscariu/ploscariu.jpg)
ploscariu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_alexia Gabriela, multa sanatate copiilor. Din pacate asa e cu cresa..gradinita..Si Alexia era la fel, tratament cu antibiotic, 2 zile bine si apoi o lua de la capat. Prefer sa imi amintesc ca a fost un vis urat, m-am saturat de viroze pana peste cap ![]() MAMI(Adriana) & ![]() ABSOLVENTE!!!! |
Sper sa fie numai o perioada, sa scapam si noi!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR
mami_alexia spune:
Nu stiu ce iti vine tie in minte cand te gandesti la ziua de 1 iunie, dar… te invit sa-ti iei putin timp, si chiar sa-ti pui intrebarea asta: “Ce as face de 1 Iunie, daca as fi din nou copil?”, “De-a ce m-as juca?”, “Ce as vrea sa re-traiesc?”, “Daca ai putea fi copil din nou, acum, pentru cateva ore, ce ai vrea sa faci - ce ti-ar placea sa faci, daca orice ar fi posibil?” …
Si dupa ce ai niste raspunsuri, fa-ti liber in program pentru luni spre seara. Dupa programul de munca, pe la 17.30, te invitam sa te joci cu noi, sa-ti iei cateva ore in care sa fii din nou copil. Vom face un teren de joaca pentru tine. Noi vom aduce tot ce ne-a fost noua drag sa ne jucam, si ti le vom pune la dispozitie.. ., dar daca iti mai vine in minte ceva, adu cu tine! Si arata-ne si noua, ca suntem foarte deschisi sa ne jucam... de-a orice!
Tot ce ne dorim, este sa retraim senzatia aia de BUCURIE si LIBERTATE pe care o simteam atunci cand eram copii. Sa ne jucam fara sa ne pese de ce gandesc ceilalti, sa ne jucam doar pentru ca vrem, sa visam... sa indraznim sa nu mai fim cinici... cel putin pentru cateva ore....
Asa ca luni, 1 iunie, am creat O ZI PENTRU COPILUL DIN TINE!!! Si te asteptam! Poti invita pe cine vrei, poti veni direct de la munca, poti sa-ti aduci propriile jocuri/jucarii, poti sa te imbraci colorat, poti sa faci ce vrei... noi iti oferim doar spatiul – si alti eventuali parteneri de joaca.
Te invitam sa lasi deoparte toate gandurile de adult. Te invitam sa te mai uiti o data la cum era cand erai copil, si sa vii traind asta! Cel putin pentru cateva ore.
Locatia este terasa cafenelei Starbucks in Iulius Mall – vom primi cafea, ceai, ciocolata calda, frappuccino, si minunatele prajituri/sandwich- uri cu reducere de copii (in intervalul orar 17.30-20.00 – toata lumea va avea 30% reducere). In plus, cand vii sa-ti iei cafeaua/prajitura, la casa te asteapta o surpriza special pentru tine!
Incepand cu ora 20.00, inauntru in cafenea, Liviu Bocaniala ne va canta la chitara... – un mini concert - premiu pentru toti copii cuminti care au venit si s-au jucat, sau cel putin, si-au permis sa mai fie copii
Vino luni seara sa te joci cu noi. Vom avea pentru tine:
creioane colorate pentru desen; plastilina; acuarele; elastic ; coarda; mingi; palete; carti de joc; “Nu te supara frate”; Monopoly; Activity; Catan si alte jocuri de societate; baloane cu apa langa lac (daca ne permite vremea); de-ascunse-le- a; carti de colorat; lego; papusi si materiale pentru haine (daca iti aduci papusa preferata); “Tara! Tara! Vrem ostasi!”; sotron; “tari, orase, ape, munti”; pitz; creta colorata; concursuri cu masinute (sa vii cu masinuta castigatoare! ); batai cu robotzei; “matza”... si orice iti mai vine in minte!!
Pregateste-te de dimineata - se va da strigarea "copilul din tine e gata sa se joace?"
Si nu uita: POTI SA PRIMESTI CE VREI DE ZIUA TA! – inclusiv ocazia de a visa din nou...
Vino luni, 1 Iunie 2009, ora 17.30 pe terasa Starbucks Iulius Mall – sa fii din nou copil!!!
Si daca mai cunosti oameni care s-ar bucura cu noi, invita-i si pe ei. Toata lumea e asteptata cu drag!!!
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
ABSOLVENTE!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Marieta la 4D se vede mai bine bebeul, dar acuma de sex, depinde in ce pozitie sta Daca e una favorabila, atunci iti poate spune 100% ce e, daca e mai pudic, atunci nu mai e asa sigur. Mie tot la 4D mi-a spus ca sigur e fetita, pana atunci era cam incert sexul.
Noi mai avem o saptamana si mergem in concediu, abia astept sa mai schimb peisajul
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Oare nu stie nimeni nimic de Elena???Eu i-am dat mesaj dar nu mi-a raspuns.Sper sa fie totul bine.Doamne ajuta!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
![](images/user_woman.png)
marietarat spune:
Raluca: Multumesc de lamuriri .... O sapt si apoi concediu? ce frumossss!!! Unde mergeti? oricum sper sa va distrati...
....cred ca abia astept...noi anul asta sarim peste ....dar nu conteaza numa bb sa fie bine...si sa ne vedem sanatosi cu el in brate
Concediu placut de pe acum !!!!
Marieta +28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Vesti bune!!!Printesa Elenutei e bine!!!E totul ok!!!Iuhuuuuu!!!!M-a sunat si era tare fericita!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)