Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Multumesc pentru urarile de sanatate si pentru sustinere!
Elenama bucur foarte mult de vestile bune!
Sper sa avem cat mai multe vesti bune pe forum!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

GAbriela P, multa sanatate copiilasilor! Pina la virsta trebuie operat Ionut? E obligatorie operatia?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

GAbriela P, multa sanatate copiilasilor! Pina la virsta trebuie operat Ionut? E obligatorie operatia?

Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Sara nu stiu ce se poate face pe Valea Ariesului, oricum stam doar o noapte acolo, asta in caz ca o sa gasim cazare.

Felicitari Tiadris pt primul tau desen de la gradi

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Are un succes plastilina!!! Numai odata a muscat, a vazut ca nu e buna si gata, se joaca frumos(cit poate el)!

Va mai recomand: masuta si scaunele de la CArrfour cu 20, respectiv 8 lei bucata! Sint ieftine si utile.

- balonase de sapun de la Disney( eu am luat de la Diverta, abia apoi am vazut ca sint si la CArrfour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

IOANA sunt tare curioasa ce ne spui de plastelina.si SARA are dar o tin ascunsa,ii place mult sa se joace cu ea.dar inafara sa se unga pe picioare cand sta pe olita si sa-mi murdareasca covorul nu stie.in rest ii place sa se uite la mine daca-i mai fca cate o chestie.sunt prea mici cred pt asa ceva...e fain magazinul?n-am mia fost in polus din iarna.

si eu am vb cu ELENA si mi-a dat aceleasi vesti bune.este o mica problema dar se poate rezolva in timp.principalul e ca nu este mai grav.dureaza ceva pana isi rezolva cu netul acolo.

ce frig a fost azi afara.ne-am plimbat dupa masa,dar parca era toamna trazie.la munte se zice ca a nins.o fi adevarat?

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Ioana, eu l-am pus la scaunul de masa sau la masuta lui sa se joace, pe un dog(tocator/ fund de lemn). A inceput la un moment sa arunce pe jos si i-am spus ca daca mai arunca i-o iau si m-a ascultat Cred ca dorea mult sa se joace. FAce din ea apa si pesti, ma pune si pe mine sa ma joc... a stat azi vreo 3 ore(cu intrerupere, de mers afara) si a framintat-o.

Mergi la inceput

Neatza! poftiti la

Apropo de plastilina: i-am cumparat si eu Ioanei si cu toate ca este destul de marisoara, nu stie sa o puna la loc dupa ce se joaca, ieri am gasit bucati de plastilina pe covor in camera ei, i-am luat-o si am zis ca nu i-o mai dau! pana la urma cred ca o sa-i ascund toate jucariile care nu le pune la loc dupa ce se joaca, ca de prea multe ori am strins dupa ea, iar ea le-a imprastiat iar.

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

IN primul rand, vreau sa felicit mica artista, Tiadris!!Vai, mami ce emotii, cred si eu...apoi stai sa vezi la prima serbare....

IOana, ce bine ca ii place lui P plastilina, la noi nu prea a avut succes, dar Sara nu prea are rabdare, e repezita si superficiala, nu pare genul sa stea sa modeleze, sa faca puzzle-uri si alte cele...A fost incantata pt putin timp, dupa care a tot aruncat-o prin casa si a lipit-o de mobila! Despre ce scaune si masa vorbesti? Din Carrefour?

Gabriela, sanatate puilor!

Ramo, ati achizitionat tricileta? E tot asa incantata Bea?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

GAbriela, e buna cafeaua, mai ales ca P azi de grija plastilinei s-a trezit la 6 jumate... pe la 9 a cerut cutia sa o puna la loc. MAcar intentia conteaza, ca eu am pus-o

Gabi, scaune de plastic si masuta mica, genul celor pt oameni mari, dar la dimensiuni mici. Sint pe acolo pe unde sint mobilierele de gradina. Ochisem masa+scaun speciale pt copii(de un plastic mai elaborat, tot la CArrfour), dar de la 1 milion in sus, asa ca m-am bucurat ca am gasit mai ieftine, ca de lipit plastilina sau de mizgalit pe ele si astea sint bune.
Puzzle nici P nu face, ii e ciuda ca nu ii ies... Le facea pe cele de lemn, alea in care fiecare animal are locul lui, dar s-a saturat de ele.

Mergi la inceput