Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna feteleeeeee!!

Azi la ora 14 am ajuns si noi acasa..suntem bine..bebe e cat de cat cumintel..foarte nervos insa pana a inceput sa curga ceva laptic de la mami..lua sanul in gura si nu se multumea deloc cu cateva picaturi de colostru..se enerva si incepea sa planga,ii tremura buza de jos de nervi..dar am perseverat..am cumparat sfarcuri de silicon de la Chicco (pt ca ale mele sunt mici si bebe nu avea rabdare,si decat sa pierdem lapticul,mai bine asa)si acum e bine!!
Uff..mi-a fost asa de dor de voi..vreau sa va multumesc la toate pt urari si incurajari...mi-au prins tare bine..va multumesc pt sms-uri pe tel..dar chiar nu am avut cand sa raspund..mesajul Ioanei l-a trimis sotul..l-a trimis la prima fata care a aparut la mine in agenda..sunt foarte fericita si emotionata..inca ni se incarca ochii de la lacrimi si mie si lui tati cand il vedem pe bebe al nostru!O sa descarc ceva pozici sa facem cunostinta....am asa multe sa va zic..dar incet,incet imi voi intra in normal!
Pt listuta..datele complete..:"3670gr,51,4cm.scor apgar 9(dupa primul minut)si 10(dupa 5 minute de viata),38 sapt si 5 zile,nastere naturala cu epidurala..

38+ Darius Nicholas
AMR 9 zile

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Carla, te mai deranjez cu ceva:

- daca e bine imbracata: in camera sunt 26 de grade cu geamul rabatat caci nu este aer daca il inchid de tot; e bine ca-l tin rabatat? usa e inchisa; si o tin in body cu maneca scurta si pantalonasi; caciula mi s epare mult sa-i pun, dar oare tbuie? In spital nu puneau caciuli
- nu pot sa-i scot aerul; cand o alaptez ea adoarme bustean; eu trebuie sa o trezesc si sa o iau in brate sa-i scot aerul? nu reusesc niciodata sa i-l scot

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

deea probabil ca ai mancat tu ceva ce nu i-a priit lui Rafael. si apropos tin sa ii urez si eu La mult inainte! Sa creasca mare, frumos si sanatos!

Carla iar pleci la mare??? ce misto! chiar am vazut azi un reportaj la tv facut pe plaja si ma gandeam ... ce-as vrea si eu... distractie placuta diseara!
lauraa te inteleg perfect. si eu am avut probleme cu lapticul. acum te mai dor sanii?

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

acum nu prea; nu mai sunt asa tari ca piatra si fierbinti; mi se mai intareste cate unu dar dau fetei sa suga

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Felicitari Carmina,refacere rapida si mult laptic pt bebelina!!

Andreea,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii toata viata!!

38+ Darius Nicholas
AMR 9 zile

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

daca ti se pare ca se mai intareste si nu se trezeste fata sa suga, inainte sa te mulgi incerca sa dai cu apa cat de fierbinte o suporti, ca se dilata vasele si curge mai usor... chiar daca asta inseamna ca o sa curga pe tine murdaresti cateva prosoape si cateva tricouri bune, dar asta e!

Mergi la inceput

Fetele..imi cer scuze ca nu am citit din urma ..dar promit sa recuperez cat de repede pot..
Laurraa..bine ati venit acasa..acomodare usoara si mult laptic pt printesa!!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

darius bine ai venit acasa! maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

lauraa pai d-aia ti-a fost tie asa rau... fiindca ai avut anestezie totala. la rahi nu e chiar asa. bine, mai depinde si de organism. tu ai mai facut operatii, ai mai avut anestezii?
apoi incerc sa-ti rasp si eu la cateva intreb:
- eu am scos-o pe fiimea afara la o sapt, ca a trebuit sa mergem la buc sa-mi scot firele
- urechiutele pe interior i le curat clarei cu compresa sterila inmuiata in ser fiziologic; pe dupa urechi o spal la baita
- nasucu i-l curat cu betisoare de urechi inmuiate in ser fiziologic
- bonisanul nu stiu cum e; eu fol debridat si gripe. ii dau cand unul, cand altul
- dupa ce ii cade buricutzul tre sa vezi cum arata; la clara a mai sangerat cateva zile (dar ei i-a cazut repede, la 8 zile) si am curatat-o cu betadina si cu spirt, dupa care sters bine cu o compresa sterila curata
- pt partile genitale la fetite igiena se face doar extern si eu ii dau cu crema pe exterior
- daca se irita, dar poti sa ii dai si preventiv, e buna o crema cu oxid de zinc

multumesc mult pentru raspunsuri

da am mai avut generala caci sunt operata la parascopica si locale la pierderile de sarcina si apendicita. Era o tipa in spital care a facut rahi si au gresit ceva cred ca de 3 zile nu putea merge, picioarele erau amortite, abia si le taraia saraca

eu nu am curat-o deloc in urechiusi dar o sa o fac diseara dupa baita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Buna feteleeeeee!!

Azi la ora 14 am ajuns si noi acasa..suntem bine..bebe e cat de cat cumintel..foarte nervos insa pana a inceput sa curga ceva laptic de la mami..lua sanul in gura si nu se multumea deloc cu cateva picaturi de colostru..se enerva si incepea sa planga,ii tremura buza de jos de nervi..dar am perseverat..am cumparat sfarcuri de silicon de la Chicco (pt ca ale mele sunt mici si bebe nu avea rabdare,si decat sa pierdem lapticul,mai bine asa)si acum e bine!!
Uff..mi-a fost asa de dor de voi..vreau sa va multumesc la toate pt urari si incurajari...mi-au prins tare bine..va multumesc pt sms-uri pe tel..dar chiar nu am avut cand sa raspund..mesajul Ioanei l-a trimis sotul..l-a trimis la prima fata care a aparut la mine in agenda..sunt foarte fericita si emotionata..inca ni se incarca ochii de la lacrimi si mie si lui tati cand il vedem pe bebe al nostru!O sa descarc ceva pozici sa facem cunostinta....am asa multe sa va zic..dar incet,incet imi voi intra in normal!
Pt listuta..datele complete..:"3670gr,51,4cm.scor apgar 9(dupa primul minut)si 10(dupa 5 minute de viata),38 sapt si 5 zile,nastere naturala cu epidurala..

38+ Darius Nicholas
AMR 9 zile

Buburuza noastra

BRAVO MAMI!!!!!

Refacere rapida si cu lapticul nu te lasa; si eu am avut putin la inceput dar am pus mereu sa suga;

refacere rapida

Mergi la inceput

anda, mie nu stiu cine imi spusese de comprese cu apa rece; multumesc de sfat

Relusa, multumesc

asa ca o paranteza: a mea cand plange parca e o ratusca; ii curg falcile de suparare si maini;e si le tine pe langa cap de zici ca e jale mare dom'le imi vine sa o mananc

a, altceva: nu-i pun manusi ca in primul rand nu si le tine si in al doilea e prea cald; i-am taoat unghiutele cat am putut ca fii'mea e innebunita sa-si tina mainile pe fata si pe langa ea

Mergi la inceput