Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 10
anda_magda spune:
compresele cu apa rece fac sa se retraga laptele din canale, deci sa produci mai putin si nu cred ca vrei asta. asa cu apa calda, iese, se elimina laptele care nu e bine sa stagneze pe canale si se va forma altul pe care sa-l suga bebela cand va fi treaza.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
anda_magda spune:
apropos te temp si hainute. ideea e sa nu-i fie frig, adic sa nu aiba manutele si nasucul reci.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
kiralina spune:
Hello fetelor,
Ieri am fost si noi la medic, si din pacate acum am dat de alta belea.
Bebe e prea mic, acum e mai mic cu 2 saptamani, are 2300g. Cu alte cuvinte a luat doar 300g in 4 saptamani.
Sunt f suparata cu treaba asta....
Azi am fost la BabyExpo, dar nu pot spune ca am fost impresionata, nu cred ca mai merg pe viitor.
Incerc sa citesc din urma si ma raspund.
36+ saptamani cu
Ada Ruxandra 
Relusha spune:
Maria
si bebe Darius
bine ati venit acasa, acomodare usoara si inca odata FELICITARI!!! 
Asteptam povestea nasterii 
37+ 
AMR 3
clodyac spune:
mariaaaaa felicitari si bine ai venit in stup cu bebe darius
de abia asteptam pozici si sa ne mai povestesti 

sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii

acum ma duc sa scriu in listuta
37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 fetelor...am si eu o dilema..sora-mea cu cumnatul si o pereche de prieteni foarte buni vor sa ne boteze fetita? |
Nasul propriu zis e cel care primeste copilul in prosop dupa ce-l scoate tata popa din Cristelnita. Dar pe langa el pot fi si altii
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa - daca e bine imbracata: in camera sunt 26 de grade cu geamul rabatat caci nu este aer daca il inchid de tot; e bine ca-l tin rabatat? usa e inchisa; si o tin in body cu maneca scurta si pantalonasi; caciula mi s epare mult sa-i pun, dar oare tbuie? In spital nu puneau caciuli - nu pot sa-i scot aerul; cand o alaptez ea adoarme bustean; eu trebuie sa o trezesc si sa o iau in brate sa-i scot aerul? nu reusesc niciodata sa i-l scot |
Am si eu cateva raspunsuri la intrebarile tale:
copilul poti sa il scoti afara chiar dupa ce l-ai scos din spital (oricum nu-l teleportezi direct dintr-o cladire in alta
Laptele muls se pastreaza la frigider 24 de ore. Se incalzeste sticla in cana cu apa calda / fierbinte (nu la microunde, ca distruge anticorpii). Laptele NU SE REINCALZESTE. Adica ce ramane de la o masa, se arunca. Ideal e sa ai mai multe recipiente, sa ii dai copilului portii mici, ca sa nu arunci laptele, ca-i pacat de el
Daca te uiti atent la pasarica fetei, are o mazga alba - aia face parte din flora fiziologica a copilului, si NU SE CURATA. Asta ajuta la prevenirea infectiilor urinare / vaginale. Stergi cu grija toate urmele de caca dar nu stergi toata albeata aia de-acolo.
Pt iritatia la incheieturi pe-aici se recomanda uleiul - intra in piele mai repede decat crema. Se poate folosi de la ulei de cocos / migdale (de la farmacie) la uleiul comestibil (virgin) de masline.
Si fata mea adormea la san. Incercam sa o ridic asa adormita si sa o tin vertical, cu capul pe umarul meu, astfel incat sa iasa ceva gaze afara. O bateam usurel cu mana pe spate (spate = in prima treime de coloana vertebrala, de sus de langa ceafa - uite, am pus www.flickr.com/photos/21231089@N02/3556216821/" target="_blank">poza aici)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+
ramonaiani spune:
Maria bine ai venit acasa. Acomodare rapida si un bebe linistit iti doresc
.
35+
cris_82 spune:
multam fain fetelor pentru lamuriri cum e cu nasii astia
acum sa vedem cu tati cum ii impacam si pe unii si pe ceilalti![]()
carla..........distractie placuta la "topaiala" ..dar nu te obosii prea tare
.Inca mai curge..dar de ieri noapte a inceput,si "distractia" mai mare e avut loc chiar pe masa la dr...si durerile au fost pe masura(bine..inca mai sunt)
clody...............hai cu ploaia

maria...........bine ai venit acasa mamico si laptic mult la printisor
.Asteptam sa ne faci cunostinta cu bebe Darius

kiralina.........curaj..ca nu e atat de rau pe cat crezi
,fiecare bebe isi are ritmulsau de crestere..o sa vezi ca totul o sa fie bine

38+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR cred ca cel mult 3 zile![]()
Serialbastre spune:
Lauraa, Maria, bine ati revenit!
Cand am citit ce a scris Lauraa, m-am felicitat in gand ca nu am vrut sa fac cezariana, desi multi apropiati mi-au recomandat. Si stiu ca nu mi-ar fi vrut raul, dar lor li s-a parut mai usor asa.
Abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate. 
Andreea
38+