Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele am aflat acum de la cris ca in seara asta pleaca spre galati de timisoara maine si luni este acasa cu mine poate razvan vine zilele astea

ce e rau e ca marti pleaca la sighisoara pt o luna cel putin poate totusi ploua asta e singura mea speranta ca sa stea cu noi

carla acum am vazut ca pleci la mare bravo te duci sa te relaxezi iar ma bucur

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

salutare fetelor! vad ca inca nu ne-am mai inmultit... ma asteptam la LauraOana.
eu am reusit sa fac baita si acum ma pun pe citit ca piticania mea doarme in pat cu tacsu. sta cu fundu in sus am si pozat-o!

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

lauraaa ce frumos ma bucur din suflet pt voi

stii de aia plang eu atata ca noi nu vom fi amandoi exact cand trebuie sa ne regasim ca si parinti imi este frica ca atunci cand va veni cris sa nu se simta ca un strain si sa ne indepartam sunt asa de suparataaaaa offffffff
macar de lipsea o saptamana doua maxim dar el pleaca pt cel putin o luna

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

nu trebuie sa te gandesti de pe acum; o sa fie un pic greu la inceput dar cu timpul ne acomodam si ne sta in firea noastra de femeie sa renastem din propria cenusa - eu am experimentat pe propria piele caci am avut momente cand am zis ca NU MAI pot

o sa fie bine

pupici

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

Fetelor,

Alta buba, cred ca deja devin stresata rau...

De ce fac bebelasii scaunul verde? Darian a facut azi de 2 ori, cu mucozitati si mirosea a acru. De la ce poate fi?

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

si eu am problema asta, numai ca la mine e galben dar am inteles ca e normal; nu stiu ce sa zic sa te ajut

a facut colici? ce-i dai pt asta daca da?

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

deea probabil ca ai mancat tu ceva ce nu i-a priit lui Rafael. si apropos tin sa ii urez si eu La mult inainte! Sa creasca mare, frumos si sanatos!

Carla iar pleci la mare??? ce misto! chiar am vazut azi un reportaj la tv facut pe plaja si ma gandeam ... ce-as vrea si eu... distractie placuta diseara!
lauraa te inteleg perfect. si eu am avut probleme cu lapticul. acum te mai dor sanii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Deea, i-ai dat altceva in afara de san? Alte simptome are? Adica refuza mancarea sau vomita in jet?
Lauraa, te pup si te imbratisez tare, esti o mamica foarte curajoasa si te admir mult ca incercati sa va descurcati singuri, asa am fost si noi la inceput. Ai un ghemotoc superb . Mi-au dat lacrimile cand ai povestit cum te-a asteptat Radu .
Depresia si sentimentele negative sunt normale, un copil este o schimbare enorma, suntem oameni si nu ar fi normal sa ne simtim ca inainte .
Imi pare foarte rau ca inca te resimti dupa cezariana, ce fel de anestezie ai avut? Dupa cat timp ti-a adus copilul? (iarta-ma daca ai mai scris)

Noi fugim maine la mare iar. Te rog frumos, intreaba aici orice mica nelamurire sau indoiala ai, sunt sigura ca te vor ajuta mamicile. Daca vrei, fa o lista cu cate intrebari vrei tu (si 200) si iti promit ca raspund pana maine la pranz, cand plecam.

Peste o ora plecam la o nunta, eu sunt suparata pe multe lucruri, deocamdata fac bagaje, n-am apucat sa ne pregatim deloc, Saby nu a vrut sa doarma, nu ne mai intelegem cu ea, m-a enervat si ea si sotul cu multe lucruri si mi-a crescut tensiunea, n-am putut nici sa mananc .

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

multumesc din suflet;

am avut anestezie generala; la ora 10 a inceput operatia, eu la 12.30 mi-am revenit; insa mi-a fost fff rau, mi-au pus tuburi peste tuburi, nu puteam respira, ma durea burta de ziceam ca-s taiata in 5, a fost f rau; seara pe la 8 am incercat sa la ridic din pat, dar nu am reusit decat sa ma ridic pana la usa de la salon indoita de la mijloc si m-au luat toate transpiratiile.

Luni dimineata la ora 9 dupa ce a fost dr la mine si mi-a schimbat pasamentul mi-a zis ca daca sunt puternica si vreau sa ma ridic el imi scoate sonda si dacapot merge singura la baie; am incercat iar dar nu am reusit decat pana pe hol si de fiecare data ma tinea infirmiera sau radu

apoi, dupa jumatate de ora mi-am zis ca TREBUIE sa-mi vad puiul pentru care am luptat atat si crede-ma nu stiu de unde am avut puterea interioara, dar m-am ridicat si am urcat la etajul unde era Maya (cu liftul); ma luase toate transpiratiile imi tremurau picioarele, dar am reusit; si apoi am cerut scoaterea sondei si sa plec cu fata caci era tinuta cu inca 2 bebe singurica, mi se paruse asa neajutorata incat nu am mai putut sta

vroia sa intreb ceva chiar :

- cand o pot scoate afara fiind in jur de 28 de grade?
- urechile cum i le curat?
- nasucu mi se pare ca e fornaita si nu-i pun decat ser fiziologic, altceva nu stiu; cum sa i-l desfund mai bine?
- ma storc seara cate o sticluta de lapte, unde il pot pastra si pentru cat timp lapticul? daca il pun la frigider si apoi ii dau la biberon fiind incalzit(in cazul in care ma duc la control si o hraneste radu) apoi il pot punde iar la frigider si reincalzi sau cum fac?
- este bine daca ii dau bonisan preventiv pt colici sau mi s-a parut mie ca se indoaie de burtica
- ce fac dupa ce ii cade buricul? il dau tot cu baneocin sau las asa?
- la puta cand o curat (in spital au zis cu apa calduta si dau cu Bepantene si gata) o curat si la puta propriu-zis sau doar pe langa? ca mi-e teama sa nu ii intre inauntru ceva
-daca se irita la incheieturi ii dau cu bepantene sau creme de iritatii de exemplu Klorane ca am toata ganma?

MULTUMESC INZECIT

Distractie placuta la mare

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

am intrat cu mari emotii, pt ca va spun sincer ca nu am citit din urma ci doar m-am uitat la pozicile cu minunile nou-nascute si acum imi bate inima cu viteza sunetului si m-am inecat in lacrimi de emotie de nu mai pot

Anamariacs, Ancy2405, Mamica Oana, Alberta72, Liana30, Oanaalex, Nemora, Alynta, Blue, Lauraa, Mh, Voicu_bebi, Maria, Strunfita va felicit din suflet pentru minunile voastre, va doresc multa sanatate si fericire! Imi scuzati emotiile, dar regret enorm ca nu am intrat zilele astea si nu am fost si eu langa voi in zilele speciale! Sper sa ma iertati si sa ma intelegeti ca trag tare sa-mi termin trebuta, mai am un pic si am sa revin printre voi cu maaare drag!

Va pup si va felicit inca o data si sper sa reusesc sa ajung la zi cat mai repede si sa intru cum o faceam pana acum, imi lipsiti mult.
Va iubesc!

36+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Laura, bine ati venit acasa . Chiar ma gandeam zilele astea la voi....cum de nu dati nici un semn...bine ca sunteti bine...

Si eu sunt la prima sarcina, asa ca nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.... doar te rog sa nu te stresezi, ca bebelina te simte...gandeste-te ca pentru ea esti cea mai buna mamica

Cum au zis si fetele, tu descarcate si spune-ne si noua din experienta ta ca sa stim la ce sa ne asteptam

37+

AMR 3

Mergi la inceput

lauraa pai d-aia ti-a fost tie asa rau... fiindca ai avut anestezie totala. la rahi nu e chiar asa. bine, mai depinde si de organism. tu ai mai facut operatii, ai mai avut anestezii?
apoi incerc sa-ti rasp si eu la cateva intreb:
- eu am scos-o pe fiimea afara la o sapt, ca a trebuit sa mergem la buc sa-mi scot firele
- urechiutele pe interior i le curat clarei cu compresa sterila inmuiata in ser fiziologic; pe dupa urechi o spal la baita
- nasucu i-l curat cu betisoare de urechi inmuiate in ser fiziologic
- bonisanul nu stiu cum e; eu fol debridat si gripe. ii dau cand unul, cand altul
- dupa ce ii cade buricutzul tre sa vezi cum arata; la clara a mai sangerat cateva zile (dar ei i-a cazut repede, la 8 zile) si am curatat-o cu betadina si cu spirt, dupa care sters bine cu o compresa sterila curata
- pt partile genitale la fetite igiena se face doar extern si eu ii dau cu crema pe exterior
- daca se irita, dar poti sa ii dai si preventiv, e buna o crema cu oxid de zinc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Carla, distractie la nunta, ai grija sa nu dansezi prea mult , iar maine drum bun la mare si sa-ti incarci bateriile

37+

AMR 3

Mergi la inceput