Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 7
clodyac spune:
lauraaa ce frumos
ma bucur din suflet pt voi
stii de aia plang eu atata 
ca noi nu vom fi amandoi exact cand trebuie sa ne regasim ca si parinti imi este frica ca atunci cand va veni cris sa nu se simta ca un strain si sa ne indepartam sunt asa de suparataaaaa

offffffff 

macar de lipsea o saptamana doua maxim dar el pleaca pt cel putin o luna

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Deea_24 spune:
Relusha, nicuratze, Ioana, Flobaby multumim! 
Carla imi pare rau pentru ce ai patit cu nasii... ce sa mai zici? sa le fie rusine..
laurraa multumim de vesti, si eu am devenit foarte panicoasa de cand il am pe Darian, tresar la fiecare geamat sau sunet mai ciudat pe care il scoate fie zi sau noapte, ma stresez pentru orice noutate ce apare, te inteleg perfect!
Ai o fetita superba! Ce frumos din partea sotului sa va astepte cu acel tricouas in curtea spitalului! 
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
RalucaOana, Anuta24 La multi ani si multa fericire!!!
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Fetelor,
Alta buba, cred ca deja devin stresata rau...
De ce fac bebelasii scaunul verde? Darian a facut azi de 2 ori, cu mucozitati si mirosea a acru. De la ce poate fi?
Darian's B-day ticker!
CarlaV spune:
Deea, i-ai dat altceva in afara de san? Alte simptome are? Adica refuza mancarea sau vomita in jet?
Lauraa, te pup si te imbratisez tare, esti o mamica foarte curajoasa si te admir mult ca incercati sa va descurcati singuri, asa am fost si noi la inceput. Ai un ghemotoc superb
. Mi-au dat lacrimile cand ai povestit cum te-a asteptat Radu 
.
Depresia si sentimentele negative sunt normale, un copil este o schimbare enorma, suntem oameni si nu ar fi normal sa ne simtim ca inainte
.
Imi pare foarte rau ca inca te resimti dupa cezariana, ce fel de anestezie ai avut? Dupa cat timp ti-a adus copilul? (iarta-ma daca ai mai scris)
Noi fugim maine la mare iar. Te rog frumos, intreaba aici orice mica nelamurire sau indoiala ai, sunt sigura ca te vor ajuta mamicile. Daca vrei, fa o lista cu cate intrebari vrei tu (si 200) si iti promit ca raspund pana maine la pranz, cand plecam.
Peste o ora plecam la o nunta, eu sunt suparata pe multe lucruri, deocamdata fac bagaje, n-am apucat sa ne pregatim deloc, Saby nu a vrut sa doarma, nu ne mai intelegem cu ea, m-a enervat si ea si sotul cu multe lucruri si mi-a crescut tensiunea, n-am putut nici sa mananc
.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
Anuta24 si Raluca_Ioana .....La Multi Ani!!!!!!!!

sa fiti iubite si toate dorintele sa vi se implineasca
carla............ce poate sa ma enerveze oamenii care n-au doua vorbe la un loc
..imi pare rau,dar trebuie sa apara o solutie
pana atuncea
.Pe bune daca nu sunt cu capul unii..cum vine asta ca daca nu le place numele nu mai boteaza?

clody............esti tare
mie numai la invatat si examene nu mi-ar fi sta gandul

Laurraa............e superba printesa ta

.Refacere rapida mamico ca sa poti sa te bucuri asa cum trebuie de printesica

Eu nu prea mai sangerez ca ieri..sper ca in curand sa nasc,altfel mai stam putin 

fetelor...am si eu o dilema..sora-mea cu cumnatul si o pereche de prieteni foarte buni vor sa ne boteze fetita?Problema e ca nu stiu unii de ceilalti si nici noi nu vrem sa renuntam la nici unii
.Ce sa fac..ca-i vreau pe toti
.Poate pitica mea sa aiba doua perechi de nasi?Eu nu prea sunt dusa la biserica si chiar nu stiu cum sa procedez..pls
solutii 
gagicile
38+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR cred ca cel mult 3 zile![]()
Deea_24 spune:
Carla am renuntat de tot la laptele praf papa doar de la san, da si vomita cu jet. a vomitat dupa o masa ieri (cam de 4 ori) si azi dimineata la fel. De papat nu a mai papat asa bine ca ieri dar nici nu prea plange dupa laptic ca de obicei.
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 fetelor...am si eu o dilema..sora-mea cu cumnatul si o pereche de prieteni foarte buni vor sa ne boteze fetita?Problema e ca nu stiu unii de ceilalti si nici noi nu vrem sa renuntam la nici unii ![]() .Ce sa fac..ca-i vreau pe toti![]() gagicile 38+ MIRUNA-ALEXANDRAmulti ![]() la burtici si mai multi![]() ![]() la bebiciAMR cred ca cel mult 3 zile |
si Darian o sa aiba 2 perechi de nasi
mic Darian Rafael (22.04.2009)cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
CarlaV spune:
Deea, este putin complicat daca nu vad si nu miros
. Poate sa nu fie nimic sau poate sa fie o infectie digestiva, ca o enterocolita, dar asta ar fi trebuit sa aveti si voi. Ca sa nu vomite in jet incearca sa-l manevrezi foarte bland dupa masa, nu schimba pampersul imediat, tine-l putin mai sus, nu pe spate, si incearca sa scoti toate gazele. Repet: cel mai probabil nu are nici o problema, nu te speria si urmareste-l zilele astea. Daca o tine asa mai mult de 3 zile, cheama un pediatru, dar altul decat cel cu completarea cu lapte praf ![]()
.
Cris, se poate cu 2 perechi de nasi dar trebuie sa se inteleaga intre ei si sa-si imparta responsabilitatile de comun acord, sa nu se simta nici unii ca fiind vioara a 2-a. Mie mi se pare mai complicat asa.
La noi au fost probleme prima data, cand avea Saby 2 luni am plans 2 saptamani fiindca nu avea nasi, dar pana la urma a iesit bine.
Cat de mult ai sangerat ieri? Ti-a facut control, ti-a penetrat colul, te-a durut?
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
clodyac spune:
fetele va multumesc de aprecieri in legatura cu scoala dar sa stiti ca ma descurc foarte greu e un adevarat chin numai sa stau pe scaun la calculator dar sa si mai gandesc ideea e ca vreau sa reusesc dar nu sunt sigura vreau macar sa incerc dupa aceea sa nu regret macar sa stiu ca am incercat
uneori cedez dar ma repliez ![]()
![]()
carla distractie placuta diseara si imi pare iar rau ca te-a suparat sotul si bebelina incearca sa te calmezi sa te retragi un moment undeva si sa te relaxezi 

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya