Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Nu esti virulenta, esti normala.
Ei s-au mai razgandit o data, prima oara acceptasera sa fie doua perechi de nasi, noi i-am anuntat pe ceilalti si s-au bucurat mult, apoi primii s-au razgandit si noi nu stim cum sa le spunem celorlalti ca nu mai sunt nasi...
Solutie nu avem inca, doar daca se declanseaza travaliul noaptea si atunci ar veni socrul meu sa stea acasa cu Saby, desi face o jumatate de ora pe jos. Dar daca incepe travaliul ziua, cat suntem plecati cu Saby pe la treburi, atunci trebuie mers imediat la spital, si acolo sa ajunga cineva odata cu noi, care sa stea cu Saby cat timp sta sotul cu mine sa nasc intr-un fel sau altul. Acel cineva trebuie sa poata pleca acasa cu Saby daca se prelungesc lucrurile. In socrul meu si in mama nu am incredere sa faca asta si nici sa plece acasa cu copilul, sa-l tina in brate intr-un taxi care strabate tot orasul, plus ca ei sigur nu ar ajunge la timp la spital. Altii dispusi sa vina la spital oricand si sa aiba grija de Saby sa nu faca prostii chiar nu exista
.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
clodyac spune:
carla 
imi pare sincer rau sunt niste neseriosi sincer 
flobaby eu sunt bine vad cum se lasa burtica pe zi ce trece si sunt nerabdatoare ma doare un pic spatele si stau ca pe ghimpi ca vreau sa vina bebe
am facut curat si acum am oprit aragazul ca am facut niste paste cu branza si ou la cuptor

cam atat ma plictisesc am trimis un referat acum pe mail la o profesoara si mai am de dat 2 joi pe 28 exact cand tb sa fiu la spital dra am vb cu colega si mi le duce ea acum pe 28 mai am si un examen la ora 16 dar sa vad poate ma intelege profesoara 

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Flobaby spune:
Daca nu eram gravida pe bune ca veneam eu - copii sunt cei mai buni prieteni ai mei![]()
![]()
.
Oricum, viata m-a invatat ca solutia ( cel putin la mine) apare dupa ce te dai cu capul de toti peretii - nu la toata lumea e usor........

Noi nici macar n-avem nasi - pe ai mei nu i-a vrut el, ai lui nu s-au omorat ( adica el ce insista ca ei................). Oricum, ideea e ca nu avem nasi stabiliti nici acum

dar sunt convinsa ca dupa ce ma enervez ingrozitor apare o chestie misto .............Capul sus Carla, sigur se rezolva 

.
Mi-am adus aminte, noi 2 nastem la acelasi spital. Ai aflat ceva tarife?
34 +
Maria Ioana
Flobaby spune:
Clody multi
pentru ambitia de care dai dovada cu scoala!( eu inca sunt obsedata cu munca si n-am de gand sa-mi iau concediu
)
Pe mine burtica ma sperie cand se lasa, ca nu vrea sa vina Maria chiar acum......Sa mai stea si ea vreo 2 saptamani........
34 +
Maria Ioana
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Daca nu eram gravida pe bune ca veneam eu - copii sunt cei mai buni prieteni ai mei Oricum, viata m-a invatat ca solutia ( cel putin la mine) apare dupa ce te dai cu capul de toti peretii - nu la toata lumea e usor........ ![]() ![]() Noi nici macar n-avem nasi - pe ai mei nu i-a vrut el, ai lui nu s-au omorat ( adica el ce insista ca ei................). Oricum, ideea e ca nu avem nasi stabiliti nici acum ![]() ![]() dar sunt convinsa ca dupa ce ma enervez ingrozitor apare o chestie misto .............Capul sus Carla, sigur se rezolva ![]() ![]() .Mi-am adus aminte, noi 2 nastem la acelasi spital. Ai aflat ceva tarife? 34 + Maria Ioana |
Asa am fost si noi la primul copil. Nasii de cununie nici nu stiau ca eram gravida, ca nu au avut timp mai mult de un an sa ne vedem (stau la 20 minute de noi), nasa mea de botez nici nu e in tara si cand a venit n-a interesat-o copilul, nasii sotului nu stiu nimic de el de 25 ani incoace, nasii pe care ii alesesem s-au razgandit cand eram in luna a 8-a ca nu le-a placut numele
, cui ii propusesem la cateva zile dupa nastere ne-a dus cu vorba 6 saptamani ca apoi sa spuna ca nu poate... Asa ca avea fata 2 luni si nu avea nasi! Pana la urma ne-au vizitat niste fosti colegi de liceu, le-a placut copilul, le-am propus si cand a implinit fata 3 luni a fost botezul.Sa stii ca asa se intampla si la mine, solutia apare dupa ce ma dau cu capul de toti peretii, doar ca acum ar fi o minune sa apara o solutie, ca am epuizat toate variantele.
Sa stii ca noi nu refuzam pe nimeni care ne propune sa botezam
De tarife la spital n-am mai auzit, doar la anestezist se dau 2 milioane, la dr. o sa dau ceva mai mult decat la prima nastere, cu 1 mil mai mult daca nasc natural si cu 2 daca imi face cezariana. La neonatolog nu dau din principiu, o sa mai fie maruntisuri pe la asistente ca sa-mi dea repede copilul, dar astea "nu se pun"
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
RalucaIoana, 

Lavinia, multa bafta!
Clody, si eu te admir cu scoala, parca vad ca intre contractii tu mai trimiti un referat ![]()
. Si socrul meu sta la 4/4 fara lift si e tare rau.
Cris, cum esti? Mie imi trebuie trusa de rahi-peri, nu de epidurala, asta are 2 ace si 2 furtune si e mai scumpa.
BabyFirst, ce bine a crescut bebe, felicitari!
Relusha, Elena, Ioana, multumesc
.
AlexsiMatei, si eu stiu multe femei care s-au refacut bine dupa cezariana, as fi fost mult mai impacata cu ideea daca ar fi fost prima nastere si nu stiam cum este natural. Nu-mi pasa cum voi arata dupa aceea, ci am un fix cu integritatea fizica, plus ca vreau sa fiu perfect functionala pentru copil si sa ma ocup de el imediat, nu sa stau in pat cu furtune iesind si intrand si copilul sa fie separat de mine si hranit artificial. Partea emotionala e varza la mine...
Eu am avut lohiile ca un ciclu normal, cateva zile sange rosu si apoi decolorate, dar cu totul au tinut cam o saptamana. Mie mi s-a curatat uterul dupa nastere cu niste instrumente lungi, ca betele de gratar
, poate si asta a influentat.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
laurraa spune:
buna fetele dragi!!!!
Doamne cate am sa va povestesc sau sa va impartasesc!
Acum este prima oara de cand am deschis laptopu de ultima oara cand am scris!
NU POT SA NU FELICIT INTAI FETELE:

maria_bunica, voicu-bebi, strunfita,mh

maria, era normal sa nu stai prea mult sa ne astepti ca doar aveam acelasi DPN; ce emotii n-au luat cand am vazut la albinute de mai ca a aparut si Darius; nu am apucat sa recuperez din urma
eu am avut niste zile foarte agitate: zilnic vroiam sa intru la voi sa ma linistiti: am facut si infectie urinara, era sa fac si mastita, am facut si depresie (eu care juram ca nu fac asa ceva), am ochii bolnavi de nesomn, foarte nesigura, sentimente de frica, insa acum cred ca sunt mai bine
Ma uit la printesa si imi trece de toate; si faptul ca ma tin de pat cand merg, ca ma tin de pereti cand merg la baie, ca imi pocnesc sanii si nu mai pot...Acum incercam sa ne stabilim linia de dinainte.
uitati doar 4 poze cu ea caci nu am gasit cablul nici acum si sunt de pe telefon;
http://picasaweb.google.com/lh/photo/9EtI-wqBMyUzThi8x3xm7Q?feat=directlink
prima este din spital; ne-am acomodat greu acasa, mi se parea ca nu stiu nimic, dar acum o privesc si parca vin toate de la sine
doamne cat am asteptat clipa in care sa va impartasesc sentimentele, sa ma linistesc, sa pot afla raspunsuri la intrebari care imi inunda mintea;
de duminica dimineata nu am mai iesit din casa, la spital nu ieseam decat daca aveam nevoie de asistenta din setea de a sta langa mandra mea, iar acasa mi se parea ca nu stiu nimic; nu am acceptat pe nimeni langa mine chiar si baita fetei am facut-o numai eu cu Radu, stanaci cum e ea, dar am vrut sa descoperim impreuna
am multe tare de povestit
ma scuzati ca va impartasesc aceste trairi negative dar simteam nevoia sa ma descarc;
incerc sa recuperez din urma si sper din inima sa ma linistesc asa cum eram inainte de a naste;
ca o paranteza (nici sa o imbrac nu stiu daca ar tbui sa o scot afara si multe alte lucruri)
acum sper sa pot intra si pe net sa mai citesc despre noi nascuti, iar sfaturile voastre sunt mana cereasca.
va pup si incerc sa recuperez
mami fericita de Maya Teodora
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
]Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
clodyac spune:
lauraaaaaaa cat ma bucur ca ne-ai scris 
si sa ne povestesti absolut tot si sunt sigura ca tot ce experimentezi este absolut normal
ai fetita superba seamana leit cu voi amandoi cred ca tati este topit 
iti doresc insanatosire grabnica si nu stiu sa ai grija de tine 
sunt sigura ca mamicile iti vor da sfaturi bune
eu sunt sigura ca voi intra in panica dar sper ca si tine sa imi treaca si sa imi revin repede
te asteptam la noi cand ai timp liber sa ne povestesti

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV RalucaIoana, ![]() ![]() ![]() Lavinia, multa bafta! Clody, si eu te admir cu scoala, parca vad ca intre contractii tu mai trimiti un referat . Si socrul meu sta la 4/4 fara lift si e tare rau.Cris, cum esti? Mie imi trebuie trusa de rahi-peri, nu de epidurala, asta are 2 ace si 2 furtune si e mai scumpa. BabyFirst, ce bine a crescut bebe, felicitari! Relusha, Elena, Ioana, multumesc .AlexsiMatei, si eu stiu multe femei care s-au refacut bine dupa cezariana, as fi fost mult mai impacata cu ideea daca ar fi fost prima nastere si nu stiam cum este natural. Nu-mi pasa cum voi arata dupa aceea, ci am un fix cu integritatea fizica, plus ca vreau sa fiu perfect functionala pentru copil si sa ma ocup de el imediat, nu sa stau in pat cu furtune iesind si intrand si copilul sa fie separat de mine si hranit artificial. Partea emotionala e varza la mine... Eu am avut lohiile ca un ciclu normal, cateva zile sange rosu si apoi decolorate, dar cu totul au tinut cam o saptamana. Mie mi s-a curatat uterul dupa nastere cu niste instrumente lungi, ca betele de gratar Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Dupa operatie numai la tine ma gandeam cat de inversunata erai cu nasterea naturala; te inteleg perfect' este cumplita cezariana, cumplita; dupa parerea mea sa se faca doar in cazuri de maxima urgenta
sa te fereasca Dzeu de operatie si sa ai noroc sa nasti natural; pe toate fetele le sfatuiesc sa nasca natural;
exact cum ai spus si tu: este cumplit in primul rand sa nu poti sta cu copilul tau
binecuvantarea si minunea noastra Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
clody, multumesc; Radu este sufocat. M-a asteptat in curtea spitalului la externare imbracat intr-un tricou pe care scris mare SUNT TATIC si cu 2 poze cu mine si Maya de imediat de dupa nastere si un buchet imens de trandafiri albi.
am stat non - stop impreuna sa reusim sa o descoperim si sa fim alaturi de ea
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09