Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

MARIA,bine ati venit acasa,am vazut puiul tau,e superb,imi place ca are trasaturi deja conturate de baietel

LAURRA,,te cred ca stai numai cu ochii pe MAYA,e asa frumoasa si bucalata!

MAGDA,a mai crescut printesa ta, are deja fata de domnisoara!

PICKY,poate ar fi bine sa vorbesti cu bebelusa in timp ce plange,ma gandesc sa nu se sperie atata timp...sa nu se simta parasita

ANCY,La multi ani, multa sanatate si spor la munca de mamica!

La multi ani pentru Alessia

elena, s.37 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata la cafea
la multi ani ancy
am vazut si eu mai multe poze cu maya, e o frumoasa si o bolfosica. pupici.
noi am fost la o petrecere aseara la care am luat si copilul pt ca a insistat sa mearga, asa s-a mai odihnit si bunica putin. a dormit neintrerupt pana pe la 3, ceea ce e bine. acum am mancat micul dejun si eu cu sotul vom iesi sa luam de mnacare, azi si maine poate mai gatesc cate ceva pt cat voi fi plecata (de marti panaa vineri). am sa-i spun soacrei sa faca sarmale pt cand ma intorc, sper sa fie ok cu alaptatul.
aici e innorat si cred ca va cam ploua toata ziua, sotul vrea sa mearga la un mall sa se uite dupa adidasi (noi avem colectii intregi de adidas, nu's ce-i mai trebuie...).
va pupesc pe toate

Philip
Nicholasin2days
Mommy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Multumim fetele pentru urari, intr-adevar, suntem mari, am implinit azi prima luna din viata si sa dea DD sa avem parte de sanatate si noroc.

Maria, Laura, am vazut pozele cu minunile voastre, aveti niste copii superbi, sa creasca mari si cuminti.

Eu plec ca s-a trezit gazuta mea si are niste colici.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna, fetele.
Cred ca m-ati dat disparuta.
Intru cam rar ca nu prea mai pot sa stau pe scaun. Imi mai pastrez puterile pt ultimele cumparaturi. Am reusit ieri sa merg la Baby expo si am cumparat cantar pt bebe, termometru, un biberon, suzete, iar seara am stat numai in pat.
Azi dimineatza am fost cu totii in parc; eu am stat pe o banca si m-am uitat cum se juca Diana cu tati.
Abia astept sa-l tin pe bebe in brate; pe zi ce trece sunt tot mai nerabdatoare, mai ales cand vad ca unii dintre bebei au facut deja o luna.
La multi ani! bebeilor pt prima lor luna de sarcina.

Mi-a cumparat sotul si trusa de epidurala.
Merg sa ma intind putin ca ma dor spatele si burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta.......ce nu fac eu pentru pitica mea?mult a fost,putin mai e

kiralina.........2 saptamani e suficient timp ca printesa ta sa ia in greutate,asa ca nu te mai stresa ca ai sa nasti natural

annkkaa.........felicitari pentru noua semnatura si nu mai uita sa o schimbi daca nu vrei cumva sa ai scandal mare cu fi-ta cand o sa iasa

noua ne pune tati la pc un film sa stam cumintele...va..o sa intru mai tarziu la taclale

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutare fetelor!multumesc mult (cu intrziere) pentru urarile facute de ziua mea.sunteti niste dragute!eu ieri am avut o zi plina.am avut invitati la masa tot familionul.a fost casa plina iar vremea a tinut cu noi sa putem face gratar si sa stam la aer,in curte.seara cand a plecat lumea acasa eram rupti de oboseala si eu si sotiorul.abia ce am hranit animalutele si .
ancy...La multi ani, sanatate si nastere usoara!
philip...wow...ce putin mai ai!
carla felicitari pt luna a 9-a!
maria si laura...aveti niste comori de bebei!sa va traiasca si sa fie sanatosi!
noi raportam dureri de sani de cateva zile iar burtica s-a cam lasat(cam tare)...daca stau jos mi se sprijina de picioare.si mai am niste contractii nedureroase, plus niste intepaturi in partea de jos,unde simt si ceva presiune.iar micuta e asa de agiatata!ma simt asa ciudat!oare ne anunta asta mica de venirea ei?sper sa mai stea macar pana miercuri, sa ajungem la control.
cam atat momentan.pup toate fetele si minunile!

38 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!

Am reusit sa intru si eu un pic,ca am tot avut musafiri azi..

Ancy..,multa sanatate si tot ce iti doresti!!
Bebe Alessia..la cat mai multe lunite inainte..multa fericire si sa iti bucuri parintii zi de zi!!
Carla..felicitari pt cele 9 luni..incet,incet ai ajuns pana aici..distractie placuta la mare si sa vii cu forte proaspete!!

Uff..ii facem prima baita lui bebe..ma duc sa il ajut pe tati sa pregatim totul..revin cu raspunsuri!!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

buna burticute si mamicute
va multumesc mult pentru urari.azi am sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie si cativa prieteni si bineinteles alaturi de iubitul meu bebic.bebica e bine,il mai supara din cand in cand coliceii,dar in rest e foarte bine multumim lui dumnezeu.marti trebuie sa ne ducem la vizita la pediatru.ii facem si baita si ii place foarte mult.
eu intru mereu pe forum si citesc tot ce scrieti,nu-mi scapa nimic dar problema e ca nu prea mai am timp si de scris.
vreau sa felicit toate mamicutele si sa aveti bebei sanatosi si sa va aduca numai bucurii

anca cea mai fericita mamica de alexandru george(07-05-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
se pare ca toata lumea este la nani, se cunoaste ca au aparut albinitele si mamicile nu mai au timp de forum.
Vreau si eu sa va intreb, mai ales pe proaspetele mamici, daca ati purtat sau o sa purtati centuri postnatale (burtiere).Eu am una de la chicco si intentionez sa o port dar ma intreb de cand este bine sa o port,sa o iau cu mine la spital, in caz de cezariana se poate purta? Voi ce parere aveti?

37+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Va multumesc la toate pt urari si complimente la adresa lui bebe..

Clodyac..off,ca tare greu e fara sot..te cred si te inteleg..dar e bine totusi ca ai ceva ajutor de la mame!,inca putin si vei fi cea mai fericita si implinita femeie din lume..cu Razvan in brate!
Dani3lla..sa fii cumintica..si sa nu superi pe bebe DENIS,ok?Promit ca voi mai adauga poze,cand ne vom mai linisti un pic!!Eu zic sa nu bagi in seama ce zic babele si sa botezi fetita,daca asta iti doresti!
Carla..ce oameni si nasii bebelinei..incearca totusi sa nu pui prea mult la suflet..chiar nu se merita!
Blue..se pare ca bebe al meu nu a vrut sa ii dea drumu' la manuta lui Yoan si s-a nascut pe data cand ar fi trebuit sa se nasca el,nu?
Ramona..ai fost tare cu refrenul..,Darius abia asteapta sa o cunosca pe Bianca,dar o roaga sa fie cat mai aproape de termenul ei..asa va fi el un mare galant si cavaler,ca mai creste pana atunci!
Cris..tu cum mai esti?Au mai trecut durerile?Cand mai mergi la spital?...scuze dar nu am apucat sa citesc tot din urma..
Oana_du..la mine vad ca merge bine,deocamdata,cu mameloanele de la Chicco..intr-adevar mai curge cateodata pe bebe laptic si il pateaza pe Body,dar asta numai atunci cand trage el cu mana si il dezlipeste dupa pielea mea!!Oricum,ii voi multumi toata viata moasei care mi-a recomandat sa cumparam asa ceva,dupa o noapte in care pur si simplu a plans de foame si nu putea sa suga,eram terminata psihic..doua moase au stat toata noaptea cu noi si au incercat in fel si chip sa il faca sa prinda mamelonul meu..nu a fost posibil..si dupa ce am cumparat astea..bebe al meu a inceput sa suga cu placere si sa ia in greutate!!Mi-au zis ca e posibil ca intr-o saptamana sa nu mai fie nevoie sa le folosesc,deoarece exista posibilitatea sa mai se mareasca sfarcul!!
Laurraa..te cred ca te-ai indragostit iremediabil..Maya e o printesa dragalasa foc..si sa treaca durerea de burtica!
Miruta..incearca sa fii optimista si poate Anto nu va vrea sa va cunosca exact in perioada aceea!Oricum..ati trecut cu bine de predictiile medicului si asta e foarte bine..acum deja o putem ruga sa vina mai repede nu?
Kiralina..ma rog pt voi,ca bebelina sa fie ok peste cele 2 sapt si sa nu fie nevoie de cezariana!!
Ganesha...ma bucur ca bebe al tau recupereaza incet,incet ...important e sa fie sanatos,ca greutatea nu e asa importanta!!
Laurraa..uff..ar fi bine sa nu fie constipata puiuta mica..ca tare greu mai este(eu asa am cam fost mereu si stiu cum e)Dar la cat timp face caca?
Ankkaa..felicitari pt cele 39 de sapt..de acum iti poti cunoaste bebelina in orice moment!
Nicuratze..cum mai sunteti?Au mai trecut nervii?Vreau sa iti zic ca eu mi-am zapacit sotul chiar si dupa ce am nascut cateva zile..cu toate ca a stat non-stop cu noi in spital,mergea pana ce si cu mine la baie(chiar daca era in rezerva)iar de bebe mai mult s-a ocupat el..schimbat si luat din patutul lui cand plangea..am realizat la un moment dat ca am depasit limita de mult si am incercat sa ma calmez inainte sa zic ceva aiurea..la mine a functionat si e mult mai bine acum!
Philip..ma bucur ca a ajuns soacra ta cu bine si acum va va rasfata..marti ne pregatim cu agitatele pt tine!!
Cristina..Alesia a crescut asa de mult..felicitari si pt ca creste asa frumos..bravo mami!!pt bucalata mica..am vazut pozele si e domnisoara de-acum..
Ela..sa foloseasca bebe sanatos noile achizitii!!si inca putin si vei avea comoara in brate!
Raluca_Ioana..eu aveam programat ultimul control la ginecolog pe 21 mai si bebe nu a vrut sa il mai astepte..cu o zi inainte a vrut sa ne cunoasca..asa ca nu se stie nicioadata..emotiile tale sunt normale,dar va fi bine,vei vedea!!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput