Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura, este o scumpa Maya si mie imi pare ca seamana cu mami...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna ,fetele!
Am vazut proaspetele albinute ,sunt superbe.
Maria,bun venit acasa,ai o minunatie de printisor.Asteptam sa ne spui cum a fost nasterea cand iti va da voie bebe Darius!
Laura,o printesica tare frumoasa.Imi pare rau ca ti-a fost asa greu cu cezariana,usor ,usor iti vei reveni .Intrebarile pe care le-ai pus ma macinau si pe mine ,ce noroc avem cu fetele experimentate.
De Lavinia nu stiti nimic?
Carla,mersi.Distractie placuta la mare.Si eu zic ca nu ar trebui sa renuntati la nasii acestia daca sunt asa de incantati .Si ceilalti ,daca nu sunt de acord ,e pacatul lor ,stiu ca-i mare pacat sa refuzi sa botezi un copil.
Clody,ma bucur ca esti mai optimista acum cu sotiorul langa tine.Poate vine Razvan acum cat e tati acasa.Conform legii ,tatal are dreptul la 5 zile libere dupa ce se naste bebe .Si pe urma nu-si poate lua si o saptamana de concediu de odihna?Sau nu are cine sa mearga sa efectueze lucrarea la Sighisoara si il forteaza pe el?
Magda,e o scumpik Clara cum doarme ea cu funduletul in sus.
Kiralina,nu-ti mai fa probleme degeaba.Ecograful poate da erori si de 500 g.
Cris,ce mai zice Miruna?Tot nu vrea afara?
Ganesha,ai vazut ca totul e bine?Asa suntem noi mamele sau viitoarele mamici,ne ingrijoram din orice.
Daniella,cum mai esti?Tu cu ce dr nasti?
Oana_du,felicitari.Desi trebuie sa te descurci singura o faci extrem de bine ,aveti deja un program si bebe e tare cuminte din cate povestesti tu.
Urez si eu cu o mica intarziere la cat mai multe lunite inainte pentru albinutele noastre de aprilie Darian,Dragos si Alessia,sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
Raluca,cu o mica intarziere te rog sa primesti si de la noi un buchet mare de cu un sincer la multi ani ,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.
Ancy, ,la multi ani ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta .Cum mai e bebe?V-ati acomodat bine?

Noi am fost ieri la cununia religioasa a unui var de-al sotului si apoi sa mancam ceva in oras si am ajuns terminata acasa,efectiv nu-mi mai puteam tine ochii deschisi .Obosesc extrem de repede ,nu stiu ce sa fac,as dormi non-stop.Am inceput sa ma umflu si eu,in fiecare seara avem program de masaj dar nu prea mai ajuta ca inainte,poate si din cauza caldurii.Am ramas cu verigheta pe deget si acum nu o mai pot scoate,sper sa nu ma umflu si mai rau.Eu ma tot gandesc cu groaza ca in weekendul viitor e dr plecat ,stiti ca de ce iti este frica nu scapi .De la inceputul sarcinii ma gandesc ca as putea sa nasc pe 28 sau 30 mai si mi-e groaza ca intradevar s-ar putea intampla chiar atunci si sa nasc cu dr de garda. nu vreau...
toate albinutele,cam liniste in stup,pe unde umblati pe caldurile astea?

Mirela 37+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laura..........e atat de frumoasa printesa ta ..i-am aratat-o si lu' al meu si ce sunt eu nerabdatoare sa o tin pa Miruna mea in brate,dar tati parca sta pe ace..vorbeste tot timpul cu ea sa vina sa o cunostem.Bebita ta e o frumusetesi eu tot Maya am vrut sa-i pun la fata mea dar sotul nu a vrutsa va traiasca sanatoasa pitica

miruta..........mai intai lasam sa se opreasca sangerarea si pe urma incercam iar..dar pana atunci stam cumintele ..de aseara mi s-a lasat burta rau de tot..acum pot sa respir si eu ca omul,dar ma doare si mai tare jos,uneori parca simt cum mai-mai sta sa iasasi doare ca naiba

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Fetelor,

multumesc mult de mesaje.
Inteleg ca ecograful da erori, dar am vazut doctorul foarte serios legat de problema greutatii - m-am speriat, sincer. Mi-a zis ca daca in 2 saptamani nu ia in greutate face cezariana sa o scoata mai repede. Asta m-am cam lasat fara vorbe.
Sper sa nu se ajunga acolo.
Eu vreau f mult sa nasc natural, m-am luptat cu asta mult. Mai ales ca am miopie mare, si am umblat pe la nspe doctori oftalmologi si am facut tot felul de analize tocmai sa pot naste natural. Si uite acum nu mai e problema de miopie.

Azi am facut curat si am aranjat dormitorul nostru. A intrat leaganul la fix. Noi vom dormi cu bebelina in camera in primele luni, apoi o vom muta singurica in camera ei.
Vreau sa pun autocolante pe pereti, ceva vesel pt bebe. Stiti unde as putea gasi?

pupici speciali pt albinute si bondari

36+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Cris,mie mi se pare un pic cam ciudat stilul doctorului tau...parca prea te chinuie.Si mie mi s-a lasat burtica ,aseara radeam cu sotul ca stateam in fund pe canapea si burta mi se asezase pe picioare
Kiralina,eu am luat din carrefour stickere cu winnie care se lipesc pe perete,sunt in jur de 100 de stickere mai mici si mai mari cu ursuletul si celelalte personaje din desene plus floricele ,fluturasi.
http://www.ookee.ro/jucarii-450-Decoratiuni-copii-p-110-Sticker-perete-Winnie-the-Pooh---100-Acre-Wood.html - ceva de genul asta.

Mirela 37+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Kiralina, f profesionist dr tau, asa mi-a spus si mie dr ca daca in 2 sapt nu creste bebe recurgem la cezariana si asa scrie si la carte, asta fiind cea mai sigura procedura pt bebe din cate am citit eu. Din fericire la mine bebe a luat in greutate si mai ales a crescut in general la toate masuratorile, chiar daca tot suntem nitel in urma important este ca el creste chiar si asa mai incet, oricum fiecare copil are ritmul lui de crestere. Dar oricum daca se ajunge la cezariana este tot pt binele bebelului si va fi ok. Stiu ca esti ffff ingrijorata si eu am fost la fel dar stai linistita ca totul o sa fie bine.... si nu uita repaus cat de mult poti si o sa vezi si rezultatele dorite.

37+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

BebeBeca, miruta, cris, multumim de aprecieri

burtica e normal sa se lase asa tare acum la sfarsit caci bebe e jos si da semne sa iasa

fetelor, ce ceai sa beau eu sau ce sa iau si eu pt colicii fetei?

pupici

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ma innebuneste mandra mea: refuza sa ragaie, iese cu scaunul f greu si se maraies non stop: astia sunt colicii nu? poate fi constipata? uof....saracutza

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

LAURA, MARIA.... aveti niste comori minunate!!!!!
pupici la toata lumea( albinute si mamici)!

... uff, nu mai am rabdare .. astept si eu sa-mi tin printesa in brate...

38+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

iar am uitat sa schimb semnatura...
in loc sa ma pun bine cu fiica-mea... io tot gafez cu semnatura

39+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput