Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ganesha.....eu cred ca ai putea folosi burtiera si in spital fiind,poate nu in prima zi,dar apoi va fi ok..doar sa fie de acord cei din spital!!

La noi a fost o zi incarcata pt bebe azi..prima plimbare afara..prima baita,prima intalnire cu varul lui..dar a fost un cumintel si a trecut peste toate cu brio!Afara a iesit numai cu tati,ca eu inca nu ma simt in stare de plimbari..au iesit cam 40 de minute pana in pranz si 30 minute seara..In casa il tinem si noi tot in body cu maneca scurta,pt ca este foarte cald ..Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...m-a luat somnul si se resimte si fundul meu..,asa ca pe maine,noapte buna!!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata dragutele bem o da?

maria imi pare asa de bine ca iti revii si ca bebe darius papa laptic pupici pt amandoi si pt tati care te ajuta bravo

cris tu ce faci cum mai e cu durerile?

eu pur si simplu nu mai am rabdare stiu ca sunt un pic dar il vreau si eu pe razvan in bratica

visez noaptea ca nasc , ca alaptez ce mai

sa aveti o saptamana usoara

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata frumuselelor!
Clody, ms pentru cafeluta, ce buna e!!!
sa ai o zi frumoasa azi impreuna cu sotul tau...
Maria, ma bucur tare ca sunteti bine si v-ati facut un programel...Felicitari pentru prima baita!
Daniella, eu nu cred in asta ca trebuie musai sa botezi intai baietel, mai degraba e pacat daca refuzi sa botezi, asa ca eu zic sa-l botezati linistiti...va fi bine si pt bebe si pentru voi.

Eu am azi programare la 17 la medic, nu mai am rabdare...ca ma cheama la spital la sfarsitul programului de la cabinet sau maine dimineata sa-mi declanseze nasterea... Oricum ma bucur ca am trecut de weekend si n-a trebuit sa-l chem de acasa
Va dati seama ce emotii am, desi surprinzator am dormit f.f bine azi noapte.
Azi sigur va mai scriu de multe ori ca nu ma prea vad in stare sa fac altceva prin casa, si doar bagajelul e pregatit!

Cris, ceva vesti? Cum te simti, mai ai dureri? ma tot gandesc la tine, sper sa nu patesc sa nu poata declansa si sa am si eu dureri zile intregi...sa treaca

Roxi, 39 s, Ruxandra Maria si Sebisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Buna mamici,

Nu am scris de f multa vreme, dar mai citesc din cand in cand. Nu apuc ca incep sa ma misc tot mai greu si abia fac fata cu Andreea. Nu prea ma odihnesc, au inceput si la mine dureri si intepaturi de burta, dar sper sa mai stea bebebita macar 2 sapt sa fac si eu 38-39 sapt.

Felicitari tuturor proaspetelor mamici si curaj pentru cele care urmeaza sa nasca!

Laurraa, bea tu ceai de colici pentru bebe daca alaptezi, poate o mai ajuta pe micuta, sau ceai de chimen, fenicul. Si Andreea mea a avut dureri mari de burtica si mi-era mila de ea, dar nu prea ai ce le face. Tine-o mai mult timp sus pe umar si bate-o usor pe spate sa ragaie sau pune-o pe burtica daca nu iti este frica, dar supravegheaz-o cat sta asa. Se poate sa fie si constipata un pic dar nu e de speriat ca acum se regleaza ei.

Ganesha, eu am purtat centura dupa nastere naturala, dar mai tarziu, dupa vreo luna cand mi-a trecut cusatura ca ma jena rau inainte, parca imi impigea toate in jos. In spital nu ne dadeau voie si au zis ca nu e indicat, dar eu dupa ce am purtat-o s-a tras mai bine burta. La cezariana, chiar nu stiu.

Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cris cand am citit ca fita il asteapta pe fimiu asa mi-a dat un suttt.....cica vine
lauraa uite un pentru printesa sa nu mai doara burtica
miruta chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai postat de mult.Eu sunt bine,am stat toata saptamana trecuta in pat si ieri "mi-am permis" sa ies un pic la aer(altfel de aer decat cel din balcon) si am fost la niste prieteni la curte la un gratarel si un pahar de bere...sotul ca eu am fost soferita.Eu nasc cu dr Tataru Monica
Nu mai fii trista si ai sa vezi ca nu o sa nasti in we.Dr mea a fost in concediu sapt trecuta si mai sta si saptamana asta in concediu.A zis ca ,daca stau cumintica in pat nu are ce sa se intample
cris eu nu am sangerat dar si pe mine ma doare jos,parca inauntru asa nu stiu cum sa explic dar cetr este ca e al dracu de neplacut.Mai ales cand ma ridic din pat in fund
aannkka felicitari pt semnatura...din punctul asta de vedere eu sunt in razboi cu fimiu de mult ...de fiecare data uit de semnatura si-mi aduc aminte dupa primul sut pe care mi-l da
maria pai tu pana cand credeai ca scapi de musafiri?Cand revii poate mai pui cateva pozici cu piticania sa ne mai clatim si noi ochii
clody ce crezi?...asa visez si eu in fiecare seara...visul cu baita a fost mai greu la restul sunt expertaSper sa fie asa si in realitate
roxi tinem pumnii sa vii cu vesti bune
Fetele multumesc pentru raspunsuri,am intrebat ieri si un popa pentru ca m-as fi ofticat rau sa nu pot boteza.De mult imi doresc sa botez un bebel numai ca toti prietenii mei au deja nasii de cununie pe care ii pastreaza si la botez si eu nu aveam pe cineAcum sunt tare fericita si abia astept sa vina luna noiembrie

DANA 37+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Azi schimbam semnatura! Sper sa se intample minunea saptamana asta, dar vad ca bebelina mea nu da semne. Poate vine mai pe tacute, fara multe simptome inainte.
Acum bucataresc, sotul meu sta acasa azi ca e bolnavior (are diaree, dar nu ne dam seama de la ce, bine ca eu nu am nimic).

Roxi, scot agitatele, sa ai nastere usoara si sa ne dai de stire cand poti.

pentru toate fetele si albinutele!

Andreea 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata fetelor,

Azi ma simt mai optimista. Totusi eu cred ca bebelina mea creste, misca si burtica creste (am masurat cu cm).

Voi beti ceai de frunze de zmeur? Cand pot sa incep sa beau si cate cani?

36+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody,maria............eu astept din clipa in clipa ca pitica sa ne dea semnalul ca sa mergem la spital

roxi..............sa ne ti la curent cu vestile..si las ca nu ai tu acelasi "noroc" ca si mine sa te chinui..la tine o sa fie bine

daniella..........iubire mare pe copiii astia ai nostri de pe acuma vad cand te ridici din pat sa incerci la marginea patului tu stand pe o parte,poate te mai ajuta(ca pe mine ma ajuta inaintepana sa gasesca fi-mea tunelul magic si sa ramana pe acolo intepenita)

serialbastre............incerca sa nu te obosesti prea tare si felicitari pentru noua semnatura

Acum sa ma laud un pic si eucred ca fina mea e ..si-a facut ieri seara testul si i-au iesit doua liniute.Saraca are problema aia cu ovare polichistice si se pare ca dupa doi ani si juma te tratamente a reusit.A ramas sa mai faca un test maine dimineata la prima ora sa fie ea convinsa ca eu una sunt

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

serialbastre bine ca nu esti si tu bolnavioara uite eu cand are cineva problema asta o rezolv cu zat de cafea cu apa sau daca ai cu o gura de rachiu sper sa treaca repejor

kiralina stai linistita ce bebe e bine si sunt sigura ca se dezvolat exact cum trebuie

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

BUna, fetele.
Eu am avut o noapte cam agitata; bebe se foia pe toate partile, aveam si contarctii de credeam ca a sosit momentul
culminant.
Am o durere de spate de abia mai pot sta in picioare sau pe scaun. Din cauza asta am devenit si f irascibila.

Roxi_ro iti tin pumnii sa ai o nastere usoara.

Daniella si eu am aceeasi durere jos de tot cind stau in fund.

38+

Mergi la inceput