FIV 225
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
kora,cu puregon nu am incercat,dar Puregonul contine tot doar FSH ca gonalul ,nu?
o sa-i propun dr ,fiindca am vazut ca ei lucreaza si cu puregon,ex lui misa_21
intr-un fel asa este ,doar sa fie de calitate
am vazut ca tu ai obtinut 2 embrioni
iti doresc mult succes la ET,si sa fie fiv-ul(ET )tau norocos..merci
rizzuca,merci pt raspuns,eu am fost cinva pacienta lui si am avut f multa incredere in el ,chiar daca era mai dificil si pe deasupra nu primeam nici o explicatie ...de aia am plecat de la el dupa 3 IA ...si ma gindeam ca la o clinica privata altfel as putea vorbi cu el,meseria stiu ca si-ar face-o la fel...merci
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
![](rugaciune.gif)
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
frank spune:
nusy multumesc. pe d-na dr. dascalescu am vazut-o de cateva ori la giulesti si-mi parea cam rigida asa k aveam emotii. acum m-am mai linistit. deja iti pot ura nastere usoara!!!
alrak multumesc. astept cu nerabdare rezultatul tau!
danabebe ce-mi place ce ai facut cu listutza! esti tare, o idee grozava, asa putem urmari mai usor evolutia tuturor. maine fac si eu DET asa k de pe 27 poti sa ma treci acolo. o sa o actualizezi zilnic, nu?
ALINAOPREA spune:
Rizzuca - multumesc de incurajare.
Urmezi si tu imediat dupa mine.
Miercuri faci b-HCG-ul?
Fetelor care nu sunteti la prima incercare - voi a-ti facut teste de la farmacie inainte?
Ca pe mine ma cam bate gandul......-ici la toate fetele.
alsima spune:
rizzuca....puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
Fetelooooooooooorrrrr....pup pe toateeeeee!!!!!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rizzuca mami_vreau asa stiam si eu ca este mai bine sa se faca FIV primavara si toamna. Chiar pe dr. Cocei am intrebat-o si a confirmat.Credeam ca e prea tarziu in luna mai dar a zis ca e OK.Am inteles ca ei (medicii) isi cam programeaza pauze de lucru pe timpul verii, tocmai pentru a sari peste aceasta perioada. Nu inseamna ca vara nu reusesc, dar sunt sansele mai mari primavara si toamna. |
hmmmm... persoana care mi-a recomandat sa nu fac fiv in iulie mi-a spus ca ei asa i-a zis ei marinescu... daca tu spui ca asta este si parerea dr. Cocei atunci tind sa cred ca asta e parerea lor... si atunci chiar ma gandesc serios daca sa mai fac fiv in iulie! un alt avantaj daca fac in septembrie e ca ii gasesc mai odihniti dupa concediu (sper) si ca apuc sa merg la sovata, daca nu in scop de
![](copilas.gif)
Laura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
alina_oprea, frank multa bafta maine! va tin pumnii!
alsima maine ne aduci si tu confirmarea oficiala de gemeni, nu??? iti zic direct felicitari! ca noi stim deja ca bhcg va fi mare!!!
Laura
Dana_bebe spune:
ei oricine poate face listuta - cine intra prima dimineata o actualizeaza daca are chef - e listuta noastra doar - e greu ca trebuie zilnic sa se modifice dar cred ca ne putem descurca,nu?
va pup pe toate
alsima spune:
mami vreau...esti o scumpica...
Mai fetelor, sa nu dati cu rosii daca intreb...ca eu sunt stresata si dementa...dar teoretic, daca nu mi-a venit CM-ul si ma doare un pic burtik tot timpul si mi-e somn toata ziua...nu are ce sa iasa rau la beta de maine, nu?????
Ca deja ma apuca iar emotiile....
Aaaaa...si inca ceva....Dupa beta de maine voi va puteti da seama daca sunt amandoi bebeii in burtik????
Iertare, iertare...pun atatea intrebari...
Va tin pumnii tuturoooooooooooor! Si sper sa va port nocorc!!!
Pup toate fivoasele!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
Dana_bebe spune:
chiar ca te joci cu noi
normal ca va fi bine maine la beta si in functie de valoarea lui vei stii daca sunt 2 sau 1!
pup
si iti tin pumnii
iana_mari spune:
ALSIMA NICI IN GLUMA SA NU MAI ZICI.MAINE ITI PUNEM OFICIAL MAJORETELE.
MAMI-VREAU si eu sunt de parere sa faci in septembrie,ai sa fii ma relaxata dupa Sovata si d-rii odihniti,vorba ta.
ALINA mult succes maine la test.
ANKA-DARIA pregateste dansul pt. maine,pt.ALSIMA si ALINA
Semne nu am azi, nu am avut absolut nici-o durere,primele zile am mai simtit pe ici pe colo unele intepaturi si usoare dureri.
HUSKI tu ce mai faci,mergi la servici?
DANA-BEBE