FIV 225
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Dana_bebe spune:
blue_flower - o iei pe urmele mariei.m - si ea avea problema asta iar acum este viitoare mamica!
tinem pumnii la toata lumea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ALINAOPREA spune:
Dana bebe - merci ca m-ai trecut si pe mine in listutza fetelor care sunt in focuri.....
Azi e ultima zi de asteptare,dar parca e cea mai grea....
Va poop pe toate !
O zi excelenta !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
Dana buna ideea cu listuta! Felicitari si multumiri si din partea mea!
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe In focuri: Asima - ziua 13 de la ET Alina Oprea - ziua 11 de la ET Rizzuca - ziua 10 de la ET Alrak - ziua 9 de la ET Huski - ziua 7 de la ET Blue-flower - ziua 5 de la ET Iana - ziua 4 de la ET Iazmin - ziua 4 de la ET Kitta - ziua 4 de la ET (te rog sa nu te superi, uite ti-ai recapatat locul sper sa fie unul norocos) Langa focuri : oana_cnt - azi face punctia Dana_bebe - ziua 9 de stimulare Simona2 - ziua 6 de stimulare Anka_daria - ziua 3 de stimulare si Mirimir Kora |
Va urez mult succes tuturor celor care sunt in focuri si pe langa focuri! Va tin pumnii si astept multe teste pozitive!
Uitati si cate un pupic pentru fiecare:
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
iana
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
ingeras e superba maya!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
fetelor eu astept sa vad cand fac fiv 2, in iulie sau in septembrie... sunt in dubii si n-am nici o sansa sa ma hotarasc pana pe 23 iunie, cand am programare la marinescu! am auzit varianta ca e mai bine sa faci fiv in toamna deoarece in vara sunt sanse mai mici la fiv? voi ce stiti de asta? in plus am auzit ca sunt sanse mai mari la fiv dupa o cura la sovata! cica ar ajuta la implantare! offffffff.... cate si mai cate!!!! habar nu am cum e mai bine! eu cred ca tot cum vrea dumnezeu iese, dar daca tot ajuta o cura la sovata eu nu ma supar sa ii dau lui Doamne-Doamne o mana de ajutor!!! astept cu nerabdare si parerile voastre!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
blue_flower spune:
Mami_vreau eu am fost la Sovata in martie.
Te tin la curent daca mi-a fost de folos sau nu. Eu una nu am auzit ca ar fi o conditie pentru a creste sansele in FIV, ci doar ca acele ape si tratamentele cu namol ajuta la reducerea inflamatiilor interne - trompe, uter, ovare.
E super la Sovata, rasfat suprem! Oameni exceptionali. Sa te duci la Danubius neaparat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
blue_flower nu am zis ca e o conditie pentru reusita, doar ca ajuta! cel putin asa am auzit! abia astept sa vii cu un rezultat pozitiv ca sigur ma duc la sovata!
mersi pentru pontul cu danubius!!!
Laura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
ingeras,nu am rezistat sa nu ma uit si eu pe pozici,o splendoare de fetita,sa-i dea dumnezeu multa sanatate si o viata frumoasa,sint sigura ca ti-a alinat durerea care ai avut-o in sufletul tau....
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
![](rugaciune.gif)
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
anka_daria77 spune:
Iana, Mami_vreau multam mult. Injectam injectam sa traiti. Eu am ales sa pun fundul la bataie asa ca ......
Iana ceva semne bag un dans ia zi?
Ingeras sa-ti traiasca bombonica. Tare dulce mai este.Sa o stapaniti sanatosi o suta de ani fara reparatii .
pentru noile venite.
Hai cu doua liniute fetele din focuri sau cu beta mariiiiiiiiiiii.
KoraPop spune:
madibabi bine ai venit printre noi! Cred ca ceva nu ai inteles bine. Ori faci fiv pe natural si atunci nu ai nevoie de injectii pentru stimulare, ori faci FIV cu stimulare si atunci ar fi trebuit sa iti spuna dozele si ce fel de injectii sa cumoperi. Ca nu e chiar la fel puregonul cu gonal f nici ca si medicament in sine si nici ca pret si dozele se dau in functie de analizele tale hormonale din zi 2 de cm, in functie de varsta etc. Mult succes!
bytzy cu puregon nu ai incercat niciodata? Si eu am rezerva pe sfarsite,dar totusi chiar daca mai produc doar cate 2 ovocite la stimulare cu 200 puregon,cel putin amandoua sunt de calitate foarte buna. La ce mi-ar folosi daca as produce 10 ovocite si as avea tot numai doi embrioni? Cam asa trebuie sa privesti si tu lucrurile.Un ovocit si bun sa ai si acela poate deveni copilasul tau! Bafta multa!
ingeras Maya e o scumpete de fetita! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa fie norocoasa toata viata! si un
si pentru ea!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
rizzuca spune:
Bafta multa si mult noroc tuturor fetelor!
A inceput bine alsima si poate ne poarta noroc tuturor, asa cum doreste! Adevarul este ca ca mi-a dat multa bucurie si speranta reusita ei...
blue_flower si eu de cand tot pun intravaginal Arefam am senzatii de disconfort care se intensifica. Astazi am schimbat pe Utrogestan pentru ca mi se par mai moi capsulele si sunt mai mici (pun 2 odata). Arefamul mi se pare ca are capsusa f tapanoasa si mai este si mare. Incerc, nu stiu ce o sa fie....
lauravoinicu multumesc pentru incurajari. Nu fi suparata ca nu au facut ET pentru ca daca ai fost asa de rau, mai rau decat am fost eu, puteai poate sa ai complicatii mult mai mari cu ET-ul facut..Priveste optimista spre viitor si sigur Dumnezeu te va ajuta si va compensa acea nereusita. Nu o sa te lase fara bebel!
bytzi - am ramas datoare cu niste informatii. Dl. dr. Niculescu nu lucreaza la Dacia Medical Center. eu am vrut sa fac cu dansul si cu doamna dr Cocei la Giulesti, dar nu se putea f repede. Situatia sotului era destul de grava si au zis sa nu lasam pana in toamna (la Giulesti fiind facute deja programarile pana in octombtrie) Oficial dr. Cocei lucreaza la Dacia si l-a chemat pe dl dr. Niculescu la punctie si ET.
anka_dana77 intepaturi in ziua a doua am avut eu si am ajuns la hiperstimulare. Nu cred ca este normal sa le ai. Eu am intrebat si am inteles ca dupa a cincea, sasea zi se simt poate chiar mai tarziu. Asa ca nu iti fa probleme...
oana_cnt bafta multa astazi la punctie si sa speram ca nu se lasa cu hiperstimulare sau poate cu una usoara, care sa ajute...
mami_vreau asa stiam si eu ca este mai bine sa se faca FIV primavara si toamna. Chiar pe dr. Cocei am intrebat-o si a confirmat.Credeam ca e prea tarziu in luna mai dar a zis ca e OK.Am inteles ca ei (medicii) isi cam programeaza pauze de lucru pe timpul verii, tocmai pentru a sari peste aceasta perioada. Nu inseamna ca vara nu reusesc, dar sunt sansele mai mari primavara si toamna.
Ingeras, sa iti traiasca Maya si sa te bucuri de ea toata viata! Nu stiu de ce pe strada vad numai fetite. Si la spital cand am fost internata era curtea plina de fetite...sunt atat de dulci si dragalase..
ALINA_OPREA bafta muuuuulta maine!!!! Sa fii norocoasa!
Pup,
Cristina