FIV 225

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

O saptamana cat mai buna!

25 MAI 2009

In focuri:
Asima - ziua 13 de la ET
Alina Oprea - ziua 11 de la ET
Rizzuca - ziua 10 de la ET
Alrak - ziua 9 de la ET
Huski - ziua 7 de la ET
Blue-flower - ziua 5 de la ET
Iana - ziua 4 de la ET
Iazmin - ziua 4 de la ET
Kitta - ziua 4 de la ET (te rog sa nu te superi, uite ti-ai recapatat locul sper sa fie unul norocos)

Langa focuri :
Dana_bebe - ziua 9 de stimulare
Simona2 - ziua 5 de stimulare
Anka_daria - ziua 3 de stimulare

si
Mirimir
Kora

La fel cine mai are modificari pentru listuta sa mi le spuna le fac cu placere!
Inca dor ovarele - nici in picoare nu mai pot stau!nici in fund!
Sper sa facem punctia mai repede - deseara la eco vedem ce fac foliculii mei

Buna dimineata, fetelor.

Stiu ca nu am scris decat o data aici, dar , ca si altele, am urmarit din umbra totul.

Dana_bebe, vreau si eu pe listuta.

Dupa 15 zile de stimulare, cu Gonal-f initial, apoi si cu Orgalutran (in ultimele 5 zile), vineri spre sambata am luat Pregnylul.

Azi de la 15.30 sunt programata la punctie... Doamne, AJUTA-NE PE TOATE.

Mi-e putin teama de punctie, avand in vedere ca in viata mea nu am avut vreo interventie, fie cat de mica...

Cea mai mare teama a mea,insa, este sa nu fi ovulat intre timp. Burta nu ma doare foarte, foarte tare si nici umflata exagerat nu sunt, desi am peste 30 de foliculi, dr. mi-a zis ca nu scap de hiperstimulare, iar marimea majoritatii foliculilor este intre 18 si 22 mm... Ce spuneti?

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/fllIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Simona2...ziua 6 de stimulare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

oana_ cnt,scuze imi permit sa te intreb ca am vazut ca esti din Sibiu,unde faci fiv-ul?cumva la Polisano?sint si eu pacienta dr Ispasoiu de acolo ,acum ma tot gindesc daca sa fac fiv tot cu el...

pt toate fetele care ma pot ajuta si pe mine

Eu am in calcul asa ,doctori cu care am mai facut inseminari,dr Niculescu(as fi incintata daca lucreaza si in alta parte inafara de Giulesti),dr Dracea(Gynera) si dr Ispasoiu (Polisano),acum urmeaza sa ma hotarasc cu care voi face FIV

dupa 6 inseminari nereusite(Giulesti,Chisinau,Polisano-Sibiu) si 4 ani umblati pe la dr am ajuns la fiv
eu endometrioza,chisturi endometriozice operate laparascopic in 2006 de dr Niculescu la Giulesti pe ambele ovare si 3 inseminari facute cu el pe CM natural,a 4a facuta la Chisinal cu stimulare ovamit
acum ultimile 2 inseminari le-am facut la Polisano cu stimulare FSH (gonal )si raspunsul a fost :
la 1gonal/zi un singur folicul
la 2 gonal/zi tot un singur folicul,de 16mm in z11(aici am oprit stimularea din cauza unor dr incopetenti din oras la mine care mi-au masurat foliculii aiurea)
apoi am facut o luna inhibare cu marvelon(asa m-am gindit eu sa iau ,caci daca imi voi pune ov inr-o pauza voi raspunde apoi mai bine la stimulare) si am facut stimularea cu closty 2zi si am raspuns mai bine ca la hormoni ,un folicul de 25mm in z9

si de aici am dedus impreuna cu dr ca nu raspund la stimulare
FSH 10(2-10) in iunie 2008
LH 8,9(1-21)

FSH 27,69(3,5-12,5)in martie 2009 imediat dupa stimularea cu gonal 150ui
LH 9,82(2,4-12,6)

FSH 6,29(2-10) in april 2009 dupa AC (marvelon)

la ciclul urmator voi repeta FSH sa vedem ce valori mai avem si in functie de ele vom hotari daca voi urma FIV sau nu
mentionez ca am doar 33 ani si dr mi-a zis ca rezerva ovariana este epuizata
si daca vom merge pe fiv doza va fi de 375 ui gonal/zi(5 gonale)
acum va intreb pe voi care sinteti mai expierimentate sau care a mai trecut prin asa ceva ,oare nu voi raspunde mai bine la o stimulare care contine si LH ?sau combinat fsh/LH,am scris mai sus si val LH ca sa va dati o parere
ma iertati pt mesajul asa lung ,sper sa aveti rabdare sa-l cititi si sa-mi dati un sfat
va multumesc anticipat

Voiam sa fac fiv-ul la Polisano,dar ma gindesc si la alti dr ,care poate imi vor gasi alta schema de stimulare la care voi raspunde mai bine..

kitta,am citit in ultimul timp despre tine ,am vazut ca ai numeroase fiv-uri oprite ca nu ai raspuns la stimulare...cit ai FSH ?ti-ai facut si inhibina b?

ajutati-ma va roggggg

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pentru Cata:

Gata, sefa. Poze aici: http://picasaweb.google.com/ingeras23a/Maya23Ani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Sunt noua pe aici,sunt la primul FIV,am facut analizele premergatoare am mers cu ele la dr.mi-a spus ca sunt ok si ca voi face fiv pe ciclu natural adica ce inseamna asta .Mi-a dat denumirea unor injectii:GONAL F,PUREGON,MENOPUR sa vad care din acestea le gasesc in farmacii cat costa ii mi trebuie 30 de fiole ,stie cineva daca se elibereaza compensat?
Fac fiv cu DR.Tutnaru si Dr Matei la clinica Genesys;mai face cinev in aceasta perioada cu acesti dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, bafta multa, multa, sa fie bine si la cat mai multe teste pozitive!
Este normal ca mi-a venit CM in timpul tratamentului cu progesteron? si nu e prima data, desi in z 3 toate hormonalele ies bine...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ingeras - sar'mana. Vazut , placut .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Va intreb si pe voi, am intrebat si pe alte fete, deh sunt dusa nitel cu capu'
tusitul si stranutatul afecteaza implantarea embrionului?

Alsima, tin sa te anunt ca eu sigur vin dupa tine. Sigur, sigur. Pai ce naiba!!!

p.s. nu reusesc sub nici o forma sa folosesc Bold si Culori pt anumite cuvinte din postarea mea.
E vreun Help pe undeva?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ALSIMA multumesc draguta,slabute simptome ai avut.
DANA,SIMONA,ANKA DARIA mult spor la injectat.
IAZMIN ce faci mai scoate capul din barlog,mai zi si tu o vorba.
KITTA la atatea semne de gravideala si la ce curajos a fost puiutul, trebuie sa vii c test pozitiv.
BUN VENIT NOILOR FETE!!

Mergi la inceput