FIV 225
Raspunsuri - Pagina 9
mami_vreau spune:
alsima ce batatita meriti! pai cum poti bre sa te mai gandesti ca nu iese bine maine??? nici vorba! maine vii cu b-hcg de gemeni!!! clar!!!
iana merci mult pentru parere! conteaza tare mult pentru mine si balanta pentru septembrie inclina din ce in ce mai mult!
Laura
ALRAK spune:
Maine e o zi de "focuri". Sa ajute DD sa venim cu vesti bune.
Pupici pentru toate .
Doamne Ajuta-ne!
ala77 spune:
Mai, fetelor, ma bag si eu!
De ce nu recomanda doctorii fiv vara? Eu asteptam cu nerabdare luna iulie sa ma apuc iar...Lamuriti-ma si pe mine
catalina2307 spune:
ala - de ce nu recomanda doctorii fiv vara habar nu am. De fapt cred ca nici ei nu au o explicatie clara (imi dau si eu cu presupusul). Probabil au observat ca reusitele sunt mult mai putine . Da de ce nu te bucuri tu de mare, de soare si in septembrie te apuci cu forte noi de treaba?
coltul meu de rai
ala77 spune:
Catalina draga, mor de nerabdare...In plus, pot sa-mi iau concediu abia dupa 20 septembrie...E tare mult pana atunci. In iulie ar fi 3 luni de cand am pierdut sarcina.
Dana_bebe spune:
Poductivitatea zilei 9
eco
ovar drept - 5 mari (14/10) + 2 mici
ovar stang - 3 mari (de la 14/12 la 9/9)+ 6 mici!!!!
+
estradiol 383
progesteron 0.3
Continuam pana joi cu 2 Gonal/zi.
Sunt mai linistita acum sper sa creasca o data si sa nu ma mai doara!!!
Maine ajung la birou tarziu sa faceti voi listuta va rog!
KITTA spune:
Bitzyin ultimele luni am avut FSH in jur de 6 in fiecare luna. Inhibina B si ac. antimulerieni i-am facut o data mai demult, dar atunci aveam un FSH dezastruos. Oricum ezerva-mi ovariana fiindu-mi pe duca cum zice si KOra am mers pe ultima carte...
Fetelor, am scris eu gresit sau ati pus voi gresit pe listuta; azi de-abia sunt Z3 de la ET!!!
oana_cnt spune:
Bitzy, in primul rand voiam sa iti raspund tie vizavi de cei de la Polisano: pe langa rezultatele foarte buna pe care le au, cu rata de reusita de 5% in 2008, cand au avut peste 800 de cupluri-pacienti, oamenii de aici sunt cu adevarat OAMENI. Eu am facut punctia si,defapt, tot parcursul tratamentelor, cu dr. Chicea si cu dr. Ispasoiu. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Sunt niste profesionisti care, pe deasupra, sunt si umani. Cat despre tratament, de ce te gandesti tu singura la variante? Nu faci decat sa te stresezi asa, lasa-i pe dr. sa se gandeasca ce e mai bine pentru tine, ai incredere in ei si gata. Bafta si, din tot sufletul, iti recomand Polisano.
Si acum despre experienta de la punctie.
Nu a fost deloc cum mi-am inchipuit. Am fost tare euforica si doar dupa punctie, cand m-am trezit, am avut senzatii de voma, dar nu insuportabile. Burtica nici acum, la mai mult de 12h de cand am facut punctia, nu ma prea doare.
Rezultatul punctiei cica a fost un record: 28 ovocite. Sa dea Doamne Doamne sa fie cat mai multi embrioni buni... Am avut peste 30 de foliculi, din care majoritatea erau intre 18-22 mm.
Totul e in regula in prezent. Sper din tot sufletul sa nu fac hiperstimulare in forma medie sau grava, pentru ca atunci va trebui sa aman ET-ul. Ma rog pentru asta si pentru embrionasii mei, sa le fie cat mai multora dintre ei bine.
Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
KoraPop spune:
Hei fetelor si acum in luna mai sunt calduri exact ca si vara,de fapt e vara deja demult dupa cat de cald e si totusi reusesc unele fete...eu in iulie vreau sa fac ET-ul daca cm de la sfarsitul lui iunie va veni cand trebuie si ma gandesc asa: daca DD vrea se reuseste si vara , nu numai primavara si toamna,daca nu vrea nu se reuseste in orice luna ai face....O buna prietena chiar in iulie a facut fiv si are gemeni,trebuie sa nasca in curand,iar fiv-urile facute anterior in primavara si iarna nu i-au reusit.Deci...cum vrea DD!
oana ct felicitari pentru productie!Sa fie cati mai multi embrioni de calitate!
Husky mai e putin pana la joi la test! De data asta va fi bineeeee!!!!
iana si celorlalte fete in asteptare va tin pumnii stransi!
alsima te astept ce valoare de gemeni la bhcg de azi!!!!
KITTA te astept cu descrieri despre simptome de gravideala!!!!
Eu din ziua punctiei a trebuit sa iau zilnic cate doua pastile de duphaston , una dimineata si una seara 10 zile. Stiti cumva pentru ce ca eu am uitat sa intreb? Poate pentru ca am luat progynova. Parca dupa intreruperea lor la maxim 4 zile ar trebui sa vina cm, nu? Ma gandesc sa iau in plus cu 2 zile sa vina cm mai tarziu cu 2 zile ca in iunie sa imi vina spre sfarsitul lunii. O fi ok?
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)