FIV 225
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau alina_oprea, frank multa bafta maine! va tin pumnii! alsima maine ne aduci si tu confirmarea oficiala de gemeni, nu??? ![]() Laura |
Mami, eu tot in sept cred ca il fac...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
LucaLuca spune:
eu cred ca medicii nu recomanda fiv vara ca sa nu ii incurce pe ei la concedii.
(pe bune, insa, s-a constatat ca primavara sunt cele mai multe reusite, a fost pus in legatura cu ciclul natural de fertilitate, rasare coltul ierbii, pasarelele incep sa cloceasca, adie zefiru' iubirii, de-astea).
haideti cu vesti bune!! de cand sunt eu pe forum (nu c-as fi de mult), nu au fost atatea persoane simultan "in focuri". hai sa se lase cu un record si pe lista de burtici!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ala77 spune:
Lucaesti o simpatica! Si eu ma gandeam la treaba cu incurcatul medicilor...
In legatura cu primavara sunt de acord cu tine. Dar eu nu mai am rabdare sa mai astept un an...
ala77 spune:
Multumesc, balanto, sper si eu sa fie bine de data asta, caci am mai reusit si data trecuta, dar am avortat...
ingeras26a spune:
Fetelor, bafta muuulta, multa!
Stie cineva care ar putea fi motivul pentru care mie imi vine CM chiar in timpul tratamentului cu utrogestan / duphaston / arefam? nu este prima data cand se intampla, iar cu progesteronul in z 3 n-am avut pb, a fost intotdeauna intre limite...
Este foarte adevarat ca eu am facut ET in ziua 25 de ciclu (din 30-32), deci tarziu, mi se pare mie....o avea vreo importanta?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ala77 spune:
ingerasmie mi-a venit cm dupa toate et in timp ce luam progesteron. Probabil ca daca sarcina nu se prinde, organismul nu mai asimileaza progesteron.
LucaLuca spune:
Ingeras, din cate stiu eu, e normal ca, daca fiv-ul nu a reusit, sa iti vina ciclul, chiar daca iei tratament de sutinere. Chiar se spune ca in mod normal pana la Z14 cand se face teoretic beta - e normal sa-ti fi venit deja ciclul, in caz de nereusita. Nu te ingrijora.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/