FIV 225

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop
Eu din ziua punctiei a trebuit sa iau zilnic cate doua pastile de duphaston , una dimineata si una seara 10 zile. Stiti cumva pentru ce ca eu am uitat sa intreb? Poate pentru ca am luat progynova. Parca dupa intreruperea lor la maxim 4 zile ar trebui sa vina cm, nu? Ma gandesc sa iau in plus cu 2 zile sa vina cm mai tarziu cu 2 zile ca in iunie sa imi vina spre sfarsitul lunii. O fi ok?
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Cred ca trebuie echilibrata balanta hormonala estrogen (progynova) si progesteron (duphaston).

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor stiti ceva de Sheri?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

kitta,pai tu ai avut un FSH f bun
la mine a fost in martie de 27 ,intradevar trecuse 10 zile de la stimularea cu 150 ui gonal,dar dr mi-a zis ca gonalul se eliminase deja din organism,ceea ce eu nu prea cred...
se poate si cu un FSH bun sa nu se raspunda la stimulare?
doamne ajuta sa se prinda embrionasul tau valoros,sa stii ca asta este un erou va rezista

oana cnt,intradevar nu am gasit niciunde dr ca la Polisano,deabia acolo m-am simtit si eu tratata cum ar trebui...
nu este problema ca nu as avea incredere in dr Ispasoiu,daca ar fi fost un fiv mai simplu ,adik sa raspund la stimulare ar fi altceva ,dar in cazul meu ma gindesc ca un dr cu mai multa "vechime" ar mai fi intilnit astfel de cazuri si mi-ar fi gasit si mie o schema care sa mearga ...
problema este ca dr Ispasoiu nu mi-a dat sanse de a face un FIV ,s-a tot mirat cum de la 32 ani am ajuns in situatia asta si mi-a explicat apoi ca din cauza ca s-a facut drilling ovarian s-a distrus tesutul ovarelor si ele nu mai functioneaza cum trebuie
a ramas sa repet FSH la CM urmator si atunci vom hotari ce este de facut,dar mi-a zis din start ca va trebui sa fac doza max de gonal,puregon...dar crede-ma ca nu-mi vine sa mai merg in alta parte dupa "tratamentul"care l-am primit de la dr Ispasoiu la Sibiu,chiar am simtit ca si-a dat toata silinta in cazul meu

as vrea sa te mai intreb ceva ,la Sibiu fac dozari ale estradiolului si progesteronului in timpul stimularii?
superrr productie ,iti urez mult noroc si la cit mai multi embrionasi!

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor cred ca am compromis fiv-ul asta.Abia azi am descoperit ca in loc sa iau medrol la 12 ore am luat la 24 de ore, la fel ca celelalte pastile.
CE IMPORTANTA ARE MEDROL IN SUSTINEREA SARCINII?
Sunt foarte suparata de prostia pe ca am facut-o.
KORA poate stii tu ceva ?Studiezi fiecare amanunt ,poate ai citit ceva .
OANA felicitari pt. productie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

iana - nu cred ca ai compromis FIV-ul. Medrolul este de fapt cortizon si se administreaza preventiv pentru ca organismul sa nu respinga sarcina. Daca ai luat unul pe zi nu este bai mare. Stai linistita ca va fi bine. Daca vrei parerea mea cu medrol sau fara rezultatul este acelasi.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CATALINA multumesc,dar iti dai seama ca acum ma gandesc numai la asta.Dr.mea a zis sa-l iau pana in ziua 7,e singura care recomanda oprirea lui.

Mergi la inceput

iana- imi cer scuze, nu stiu cine este dr. ta , dar daca dumneaei ti-a recomandat sa il opresti....ce sa zic...opreste-l. Dr. mei il recomanda in principiu pana la testul de sarcina iar daca testul este pozitiv il opresc prin saptamana 12-14 daca totul este in regula iar acest lucru treptat. O tableta, 3/4 ,2/4, 1/4.....
Daca te intereaza exact cum o sa caut prin mailuri si iti trimit un PM cu protocolul lor. Ca sunt si eu batrana si obosita si nu ma mai tine memoria.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Iana-Mari, stai linistita, mie mi-a recomandat Medrol si eu, cand am vazut ca are in compozitie prednison - care este un antiinflamator - am zis ca eu nu vreau sa ma umflu de la prednison. Si atunci dna doctor mi-a zis sa iau Flamexin pliculete, am luat jumatate dimineata si jumatate seara. Mai apoi tot dna doctor mi-a zis ca pot sa iau si doza unica / zi de Flamexin.
Intelegerea mea despre administrarea Medrol si Flamexin dupa ET este de a scadea inflamatia ovarelor stimulate sau super-stimulate.

Mergi la inceput

"Medrol - is a steroid that may help implantation. Medrol is taken by mouth and is begun prior to embryo transfer. Medrol is taken for a short duration and is this situation is rarely associated with side effects."

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

IANA-MARI stai linistita draguta, ca nici eu nu cred ca medrolul are o asa mare importanta. Bine ca l-ai luat si la 24H. Nu te stresa. Ceva simptome?

Mergi la inceput