FIV 225

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alrak: sa fie cu noroc prezenta in listuta!Doamne-ajuta!

Alsima: aceeasi urare si tie,ca mai sus. In legatura cu varsta sarcinii,calculul se face asa: se dau inapoi din ziua punctiei 2 saptamani...si incepand de la acea data se calculeaza saptamanile pe care le ai de sarcina(deci,la tine va fi din 25 aprilie...numara de atunci pana acum cate saptamani sunt si asta e varsta la tine...si,cand te va intreba orice medic la ecografie data ultimei menstruatii-caci in functie de asta va calcula si el- tot 25 aprilie ii vei spune, chiar daca tie ti-a venit menstruatia pe 27).La FIV,asta e data de reper.Iar de schimbat saptamana de sarcina, o schimbi in ziua in care ai avut punctia(eu de exemplu am avut marti punctia,deci martea trec la o noua saptamana).

Iana: bafta multa,sa se prinda embrionasii.Tin pumnii!

Frank: eu am fost foarte multumita de Dascalescu,am 3 FIV-uri facute cu ea,ca embriolog.Primul nereusit,al doilea reusit(dar s-a oprit in evolutie) si al treilea,din nou reusit,cel la care astept acum bebica.Poti sa te uiti si pe prima pagina a acestui subiect,la lista de mamici/gravidute si vezi cat de des apare Dascalescu acolo,la reusite,ca sa-ti faci o idee.

Cine mai doreste sa apara in listuta la aspirante sau la aspirante in focuri/asteptare rezultat,sa spuna si ...dorinta le va fi indeplinita...si sa dea datele complete in legatura cu FIV-ul.

Nusy 34+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Nusy: Doamne, ce putin mai ai!!! Pup mamica de fetita!
Va pupic pe toate, vad ca au venit muuuuulte fete noi, bafta multa!

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la toate fetele.
Eu sunt in ziua 3 de la ET si ma simt bine, cu o singura mica-mare problema: mi-a aparut o iritatie vaginala. Si nu inteleg de la ce e, de la arefam? A mai avut asa ceva cineva? Continui sa pun 3 ovule de arefam pe zi, dar nu cred ca mai rezist mult.
Please.....spune-ti-mi daca ati avut asa ceva.

multumesc.

burticile si de abia astept sa aflu ca si eu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

[quote]citat din mesajul lui rizzuca

Buna fetelor,

Nu am scris pe forum, am urmarit doar.
Sambata trecuta , pe 16 am facut ET la 8 dimineata ( ziua a 3-a). Intre timp am trecut printr-o perioda ingrozitoare. Am avut hiperstimulare, m-au internat imediat la Giulesti dupa embriotransfer.La 10 dimineata eram internata. Nu va pot spune ce perioada "bestiala" am avut acolo...

Burta era de parca eram in luna a 5-a, am lesinat de 2 ori, am cazut o data din picioare direct pe ciment, chiar in ziua embriotransferului, si noaptea am mai lesinat o data in baie.
Am avut probleme foarte mari cu respiratia,dureri mari de burta fiind atata lichid acumulat, ovarele ma intepau si ele (au ajuns la 12-13 cm)+ dureri in zona de jos din cauza intepaturilor multe cauzate de punctiile dese (au fost multi foliculi de extras). Am intrat in panica bineinteles , am inceput sa plang de atatea ori...gandindu-ma ce s-o fi intamplat cu embrionasii mei.
Starea mea se inrautatea din ce in ce. Luni dimineata m-au transferat le terapie intensiva unde, norocul meu, era de garda doamna Nicolau. A fost ca o cana de cafea tare. M-a trezit la viata.
Mi-a zis sa las totul deoparte, sa ma comport normal, sa incerc sa merg si sa ma plimb (inainte mi se spusese sa stau numai in pat) sa mananc putin si des, sa beau apa doar cat pot...nu neaparat 3l.
A fost totul pe gustul meu. In cateva ore parca am inceput sa prind viata. A doua zi analizele au iesit mai bine. La fel si a treia zi. Joi m-au externat. Nu au stiut sa imi spuna ce s-a intamplat, daca mai am sanse sau nu sa se fi prins sarcina (au fost transferati 3 embrioni). Gandindu-ma insa prin ce stres si chin am trecut...
Nu pot insa sa nu sper. Nu mi-a murit de tot speranta. Incep sa plang instantaneu numai la gandul ca as face un test si ar fi pozitiv.Poate sunt absurda si e speranta prostului care crede pana in panzele albe....

1.Am doua intrebari: a mai trecut cineva prin asa ceva si daca da...ce s-a intamplat?
2.Acum sunt in ziua a 8-a de la ET. Aseara si azi am avut niste intepaturi (nu dese) in zona de jos, cred ca in zona uterului. Ce ar putea fi? As vrea sa fac o plimbare si ma gandesc daca e bine sau nu...

Cristina

Eu am trecut prin asa ceva , groaznic .... acelasi stari ca si tine le-am avut si eu , poate chiar mai rau ...., diferenta intre mine si tine este ca mie nu mi-au mai facut ET din cauza hiperstimulari , fiindca se agraveaza daca ramai gravida . Oricum eu regret si in ziua de azi ca nu mi-au facut ET atunci. Se spune ca daca faci hiperstimulare sunt sanse mai mari sa se prinda bebe , dar si riscurile sunt mai mari , asa ca multa bafta iti urez , ai sanse mari daca ai facut hiperstimulare.
Stiu ca atunci cand am facut eu hiperstimularea era o fata aici la FIV care reusise (Cellu), ea facuse hiperstimulare si a stat vreo luna de zile in spital gravida , daca nu mai mult , acum are o mandrete de baiat. Iar cu cazaturile si zdruncinaturile nu iti fa griji , daca este sa fie , este oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
.
Eu sunt in ziua 3 de la ET si ma simt bine, cu o singura mica-mare problema: mi-a aparut o iritatie vaginala. Si nu inteleg de la ce e, de la arefam?

Eu a facut o iritatie nasoala de la utrogestan. Crema de galbenele si musai manusi sterile (cele la pachet) cand introduci ovulele.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cristal: multumesc,iubita,te pup si eu dulce si vreau sa aud vesti bune de la tine,cat mai curand!

Blue_flower: mai bine intreaba medicul, nu stiu daca Arefam-ul se poate inghiti,daca nu,poate-ti schimba cu Utrogestan,care se si inghite.

Frank: mi-am mai adus aminte sa-ti spun ca toate cele care au reusit la Gynera(de pe prima pagina, desi nu scrie)au avut-o tot pe Dascalescu embriolog,caci este singura care colaboreaza acolo cu Dracea.

Nusy 34+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

am luat un pix si o hartie si m-am apucat de treaba - caut care in ce faza suntem ca nu mai stiam ...
sper ca am prins pe toata lumea - cred ca mai sunt niste fete care au facut diphereluni-ul dar nu am reusit sa le gasesc data(daca am gresiti ceva pe undeva va rog sa nu va suparati si sa-mi spuneti sa modific)
24 MAI 2009
In focuri:
Asima - ziua 12 de la ET - dar deja ne-a dat vestea buna!
Rizzuca - ziua 9 de la ET - poate toata suferinta ta va fi cu folos pana la urma
Alrak - ziua 8 de la ET
Huski - ziua 6 de la ET - ceva semne?
Blue-flower - ziua 4 de la ET
Iana - ziua 3 de la ET
Iazmin - ziua 3 de la ET
Va tin pumnii si ma rog pentru voi sa reusiti , orice reusita e o sursa de optimism si de energie pozitiva pentru noi toate!!!

Langa focuri :
Dana_bebe - ziua 8 de stimulare
Simona2 - ziua 4 de stimulare
Anka_daria - ziua 2 de stimulare
Sper sa produceti(producem) ovocite cat mai frumoase, am inteles ca urarea asta e mai buna decat cat mai multe - asa pe la 10-12 e perfect dar bune calitativ!

+
Mirimir
Kora
Kitta

daca mai e cineva sa-mi spune-ti!
nu stiu dar lista de la inceputul capitolului e asa de lunga, asa de greu e sa gasesti ceva acolo... poate ar trebui revizuita un pic.

pe mine ma inteapa ovarele rau - nici incheiata la blugi nu mai pot sta, nu sunt umflata in burta dar ma dor - daca stau intinsa e perfect dar cine poate sta numai in pat.Am facut asa un pic de curat in toata casa ca saptamana viitoare sigur nu voi putea. Acum sunt iat in pat cumintica.

ziua 8 de stimulare cu Gonal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineata!

Dana bebe , daca-mi permiti, o modificare...eu sunt abia in ziua 6 de la ET. Ieri cand am scris ca sunt in ziua 6 am gresit (credeam ca e Duminica ).
Semne? Sunt cateva, dar asa de tare ma tem ca o sa ..."dispara"
Am tot felul de intepaturi prin burtica, dureri ca la cm, sanii sunt usor tensionati...din pacate am si ceva dureri de cap, in reprize scurte (data trecuta astea au prevestit cm-ul )
Nu mai am rabdare sa stau acasa pana la test asa ca de maine merg la munca...
Faca-se voia Lui!

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Dana, ce dragutza esti....cum le stii tu pe toate...

Da, eu sunt ziua 12 de la ET, azi, si mai repet un Beta marti, in ziua 14...sper sa fie bine...

Va puuuuuuuuuuuuup si va tin pumnii tuturor!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

rizzuca,dr Niculescu face fertilizari la Dacia Medical Center?
imi poti spune cite ceva,cum sint conditiile,cit costa un fiv acolo?
eu stiam ca face dr Bucur acolo si am ramas surprinsa cind am citit ca ai facut cu dr Niculescu acolo...
multumesc anticipatsi iti doresc mult succes!

la fel pt toate fetele care asteapta rezultatul si cele care sint in plina stimulare /inhibare mult succes!
in curind voi face si eu un fiv ,acum ma documentez in legatura cu clinici/dr ...
sint cu ochii pe voi ,bafta la toate fetele

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput