FIV 225
Raspunsuri - Pagina 4
iana_mari spune:
DANA BEBE trece-o si pe IAZMIN,este ziua 3 la fel ca mine.
Mult succes cu injectarea.
ALRAK tu simti ceva?
ALSIMA zine si noua ai simtit ceva mai deosebit de la ETpana la aflarea rezultatului.
NUSY pup bebelina,virtual
ANKA DARIA mult succes si ovocite de calitate.
HUSKI sa nu faci efort daca te duci la munca.
blue_flower spune:
Dana_bebe, intr-adevar sunt in ziua 4 de la ET. Multumesc pt intocmirea listutei, e o sursa de incurajare pentru mine si cred ca si pentru celelalte fete.
Eu nu am nici un semn de nici un fel. Dar nici nu cred ca ar trebui sa am. Adica imi sunt nitel sanii tensionati, dar...asa ii am de cand faceam stimulare.
In schimb mi-au aparut binecunocutele mele mici cosulete pe decolteu, le fac in fiece luna cu 2-3 zile inainte de CM. Acu' ce sa zic.....poate e un semn de la stimulare si de la cati hormoni am in mine sau poate e semnul obisnuit sa imi vine CM.
Vom trai si vom vedea.
Doamne ajuta la toate fetele!
ALRAK spune:
Dana bebe, multumim pentru listuta , eu sunt in ziua 8 de la ET, a dea DD sa ai ovocite frumoase si tu si Simona2 si Anka Daria si toate cele care sunteti in perioada de stimulare.
Iana mari, eu in perioada aceasta de la ET, am stat mai mult in pat. Am facut o singura plimbare pe afara ,ieri. Ma simt destul de obosita, cu toate ca nu fac nimic. Am mici intepaturi in dreptul ovarelor si parca sanii imi sunt mai tensionati, in rest nimic.
Nusi multumesc pentru gandurile bune si tie sa-ti ajute DD sa nasti la termen, printesa sanatoasa si mancacioasa
Blue flower si eu simt o anumita iritatie vaginala , de ieri. Ziua 8 de ET, folosesc utrogestan. DD sa ajute sa ai un beta mare.
Bytzi , multumim pentru gandurile bune sa te ajute DD sa ai si tu un BB sanatos.
Alsima, asteptam vesti bune in continuare.
Frank, de cand am inceput stimularea mi s-a recomandat sa consum multe lichide,cel putin 3 l/zi. Mi-a fost greu pentru ca nu eram obisnuita. Lichidele ajuta in cazurile de hiperstimulare, elimina toxinele din organism si mai apoi ajuta la formarea unei cantitati suficiente de lichid amniotic. Recomandarea de a bea apa multa o am de la mai multi medici nu numai de la cei din Szeged.
Pupici la toate
Doamne Ajuta-ne!
Moniland spune:
Alsima, uite www.ivf.ca/duedate.php" target="_blank">aici cum calculezi sarcina obtinuta in urma unui FIV.
30+Laura Ioana Irina Maria
anka_daria77 spune:
Dana iubita multumesc mult ia zi luni e vreo sansa sa ne vedem ?
Iana_mari
Alrak
Si pentru toate fetele .
Ziua 2 stimulare nu prezint nici un fel de reactii adverse si cred ca sunt absurda sa cer intepaturi in ovare acum. Maine a doua ecografie si ma voi prezenta repede la raport .
sa aud numai de II .
simona2 spune:
Am intrat in primul rand sa va dau un si sa va multumesc pt. sustinere. Ma simt in continuare excelent...desi simt ovarele facandu-si datoria. Bag apa in mine la greu...cred ca am si slabit un pic de la mancat mai sanatos si hidratat la greu.
O duminica frumoasa in continuare
alsima spune:
Iana, eu am avut o "jena"...ATAT...Simteam ceva , nu era chiar o durere...era asa un discomfort, o jena dureroasa...
De cateva zile o simt aproape tot timpul si e ca o durere de CM dar mai light...si tot de cateva zile doooooooorm in nestire...si daca nu dorm, atunci caaaaaaasc in nestire...
Va pup pe toate si abia astept vesti bune de la voi...
PS ALRAK...cand faci testul??? Eu l-am facut la Bioclinica in Micalaca si mi-a dat rezultatul la 12.00, in aceeasi zi... Tin pumnii!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
LucaLuca spune:
Alsima, felicitari! Minunat! sa fie bine pana la capat!
Girls, suntem tare-tare multe in actiune in perioada asta, nu m-as fi bagat sa va enumar din memorie, noroc cu sinteza Danei, asa pot sa va urez succes tuturor:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe 24 MAI 2009 [ Rizzuca - ziua 9 de la ET - Huski - ziua 8 de la ET Alrak - ziua 7 de la ET Blue-flower - ziua 4 de la ET Iana - ziua 3 de la ET Iasmin Langa focuri : Dana_bebe - ziua 8 de stimulare Simona2 - ziua 4 de stimulare Anka_daria - ziua 2 de stimulare |
plus Mirimir, plus Kora, plus Kitta...
Va tin pumnii si sper sa va prind din urma!
O sa ploua cu bebei! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
alsima spune:
moniland....super calculatorul!!! Multumesc!
Avem 4 saptamani si 2 zileeeee!!!! Yuhuuuuuuuuu!!!!!!!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
LucaLuca spune:
Alsima, asa-i ca nu-ti vine sa crezi ca esti gravida-n luna-a doua? :)
Iti urez sa ajungi cu bine in a noua!
Chiar ca luna mai e luna ta! Felicitari inca o data!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/