FIV 225

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ala, unde si cu cine vei face FIV? (daca nu e indiscreta intrebarea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

balanta tmLa szeged cu dr. Krisan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

alina_oprea, frank multa bafta maine! va tin pumnii!
alsima maine ne aduci si tu confirmarea oficiala de gemeni, nu??? iti zic direct felicitari! ca noi stim deja ca bhcg va fi mare!!!

Laura

Mami, eu tot in sept cred ca il fac...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

eu cred ca medicii nu recomanda fiv vara ca sa nu ii incurce pe ei la concedii.

(pe bune, insa, s-a constatat ca primavara sunt cele mai multe reusite, a fost pus in legatura cu ciclul natural de fertilitate, rasare coltul ierbii, pasarelele incep sa cloceasca, adie zefiru' iubirii, de-astea).

haideti cu vesti bune!! de cand sunt eu pe forum (nu c-as fi de mult), nu au fost atatea persoane simultan "in focuri". hai sa se lase cu un record si pe lista de burtici!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Lucaesti o simpatica! Si eu ma gandeam la treaba cu incurcatul medicilor...
In legatura cu primavara sunt de acord cu tine. Dar eu nu mai am rabdare sa mai astept un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ala, iti doresc din suflet sa ai succes cu Dr Krizsan!

Mergi la inceput

Multumesc, balanto, sper si eu sa fie bine de data asta, caci am mai reusit si data trecuta, dar am avortat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, bafta muuulta, multa!

Stie cineva care ar putea fi motivul pentru care mie imi vine CM chiar in timpul tratamentului cu utrogestan / duphaston / arefam? nu este prima data cand se intampla, iar cu progesteronul in z 3 n-am avut pb, a fost intotdeauna intre limite...
Este foarte adevarat ca eu am facut ET in ziua 25 de ciclu (din 30-32), deci tarziu, mi se pare mie....o avea vreo importanta?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

ingerasmie mi-a venit cm dupa toate et in timp ce luam progesteron. Probabil ca daca sarcina nu se prinde, organismul nu mai asimileaza progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Ingeras, din cate stiu eu, e normal ca, daca fiv-ul nu a reusit, sa iti vina ciclul, chiar daca iei tratament de sutinere. Chiar se spune ca in mod normal pana la Z14 cand se face teoretic beta - e normal sa-ti fi venit deja ciclul, in caz de nereusita. Nu te ingrijora.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput