Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Iupiiii...prima fetita din odiseeeee!!!! 

Felicitari Suzyca!!! Speram si noi sa venim cu carucior roz..da deja am vazut un cuculet la eco la 12 sapt..si acu..sper inca sa fi fost cordonul ombilical totusi![]()
Ramo, trece si tu caruciorul roz la inceput sa ne bucuram ochii si cu putin rozzz!!! AAA...si am vazut si eu goblenurile 
, si eu lucrez, dar acum nu mi-am mai cumparat nici unul. si..primul meu goblen e fix ala de la tine de pe album, 'noapte de iarna'
..si mai am si goblenul ala 'primavara' iar ala cu mestecenii il ginesc si eu de mult timp sa il cumpar sa il cos![]()
![]()
![]()
Camy, Doamne ajuta sa fie totul bine, si stai neaparat la pat si ai grija de voi!!
Danangie, sa stii ca esti de-a noastra..ca nu toate putem sa stam toata ziua calare pe forum sa raspundem, sa scriem..dar cand intram nu ne da nimeni afar' d-acilea!

Ionelamaria, si eu am luat doar 1.5kg pana acu, dar la burta nu ma mai incap pantalonii..si vorba Ramonikai, si eu slabisem vreo 4 kg inainte de a ramana
si mizam pe pantalonii aia sa ii port acu...da de unde, ca stau haios tareee
, in talie imi vin, iar la picioare sunt largi largi, zici ca-s luata de pe ape..Asa ca mi-am luat si eu niste pantaloni cu bata elastica pt
..ce sa fac??
Eu fac AMR pt nunta acu...de azi in 3 saptamani ma mariiiit!!!

Sa treaca odata mai repede nunta asta..ca sa ma pot bucura de 2 saptamani de concediuuuuu binemeritaaat!!!!![]()
![]()
![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
15+
poze
floricik spune:
Buna burtici.
Azi de dimineata am fost la eco si l-am vazut pe bebe
Ce activitate avea...
E totul ok. Luni merg la analizele de sange. Din aproape in aproape pana la 40 de saptamani. Doamne ajuta!
Camy sunt cu gandul la tine. Sa fii cuminte si sa asculti de dr. 
Suzyca felicitari pt fetitza. 
Simina sa ne spui ce ti-ai luat de la Baby expo.
Azi fac cinste. Am 12 saptamani. 

12
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ionelamaria spune:
slabuta miscarea azi.... cat nu sunt eu acasa.,.... scrieti mult sa nu mai tin minte cine si ce a scris

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Ramonika spune:
ciao fetelor,
in sfarsit prima
din odiseea noastra... 
suzyca - felicitari
pai asta trebuie sarbatorit, nu gluma, ca doar e mare eveniment. 
multumesc pt. aprecierile goblenelor. ![]()
simina - spor la cumparaturi si vezi, nu fa ca mine, sa cheltuiesti toti banii la targ... ![]()
ionela - felicitari pt. cumparaturile pt. burtix, sa le porti sanatoasa. eu ziceam ca le pastrez si pt. bebe 2
daca o fi sa ma prinda vara cu burta si n-o fi cumva iarna... 
laurairina - am trecut caruciorul roz in listuta. ce bine arata 
spor la pregatiri pt. nunta si o sa vrem neaparat poze 
floricik - ma bucur ca bebe e bine si sanatos. tine-o tot asa. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simina_kin spune:
M-am intors!!!
Nu aveam pe ce cheltui banii pt ca erau numai de bebe, haine de
nu erau decat la 2 standuri da ORIBILE.
Nu m-am putut abtine si am luat un bady si o bluzita minuscula, culoarea galben ca sa nu influentez soarta
...pun poze acum!!!
14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Suzyca felicitari pentru 

...Gata s-a spart conducta , poate sa vina si a mea acum![]()

Am pus poza cu lucrusoarele , si burta mea actuala ![]()
la "Noua speranta"
14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Suzyca pe unde ai locul de munca??????
Parul meu necesita o schimbare da mi-e frica sa ma duc la coafor, niciodata nu ma tuns sa-mi placa
.
14+
Mariana
Mazarica
ionelamaria spune:
simina incepe sa se vada burtica. hainutele sunt tare dragute
12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
lauradi spune:
Hellooo!
M-am intors si eu.Doamne ce bine e sa mergi la altcineva la masa
...nu gatesti,nu pui masa...niciun stres
;si maine tot acolo![]()
Nu pot sa nu felicit intai prima mamica de
Felicitari suzyca!Ai spart gheata;poate ne alaturam si noi celelalte care ne dorim fete
Ionela, sa porti sanatoasa hainutele.cum te mai simti?
laurairina, hai ,ca abia asteptam si noi nunta o data cu tine
si mai ales pozeleeee
Cu rochia ce-ai in plan?Nu se poate modifica?
Floricik,bine ca e totul in regula;bravo!
Simina,se cunoaste burtica,da.Ce dragalase-s lucrusoarele
...adevarul e ca galben e f frumos la hainutele de bb.
Laura, 
(11+) a lui Radu Mihai
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria simina incepe sa se vada burtica. hainutele sunt tare dragute 12+http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Cate lucrusoare minunate erau

..si fff frumoase..da na dc nu stiu ce am in burtica n-am putut lua nimic, da sind aflu..eehhhee sa te tii
14+Mariana
Mazarica